- 24 Kasım 2009
- 9.682
- 80
- 683
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #16.241
derya kesin hamiledir bu belirti çok büyük :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))
camlarla ütüyüde eklersek % 100 :)))))))))))))
derya bende banyo yıkıyorum temizlik yapıyorum hadi bakalım belkide allah söyletmiştir benide arada kaynatırsak topik gebe doldu desene
ohh ohh iyi hadi darısı başınaaa
az kaldı ha geyret güzel ov fayansları tutcak bu sefer olcak
valla ben koptum temizlik yalan oldu adam gelince ne olcek bilemiyorum
bişicik olmazzz iki cilve yaparsın unutur gider :)
serpilim hşgeldinnn!!!
cmtesi günü kızılayda kan veremezsn diye biliyorum ama bi araştır tatlım yinede. kocaman oldunuz maşallahh size 14 haftaya kadr bulandırır sonrada keyfini yaşatır bebişler inş size.
zaman geçtikcede mide bulantıları oluyo gibi hissediyorum. midem ekşiyomu yanıyomu bulanıyomu bilemiyom ama bi tuaf oluyo.
bol ekşınlı rüyalar görcez daha anlaşılan herkeste bir rüya tufanı var
sürekli okuyup yatıyom cnm eşimde okuyo oğlunu ve beni ama yinede korkulu rüyalaar görüyom hormonların etkisi işte. bide eşimi görnce rüyamda sabah adama trip yapıyom
işte buna koptum dün sabah fırça diye uyandırdım adamı bu sabahta beni aldatıyordu kızdım sabah sabah benmi gördüm sen görmüşün rüyayı bana kızıyorsun diye adamda şaşırdı artık bana nasıl davranıcağını
kızlaaar bu rüyalar hamilelikten mi ki, ben de başkalarıyla flört ettiğini falan görüyorum, geçen habersiz işyerine bastım gittim güya sürprizz diye ama hayır rüyanın etkisiyle paranoyak olmuştum:26: zaten kıskançtım ama son zamanlarda bırakmıştım rahattım unutmuştum öyle şeyleri, şimdiden böyle davranıyorum, koca göbek olunca iyice özgüvenimi kaybedip sapıtmam umarım, telefonunu falan kontrol ediyorum, diyorum ki niye hep sesi kısık tel.in meğer ben kızmışım geçen ne çok tel çalıyo korkuyorum diye ondan titreşimde bırakıyomuş garibimacilen toparlanmalıyız böyle olmazzzz, zaten cinsellik bitti sayılır bu düşük tehdidiyle beraber, bi de böyle davranıp birbirimizden iyice uzaklaşıcaz, söz verelim böyle şeyler yapmayalım kızlar :26:
kızlaaar bu rüyalar hamilelikten mi ki, ben de başkalarıyla flört ettiğini falan görüyorum, geçen habersiz işyerine bastım gittim güya sürprizz diye ama hayır rüyanın etkisiyle paranoyak olmuştum:26: Zaten kıskançtım ama son zamanlarda bırakmıştım rahattım unutmuştum öyle şeyleri, şimdiden böyle davranıyorum, koca göbek olunca iyice özgüvenimi kaybedip sapıtmam umarım, telefonunu falan kontrol ediyorum, diyorum ki niye hep sesi kısık tel.in meğer ben kızmışım geçen ne çok tel çalıyo korkuyorum diye ondan titreşimde bırakıyomuş garibimAcilen toparlanmalıyız böyle olmazzzz, zaten cinsellik bitti sayılır bu düşük tehdidiyle beraber, bi de böyle davranıp birbirimizden iyice uzaklaşıcaz, söz verelim böyle şeyler yapmayalım kızlar :26:
hadi kızlar ben çıkıyorummm
öptüm görüşürz yarın
kızlaaar bu rüyalar hamilelikten mi ki, ben de başkalarıyla flört ettiğini falan görüyorum, geçen habersiz işyerine bastım gittim güya sürprizz diye ama hayır rüyanın etkisiyle paranoyak olmuştum:26: zaten kıskançtım ama son zamanlarda bırakmıştım rahattım unutmuştum öyle şeyleri, şimdiden böyle davranıyorum, koca göbek olunca iyice özgüvenimi kaybedip sapıtmam umarım, telefonunu falan kontrol ediyorum, diyorum ki niye hep sesi kısık tel.in meğer ben kızmışım geçen ne çok tel çalıyo korkuyorum diye ondan titreşimde bırakıyomuş garibimacilen toparlanmalıyız böyle olmazzzz, zaten cinsellik bitti sayılır bu düşük tehdidiyle beraber, bi de böyle davranıp birbirimizden iyice uzaklaşıcaz, söz verelim böyle şeyler yapmayalım kızlar :26:
güle güle şekerim
esma hala konu okuyor :)))))))
s.a kızlar giremedm bugün benmkiyle yedk gine birbirimizi ya ben çok çok ilgi beklyrm yada o gerçekten bu aralar beni anlamıyr yaaaa benmi çok farklılaştım acep yavvvvvvvv ama fenalardayım kızlar hilalcim prenses gelyrmş maşallh ya allahım korusun onu kızlarımız artıyr benmki ne olcak acep çok meraktayım haticecm noktanı görmşsn büyümş maşallah kuzum derya kıııı huninin markasıdamı var ne alemsn kıııııı esmacım eşine maşallah yaaaaaa diyeym umarım hep böle düşünr seni bier ömür sürsn inş serpilim bebişim 2 aylık olmş ayyyyy nasıl akıyr kızlar zaman ya aklıma gelmeyenlerede sslmmmmmmmmmmmm
Günaydın kızlaaarrrrrr,
sizin ekşınlı rüyalar kervanına bende katıldım heralde akşam bi rüyalar bi rüyalar daldan dala vallaa
ay fena oldum garip garip sbha kdr 5 kez uyandım belki :))
Baharrrrrrr naptın doktorda anlat çabukkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?