Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

ayyy calisan arkadaslari da anliyorum tabiki ama evde olmak da SIKICI cogu zaman......
walla hayat her turlu yoruyooo hem serdar ortac i hem bizi

haticem az ama 20 tane okudum şimdilik yine yazarım şimdi çıkıcam

bu arada şu kadarını söyleyeyim umarım benim hastaneye işiniz düşmez, hastane güzel dr lar süper ama işiniz düşmüşse ayvayı yemişsiniz zaten demektir :!: bilenler anladı ne demek istediğimi... şaka bi yana Allah korusun Allah sağlık versin güzeller

çıkıyorum ben hoşçakalınn

allah razı olsun canım sayı hiç önemli değil koşuyoluna (hastane) gidiyorum ben kimseyi düşürmesin

hayırdır noldu yaww ne bu sinir kim üzdü seni bakayım

üfff hatice çalışmaktan da bıktım hergün aynı iş aynı insanlarla konuş sinir oluyorum , yoruldum yaaa evde olsan bi dert çalışsan bi dert
yarın misafir var iftara, koştur babam dur bugünden başla temizliği yemeği nedir bu yaaa babamın evinde ne rahattım , isyanlardayım yine:84::84:

allah kolaylık versın canım sanaldan olsa sana bır kac cesıt yemek yollardım

Allah düşürmesin canım evet , Allah herkese şifa versin, sağlık yerinde olunca gerisi vız gelir, sana da kolay gelsin canım yalnız bırakma bizi

allah kolaylık versın canım sanaldan olsa sana bır kac cesıt yemek yollardım

teşekkür ederim canım , rutin hayat yat kalk, işe gel eve git yemek yap temizlik yap misafir ağırla vallahi kafayı yiyeceğim artık çöktüm bittim yaaa gözümün altında kocaman mor halkalar var yazık bana

çok güldüm anamın evini o kadar çok özledim ki anlatamam hazır sofraya otur eşyaların tertemiz ütülü oku yada çalış sadece işim buydu şimdi hepsi bana bakıyor Eşimi ise en son pazartesi sabah evden çıkarken görmüştüm şehir dışındaydı iştekileri daha çok görüyorum günün 10.30 saati işteyim gün sayıyorum izinime

ahh anacım yaaa bileydim turşumu kurdurturdum senin işinde zor canım yaa iyi duruyorsun eşin olmadan ben biraz geç kalsa telefona sarılıyorum ama iş tabi mecbursun, eee haticeee yımırtlama günü geldi çattı

bi kayboldum birsürü sayfa geçmiş yine yaa
ii dilekleriniz için teşekkür ettim.
greenmoon senn için inş en hayırlısı olur canım.
evde otura arkadaşlar sizin yerinizde olmak için can atıyorum.... ahh ahh evmde olaydım şöle bi uzataydım ayaklarımı alaydım pcmi kucağıma off offf..
sandalye tepesinde otur bütün gün arada bir dışarı çık işleri kontrol et havada kötü... hiç eğlenceli deil....

ya bide kızlar psikolojim bozuldu iice sanki yaa öle hissediyorum ayy bu korkular bni öldürecek. herşeyden korkar oldum bu ara. en çokda bebeğime bişi olcak diye korkuyorum. yüce rabbim bu mübarek günlerde hepimizi korusun kem gözden tüm kötülüklerden

Calisan arkadaslarim Allah hepinizin yardmcisi olsun zorlugunu bilirim..
yoklugunu da gostermesin yine de ALLAH ole avunmalisiniz bence..
benim adet sancilarim cok artti kaciyorum canlar bu halde bde onumde uzuuun bi iftar menusu var
hazirlanmayi bekleyen..
ALLAH MELEKLERIMIZI BIZE COK BEKLETMEDEN GONDERSIN INSALLAH
CUMANIZ MUBAREK OLSUN DUALARINZDA BENI DE UNUTMAYINN HOSCAKALINNNNNN:79:

ahh anacım yaaa bileydim turşumu kurdurturdum Senin işinde zor canım yaa iyi duruyorsun eşin olmadan ben biraz geç kalsa telefona sarılıyorum ama iş tabi mecbursun, eee haticeee yımırtlama günü geldi çattı

sana boşunamı diyom leylekler getiriyormu hala diye Yapacak bişi yok işi bu alıştım korkmuyorum yani çoğu zaman yalnızımdır

arkadaşlar naslsınz ben bişey söylemek istedim
bizim burası küçük yer olduğu için tek 1 test çeşidi var o da geçen ayki yanlış çıkan testimn aynısı
dün sabah ilk idrarla yaklaşık 11 saat tutmuşum:) test yaptım belli belirsiz çok haff bi çizgi çıktı geçen ay ki gibi
sevinmek işstemedm sonra ki idrarrmla gün için de 4 saat tutup tekrar denedm ama bu sefer çizgi çıkmadı eşime bursa merkeze gidelim kan testide yaptıralım diyemiyorum napacağımıı şaşırdım hala adet olmadım
acaba diyorum bekleyebilirsen 1 hafta bekleyeym adet olmazsam sonra yinemi yapayım
offff geçen ay yaşadığımı yaşamak istemiyorum
çok moralim bozuk((((
benm için dualarınızı bekliyorum arkadaşlar

kaç gün geçti canım bursanın neresinde oturuyorsun sen sağlık ocağı falan yokmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…