Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

vayy uykucuuuu teyzesine çekmiş :)))
maşallah ona cnm
artık cinsiyet için az daha bekliycez ne yapalım

vayy uykucuuuu teyzesine çekmiş :)))
maşallah ona cnm
artık cinsiyet için az daha bekliycez ne yapalım

evet ıcımden bırsez 5 aylıga kadar doktor benı bekletıcek dıyor ama persembe gunu belkı detaylı ultrasonda bakan bır yorum yapar :)

günaydın kuzucuklarım yağmurlu soğuk bi gün yaww sıçana döondüm dondum gelene kadar

melekçim takma kafana şekerim bizde bu aralar var bi anormallik şekerim hepimiz öyleyiz.esmacım geleydin bana laflardık şekerim hapşu meleğine maşallah herşey yolunda ne güzel göstermiyorsa kesin kızdır erkek hemen belli ediyor kendini açıyor bacakları ben burdayım al sana pipi diye :))))))) toprağım sende hoşgeldin rüyalar diyarına serpillllll neresin kız

günaydın kızlar ben geldim
geçmişi okuyamaım henüz pek keyifsizim sabah yine çıkardım boş karna
çıkarmak çok zor ve çok kötü suratımdan düşen 1500 parça hiç bişey yapmak istemiyorum
kafama battaniyeyi çekiyim yatıyım bide ben bu sıpayı ne zaman hissetcem iyi mi kötü mü kafam ona takık
idrar da enfeksiyon var sanırım bi o eksikti doktorlar görüşcem bakalım erkenden çağıracak mı

günaydın haticem
hem hastasın hem sıçana dönmüşsüün olcak işmi şemsiyen yokmuydu
üşütmeyesin iyice
valla rüyalarım kötüydü kuzum ya tabirlerine de baktım şimdi hep üzüntü keder yazıyo sinir oldum
hayra yoralım öyle olsun...

Günaydın canım,
aç karna kusmak ıyyy tabii kötüdür hemen bişiler ye bari miden kendne gelsnn
idrarına noldu üşüttün mü acaba yanma mı oluyor
dr una söylede bi ilaç verir belki
anlıyorum seni bu durumda işte olmak berbat bişey.
keşke evde olabilsen...

hem de nasıl kötü aç karnına çıkarmak zor atım kendimi ofise yedim bişeyler,
yaa idrarla ilgili bi sıkıntım yok tahlilde çıktı bugün doktorla görüşeyim acil bi durumsa
çaresine bakalım bebeğimi etkilemesin de nedr bu çektiğim enfeksiyondan yaa hep böyle oluyor
geçen sene yataklık etmişti beni öfffffffffffffffffffffff

bişey olmaz canım sen sıkma kendini
doktor neyse tedavisi bebeğe uygun bi şekilde uygular
sen şmdi böyle bi mutsuz bi halsizsin normal olarak
azıcık mutlu olacağın bişiler yap kuzum, aslında sıkılcak hiçbişe yok bebeğin iyi sen iyisin

inşallah yaa çocukluğumdan beri hep bu sorun var gıcık oluyorum o kadar da dikkat ederim kendime oldu mu oluyor işte,
bugün pek mutlu olamam herhlade midem bulanıyor naneli şekere daldım şimdi , karnımın içinde de bişey oluyor sağ tarafa doğru
hissettiriyor sankı sıpam kendini

günaydın hoşgeldin bi dur ya hemen bu kadar stres niye yapıyorsun kendine düşünmüyorsan karnındakini düşün hele.bi dur yanman falan yoksa idrarını yaparken korkma muhtemelen fitil yada krem verir bol sıvı al ancak bununla atabilrisin bol bol wc gitmen gerek su iç çok

