Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

bu ne saçmalık yaaa
neden soğuk ofis öyle çalışma ortamı mı olur
o patron cani mi peki siz bikaç kişi toplaşıp bi ağızdan biz üşüyoruz
motive olamıyoruz dseniz yine bi çare bulmazmı bu işe?
müdürüme şükredeyim ya petekler yanıyo klima var biz hala üşüyoruz dedik
gitti ufo aldı bize geçen sene
olurmu öyle saçmalık kışş ortasındayız yaaa
ay sinirlendim bak gene

ay canım ne caniymiş sızın patron öyle ... peki sen oda arkadaslarınla para bırlestırım ufak bır soba alamazmısınız yada sen ucuz elektırıklı sobalardan al ayagnın içine koy ay hamile hamile valla üşüyosun. öldüresim geldi patronunu

ufak bir büroyuz kızlar güneşli havalarda 2 de yanan kombi bu buz gibi havada 3 te yanıyor ve biz en üst kataayız bulunduğumuz ilçe yüksek bi yerde ve çok soğuk
geçen ay gelen faturaya direkt tepkisi bu havada bu kadar geliyorsa soğuk havada ne kadar gelir dedi ve gelen fatura benim evime gelenden daha az ,soba var ama
yakamıyoruz elektrik gitmesin çok sıcak diyip duruyor sonra aslında böyle biri değildi ama iyice uçtu işler düşünce soğuktan çalışamıyoruz ve montla oturuyoruz nefret ediyorum yaa

ya herşeyi geçtim hamile olduğunu bilmiyomu yani
ay iyi susuyosunuz cnm ben olsa cıngar çıkarmştım mecbur yani buna,
çalışanlarına sıcak bi ortam sağlamaya
dediğin gibi evlere bile daha çok geliyor fatura ya
bnm evime bu ay 195 lira geldi yaa az mı geceden geceye evdeyim yani,
işyerine de plazada merkezi yanıyo bu ay için 220 istemişler
çokmu fark olmuş yani sanki ofis işletiyoruz...

canım 195 iyiyimiş ya ben her ay nerdeyse 400 tl verıyorum elektırıge :)

haklısın canım ama gel de laf anlat soğuk diyip diyip duruyoruz ama tık yok yani
ne yapacğaımı şaşırdım kar botu giyeceğim artık ısınamıyorummmmmmmmmmmmmmmm

gunaydın canlarım benım ben sımdı anamdayım vegezmeyee gtcez ayy bıraz havaa atmak gıbı oldu ama :)))))))
gercekten hamıle olup calıstıgınız ıcın sıze hıc kıyamıyorum gebelıkte ınsan hep yatmak keyıf yapmak ıstıyor bugunumuze sukur ıhtıyac olsa mecbur calısırdıkda cok sukur yuvarlanıp gıdıyoruz

kızlar benden tavsıye 5 aya gırınce cıkın ısten evınızde keyıf catın tadını cıkarın ıyı gunlerın :)))) ayyy ben bgun cok kotuyummm

canım 195 iyiyimiş ya ben her ay nerdeyse 400 tl verıyorum elektırıge :)

bayaa fazlaymış yaa
klimayla mı ısınıyorsunuz siz yada elektrik sobası mı
bizim doğalgaz bu işte
elektrikte 50-60 dan aşşağı gelmiyo ne kullanıyosak o kadar akşam 2 saat evdeyiz :)

bayaa fazlaymış yaa
klimayla mı ısınıyorsunuz siz yada elektrik sobası mı
bizim doğalgaz bu işte
elektrikte 50-60 dan aşşağı gelmiyo ne kullanıyosak o kadar akşam 2 saat evdeyiz :)

canım dogal gaz sıstemı yok bızde fazla ancak ozel kendın evı yapıyosan ısıtma sistemı yaptırıyosun o nedenle klima ile ısınıyoruz :) ama gece yatırken kesınlıkle klima acmıyorum cunku havayı kurutuyor

Kızlar bende haziran da evlenicem inş.bebekleri çok seviyorum ama 7senedir evliliği bekledik ve birz evliiğin tadı çıkartalım dedim. Sizler ne diyorsunuz.

yemekten geldim kızlar, hava çok soğuk ya
bütün enerjim bitti gitti sanki çok varmış gibi
uyumak istiyorum battaniye istiyorum ben ((

yine kimseler yok bi haller oldu bu topice
eskiden bu saatlerde cirit atardık buralarda
yetişemezdim cevap yazarken
nerdeeeeeee şu hale bak bide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…