- Konu Sahibi haticemavi
-
- #1.621
hihhh oh sonunda biriniz geldiniz cok sikildim tek basima benngünaydın kızlar keyifler nasıl
gunayin canimmm sanadagünaydın herkese
greenmoon senin adına sevindim..çünkü insan işini yapmayıp kendini eve hapsetmesinin ne demek oldugunu bende biliyorum..inşallah böyle daha mutlu olursunn..branşın ne senin merak ettim greenmoon:79:lugesmaaa inşallah duyarsın canım kalp seslerini
geçmişi çok okuyamadım keyifler nasıl herkes iyi mi, moraller yüksek mi
beni çok yoğun günler bekliyor arkadaşlar, ist. un en yoğun çalışan ve en riskli ameliyatların yapıldığı bir hastaneye atandım, zaten aylardır çalışmamak ta benim psikolojimi bozmuştu alışık değilim, şimdi çalışmak yeni şeyler öğrenmek keşfetmek zamanı, insanlara hizmet ettiğimde mesleğimi yaptığımda ben daha mutlu oluyormuşum onu anladım bu ücra yerde.. ama biraz da dinlendim. Allah ım herşeyin hayırlısını veriyor işte bir şekilde.. atamadan sonra bu kadar çok takılamam kk ya ama mümkün olduğunca göz atar dualarınıza katılırım inşallah. haticem duanı okumaya çalışıyorum öğl. sonra rakam yazarım .
öpüldünüzz
lugesmaaa inşallah duyarsın canım kalp seslerini
beni çok yoğun günler bekliyor arkadaşlar, ist. Un en yoğun çalışan ve en riskli ameliyatların yapıldığı bir hastaneye atandım, zaten aylardır çalışmamak ta benim psikolojimi bozmuştu alışık değilim, şimdi çalışmak yeni şeyler öğrenmek keşfetmek zamanı, insanlara hizmet ettiğimde mesleğimi yaptığımda ben daha mutlu oluyormuşum onu anladım bu ücra yerde.. Ama biraz da dinlendim. Allah ım herşeyin hayırlısını veriyor işte bir şekilde.. Atamadan sonra bu kadar çok takılamam kk ya ama mümkün olduğunca göz atar dualarınıza katılırım inşallah. Haticem duanı okumaya çalışıyorum öğl. Sonra rakam yazarım .
öpüldünüzz
gozlerim seni aradi durdu serfik:93: hosgeldin canimmhoopppp ben geldimmmmm
greenmoon senin adına sevindim..çünkü insan işini yapmayıp kendini eve hapsetmesinin ne demek oldugunu bende biliyorum..inşallah böyle daha mutlu olursunn..branşın ne senin merak ettim greenmoon:79:
canim yeni isin hayirli olsun yeni bi baslangic her zaman icin guzeldir sevindim senin adinalugesmaaa inşallah duyarsın canım kalp seslerini
beni çok yoğun günler bekliyor arkadaşlar, ist. un en yoğun çalışan ve en riskli ameliyatların yapıldığı bir hastaneye atandım, zaten aylardır çalışmamak ta benim psikolojimi bozmuştu alışık değilim, şimdi çalışmak yeni şeyler öğrenmek keşfetmek zamanı, insanlara hizmet ettiğimde mesleğimi yaptığımda ben daha mutlu oluyormuşum onu anladım bu ücra yerde.. ama biraz da dinlendim. Allah ım herşeyin hayırlısını veriyor işte bir şekilde.. atamadan sonra bu kadar çok takılamam kk ya ama mümkün olduğunca göz atar dualarınıza katılırım inşallah. haticem duanı okumaya çalışıyorum öğl. sonra rakam yazarım .
öpüldünüzz
gozlerim seni aradi durdu serfik:93: hosgeldin canimm
Hoşgeldiniz
günaydın canım hoşgeldin hakkında hayırlısı olsun hangi hastane
anestezi ve yoğunbakım canım, baya yoğun hareketli ve riskli ama aylardır küçücük bir ilçede tıkılıp kalmış durumdayım ne ameliyat var ne yoğunbakım, ventilatörlerin monitorlerin alarm seslerini bile özledim, hastaları özledim.
özelden yazim canım forumun suyu çıkabiliyo biliyosunuz hep beraber daha önce deneyimimiz varburaya yazanlar üstüne alınmasın tabiki de ziyaretçiler de okuyor biliyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?