Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

lugesmaaa inşallah duyarsın canım kalp seslerini

geçmişi çok okuyamadım keyifler nasıl herkes iyi mi, moraller yüksek mi

beni çok yoğun günler bekliyor arkadaşlar, ist. un en yoğun çalışan ve en riskli ameliyatların yapıldığı bir hastaneye atandım, zaten aylardır çalışmamak ta benim psikolojimi bozmuştu alışık değilim, şimdi çalışmak yeni şeyler öğrenmek keşfetmek zamanı, insanlara hizmet ettiğimde mesleğimi yaptığımda ben daha mutlu oluyormuşum onu anladım bu ücra yerde.. ama biraz da dinlendim. Allah ım herşeyin hayırlısını veriyor işte bir şekilde.. atamadan sonra bu kadar çok takılamam kk ya ama mümkün olduğunca göz atar dualarınıza katılırım inşallah. haticem duanı okumaya çalışıyorum öğl. sonra rakam yazarım .

öpüldünüzz

greenmoon senin adına sevindim..çünkü insan işini yapmayıp kendini eve hapsetmesinin ne demek oldugunu bende biliyorum..inşallah böyle daha mutlu olursunn..branşın ne senin merak ettim greenmoon:79:

onumuzde haftasonu var kizlar biriniz tukenen enerjisini digerinizde tukenmeyi bekleyen enerjisini degerlendirelbilir bence
bnm de iftara misafirler var esimin ailesi ve akrabalar... yogun bi gun beni bekliyo
herseyi hazir etmem lazim salatayi dahi hazrlayip koycam dolaba
cunku kaynanam da olucak o varken ve beni izlerken cok panik oluyorum isime yogunlasamiyorum

günaydın canım hoşgeldin hakkında hayırlısı olsun hangi hastane

greenmoon senin adına sevindim..çünkü insan işini yapmayıp kendini eve hapsetmesinin ne demek oldugunu bende biliyorum..inşallah böyle daha mutlu olursunn..branşın ne senin merak ettim greenmoon:79:

anestezi ve yoğunbakım canım, baya yoğun hareketli ve riskli ama aylardır küçücük bir ilçede tıkılıp kalmış durumdayım ne ameliyat var ne yoğunbakım, ventilatörlerin monitorlerin alarm seslerini bile özledim, hastaları özledim.

canim yeni isin hayirli olsun yeni bi baslangic her zaman icin guzeldir sevindim senin adina
sen takildikca gorusmeye devam ederiz ins. burdan iyi haberlerini aliriz

hayırlısı olsun canım, sen kutsal bir görev yapıyorsun beyaz meleksin:):) çalışma kuvveti versin Rabbim ama özleyeceğim seni arada girersin bi selam verirsin bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…