Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

derya bende banyo yıkıyorum temizlik yapıyorum hadi bakalım belkide allah söyletmiştir benide arada kaynatırsak topik gebe doldu desene

ohh ohh iyi hadi darısı başınaaa
az kaldı ha geyret güzel ov fayansları tutcak bu sefer olcak

kızlaaar bu rüyalar hamilelikten mi ki, ben de başkalarıyla flört ettiğini falan görüyorum, geçen habersiz işyerine bastım gittim güya sürprizz diye ama hayır rüyanın etkisiyle paranoyak olmuştum:26: zaten kıskançtım ama son zamanlarda bırakmıştım rahattım unutmuştum öyle şeyleri, şimdiden böyle davranıyorum, koca göbek olunca iyice özgüvenimi kaybedip sapıtmam umarım, telefonunu falan kontrol ediyorum, diyorum ki niye hep sesi kısık tel.in meğer ben kızmışım geçen ne çok tel çalıyo korkuyorum diye ondan titreşimde bırakıyomuş garibim acilen toparlanmalıyız böyle olmazzzz, zaten cinsellik bitti sayılır bu düşük tehdidiyle beraber, bi de böyle davranıp birbirimizden iyice uzaklaşıcaz, söz verelim böyle şeyler yapmayalım kızlar :26:

sanıyorum gebelikten sizin bu hormonel durumlar cnm,
inş atlatırsınızzz valla kocalar isyan bayraklarını çekmeden
bebişler iyi olsunda anne babalar herşeye katlanıyor nslsa :)

hepimizde aynı sorun canım abi kardeş olduk vallahi düşükten korkuya
Hepimizde ilginç ilginç rüyalar rabbim sonumuzu korusun

güle güle şekerim
esma hala konu okuyor :)))))))

ewettt geldimmm 15 sayfa olmuş beee oku oku bitmedi:)
erkenden eve geldim bugün atölye görüşmesnden sonra attım kendimi eve battanyemi ve sütümü aldım konu okumaya başladım anca btti
eve erken gelmş olmanın mutluluğu ve battanyenin içinde olmanın verdiği haz ile yazzıyorum size

hilalcimm bu rüyalar sanırm hamişlkten valla bnde yedm kafayı sanki. kendimi çirkin paspal bişi hissediyom sanki koçiş beni aldatcakmış gibi geliyo bu yüzden sürekli rüyalarıma giriyo. zavallım bn öle bişi yapmam at kafandan demekten ne yaparsam bu düşünceden uzaklaşırım die düşünüp duruyo:) telde konuşurken duydum annesi ile konuşurken esma okadr tattlı olduki anne nazar eğcek die korkuyorum arkasından okuym sürekli sende oku dedi mutlu oldum. bide sabhaları kalkıyom heryerde farklı notlar buluyom buda çok hoş. böle davranmak iyi biyerde biyerdede huzur bozuyo ya haklısın valla söz verip böle yapmamamız lazım....

deryaaa gecen gün ikeaya gittim burda heryere huni asmışlardı renkrenk. aklıma sen geldn valla kıkırdadım biraz eşimde ne oldu dio yok bişi dedim sonrada kesn kk daki bi muhabbettr demi dedi anlatmadığına göre bnde evet dedm. yeşil bir huni aldım kendime hm küçüğü hemde büyüğünden:)

s.a kızlar giremedm bugün benmkiyle yedk gine birbirimizi ya ben çok çok ilgi beklyrm yada o gerçekten bu aralar beni anlamıyr yaaaa benmi çok farklılaştım acep yavvvvvvvv ama fenalardayım kızlar hilalcim prenses gelyrmş maşallh ya allahım korusun onu kızlarımız artıyr benmki ne olcak acep çok meraktayım haticecm noktanı görmşsn büyümş maşallah kuzum derya kıııı huninin markasıdamı var ne alemsn kıııııı esmacım eşine maşallah yaaaaaa diyeym umarım hep böle düşünr seni bier ömür sürsn inş serpilim bebişim 2 aylık olmş ayyyyy nasıl akıyr kızlar zaman ya aklıma gelmeyenlerede sslmmmmmmmmmmmm

özgecmmm aminn diim önce inşallah cnm cümlemiz mutlu olalım koçişlerle
tartışmalar tamamen hormonların yzünden emin ol cnm. eşinde alışamamıştır daha sana ayak uydurmaya sende hormon dengeszlliğinden satasıp duruyosundur adamcağıza. braz daha sakın davran sen. erkekler daha gec anlıyolar herşeyi. azcık daha zamn gecsn bebeğin kendini daha bi belli etsn, koca göbekli bişi ol ozamn hep aklında olrsun daha çok ilgilenr sennle:) ozamnda beni düşünmüyosun bebeğini düşünüyosun demeye başlarsın.

kociş iş için şehr dışında kaldım bir başıma canım sıkılıyorr ama kimsecikelrde yok buralarda. karnımda acıktı.

Günaydın kızlaaarrrrrr,

sizin ekşınlı rüyalar kervanına bende katıldım heralde akşam bi rüyalar bi rüyalar daldan dala vallaa
ay fena oldum garip garip sbha kdr 5 kez uyandım belki :))

Baharrrrrrr naptın doktorda anlat çabukkk

canım bebeiş 5,5 cm oldu hehe çikolata yememe rağmen uyuyodu haylaz :) cınsıyetı soylemedı erken dedı olustu ama sımdı bırsey soyleyemeyız dedı hersey normal cıktı persembe gunu ıkılı testını yapıcaz oyle canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…