Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

Bıuraya gittik biz çok güzel tavsiye ederim güzel eğlendiriyor geçen sene gitmiştik.bekalık zamanımda olacaktı ki ohoooo
şimdi bakıyorum ne güzel yerler açılmış

Bıuraya gittik biz çok güzel tavsiye ederim güzel eğlendiriyor geçen sene gitmiştik.bekalık zamanımda olacaktı ki ohoooo
şimdi bakıyorum ne güzel yerler açılmış

aklımda olsun evet eğlenceli bi yere benziyooo
waaay haticem hızlıydın demek hee koca kesti hızını desene

:)))))) bursanın yarısı enişten olur sorma takıldık laz çocuğuna bırakmadıda bak sonuma koca göbekli çocuklu ev kadını

hahahaa
olsun Haticeye değil Neticeye bakıyoruzz bi tane eniştemiz varr lazzz enişte onu kabul ettik :))
buna şükür allah artırsın haticemmm göbeksiz çocuklu ev kadını mı var cnm dert ettiğin şeye bak seninde :)

az önce arkilerle konuşuyodum benden 1 ay sonra evlenen ve daha yeni evlenen arkilerim hamişmiş :d çok sevindim ama efkar bastı sigaraya ara vermiştim yaktım yine tutmayın valla yaşlar oluk oluk oldu bende

faceden eski resimlerime bak bide şimdiki halime bak

az önce arkilerle konuşuyodum benden 1 ay sonra evlenen ve daha yeni evlenen arkilerim hamişmiş :d çok sevindim ama efkar bastı sigaraya ara vermiştim yaktım yine tutmayın valla yaşlar oluk oluk oldu bende

boşver cnm sen seninde yakın inş gelcek bebişin
tüttür de rahatlarsın azcık :) bide kahve yap yanına şöyle oh
bende içip geleyim bi sigara cnm çekti

al sana Sigara sağlığa zararlı birdaha duymayım

üzülme sakın rabbim tez zamanda sanada vericek inşallah

boşver cnm sen seninde yakın inş gelcek bebişin
tüttür de rahatlarsın azcık :) bide kahve yap yanına şöyle oh
bende içip geleyim bi sigara cnm çekti

kahve çok severim ama bilmiyom yapmayı :) rahatlıyorum siz varken rahatlamamak mümkün değil iyiki varsınız ...

Temel çok para kazanmış. Ailece lüks bir lokantaya gitmişler ve en pahalı şarabı seçip ısmarlamış.
Garson, "Hangi yıl tercih ederdiniz" diye sorunca,
Temel, "Bir mahzuru yoksa ben hemen istiyorum." demiş

Temel çok para kazanmış. Ailece lüks bir lokantaya gitmişler ve en pahalı şarabı seçip ısmarlamış.
Garson, "Hangi yıl tercih ederdiniz" diye sorunca,
Temel, "Bir mahzuru yoksa ben hemen istiyorum." demiş

hahahhaaaaaaa
anam gene kaçtı millet noluyo bgn yaf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…