- Konu Sahibi haticemavi
-
- #1.641
hoşbulduk canım anca girdim işte , gerginim yine ateş püskürüyorum , çalışmak istemiyorummmm:84:
Hoşbulduk efenim, nasılsınız:)
haticem az ama 20 tane okudum şimdilik yine yazarım şimdi çıkıcam
bu arada şu kadarını söyleyeyim umarım benim hastaneye işiniz düşmez, hastane güzel dr lar süper ama işiniz düşmüşse ayvayı yemişsiniz zaten demektir :!: Bilenler anladı ne demek istediğimi... şaka bi yana allah korusun allah sağlık versin güzeller
çıkıyorum ben hoşçakalınn
hayırdır noldu yaww ne bu sinir kim üzdü seni bakayım
allah kolaylık versın canım sanaldan olsa sana bır kac cesıt yemek yollardımüfff hatice çalışmaktan da bıktım hergün aynı iş aynı insanlarla konuş sinir oluyorum , yoruldum yaaa evde olsan bi dert çalışsan bi dert
yarın misafir var iftara, koştur babam dur bugünden başla temizliği yemeği nedir bu yaaa babamın evinde ne rahattım , isyanlardayım yine:84::84:
haticem az ama 20 tane okudum şimdilik yine yazarım şimdi çıkıcam
bu arada şu kadarını söyleyeyim umarım benim hastaneye işiniz düşmez, hastane güzel dr lar süper ama işiniz düşmüşse ayvayı yemişsiniz zaten demektir :!: bilenler anladı ne demek istediğimi... şaka bi yana Allah korusun Allah sağlık versin güzeller
çıkıyorum ben hoşçakalınn
allah kolaylık versın canım sanaldan olsa sana bır kac cesıt yemek yollardım
üfff hatice çalışmaktan da bıktım hergün aynı iş aynı insanlarla konuş sinir oluyorum , yoruldum yaaa evde olsan bi dert çalışsan bi dert
yarın misafir var iftara, koştur babam dur bugünden başla temizliği yemeği nedir bu yaaa babamın evinde ne rahattım , isyanlardayım yine:84::84:
çok güldüm anamın evini o kadar çok özledim ki anlatamam hazır sofraya otur eşyaların tertemiz ütülü oku yada çalış sadece işim buydu şimdi hepsi bana bakıyor Eşimi ise en son pazartesi sabah evden çıkarken görmüştüm şehir dışındaydı iştekileri daha çok görüyorum günün 10.30 saati işteyim gün sayıyorum izinime
ahh anacım yaaa bileydim turşumu kurdurturdumSenin işinde zor canım yaa iyi duruyorsun eşin olmadan ben biraz geç kalsa telefona sarılıyorum ama iş tabi mecbursun, eee haticeee yımırtlama günü geldi çattı
amin.
Hatice 30 daha okudum öğle arası.
Kolay gelsin herkese.
arkadaşlar naslsınz ben bişey söylemek istedim
bizim burası küçük yer olduğu için tek 1 test çeşidi var o da geçen ayki yanlış çıkan testimn aynısı
dün sabah ilk idrarla yaklaşık 11 saat tutmuşum:) test yaptım belli belirsiz çok haff bi çizgi çıktı geçen ay ki gibi
sevinmek işstemedm sonra ki idrarrmla gün için de 4 saat tutup tekrar denedm ama bu sefer çizgi çıkmadı eşime bursa merkeze gidelim kan testide yaptıralım diyemiyorum napacağımıı şaşırdım hala adet olmadım
acaba diyorum bekleyebilirsen 1 hafta bekleyeym adet olmazsam sonra yinemi yapayım
offff geçen ay yaşadığımı yaşamak istemiyorum
çok moralim bozuk((((
benm için dualarınızı bekliyorum arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?