Telaşeeeeeeeeee memurlarııııııııııııııı bi durun yav

benmde çanta manav dükkanı gibi oldu portakal mandalinaaaaa boğazım iin ne bulduysam doldurdk sbh :)
akşam koccam portkl suyu sıktı limon bal sıcak suu ne varsa yedim içtim
haticem bi portakal bahçede bende oluştu

ticarete dökelim bunu bağ bahçe doldu ayol :))

sinir oluyorum artık hatice allah beterinden saklasın ama bu salak şey beni bırkmıyor o kadar dikkat ediyorum kendime
çöamaşırlarımı ütülerim nerden geliyor beni buluyor anlamadım su içmeye çalışıyorum işteyken de sürekli wc ye gitmek
beni öldürüyor başka yerde hayatta giremem ben ama mecburen giriyorum , hiç bir şikayetim yok çok şükür bakalım doktor ne diyecek
o da dün hastaymış erkenden aramayayım dedim bekliyorum işte, kesin bu buz gibi ofiste ayaklarımı üşüttüğüm için oluyor

canım idrarda enfeksıyon varsa bol bol su ıcmeye calıs merak etme tedavısı var hamıleler ıcın. bıde mıde bulantının sebebı enfeksıyon olabılır. benım bulantılarım ıcın doktor ıdar testı yapmıstı enfeksıyonda yapar mıde bulantısı hamılelerde demıstı sen doktorunla konus ve hemen tedavıye basla.

içmeye çalışıyorum canım sürekli olan bi bulantı değil ama ynai şöyle sabahları oluyor iki gündür çıkarıyorum öğlen geçiyor akşam yine başlıyor 26 aralıktan beri var bu şekil öğürmeler falan enfeksiyonla ilgisi olabilir belki, zaman biraz daha geçsin de bi görüşeyim canım sağol

inşallah kısa sürede atlatırsın canım ama mide bulantılarını dert etme ben 9 ay boyunce gecmez dıyodum benım gunlerce evde yattım bır anda bır un uyandım aa bulantı falan yok 12. haftadan sonra ciddi azalma olur. sonra bır anda gecer. snein enfeksıyonunda etkısı vardır ınsallah hepsını kolay bır sekılde atlatırsın.

senidemi buldu bu pis şey amannn iç iç bol bol portakal limon iç gece yataraken ayaklarının altına viks sür bol bol çorap giy yat öksürüğünü anca o keser

bulantı dert değil de şu enfeksiyon başıma iş açmasın canım başka bişey istemiyorum inşallah önemli bir durum değildir de atlatırım internette bi yerde okudum hamie bi bayan doktora sormuş değerleri benimki ile aynı doktor sorun yok demiş bende başka bi siteye yazdım idrar kültürü yaptırın diyor bakalım doktorum ne diyecek.

canım arkadasım olmustu hamıleyken tedavı oldu aama hanı ılac falan kulanarakmı bıtkısel bırseylermı yaptılar bılmıyorum ama senın gıbı enfeksıyon sorunu vardı yınede maşallah nur topu gibi bebısı var sımdı tedırgın olup hem kendını hem bebegı stresse sokma

sakin olmaya çalışıyorum bide gerginim bu arada adet zamanım ofiste buz gibi sinirlerim hoplamış vaziyette hepsi biraraya geldi anlayacağın hayırlısı ile bişey olmadan atlatırım şu enfeksiyonu

senidemi buldu bu pis şey amannn iç iç bol bol portakal limon iç gece yataraken ayaklarının altına viks sür bol bol çorap giy yat öksürüğünü anca o keser

allahtan öksürüğüm yok haticem ayy inş da başlamaz
badenciğim ağrıyo kızarmış ta brz yutkunurken zorlanıyorm
yiyorum baya bi vitamin almak için inş iyi gelir

araştırmacı gazeteci yine iş başında
açmaz cnm açmaz allahın izniyle doktorun hallediverir onu şimdi
dediğin gibi üşütüyomusun napıyosun kapıyoruz işte bi yerlerden,
bnmde zırt pırt yanma olurr durduk yere sinir ollurum ona,
ne zmn gitçeksin hemen hallet bari.

hee araştırdım yine napıyım yaa sürekli dotoru arayamıyorum
haftaya perşembe kontrolum var bugün görüşeceğim bakalım ne diyecek
ofis o kadar soğuk ki ayakkabımı çıkardım altıma aldım ayağımı ısınsın diye wc ye bile gidemiyorum morg gibi orası
sırf şu yüzden işi bırakacağım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…