Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

canlarım selamlar bugun hıc gıremedım yahu ısım bıtmek bılmedı amaaaaaa bısı farkettımkı ben yokken sohbetler kısa ve azıcık suruyor :90: :90: :90: neyse neyse ozledım hepınızı hatıcemmm hafta sonu bılıyorum burdasın bugun ıns kabul olmusturkı ulucamı de okumak kısmet oldu tefrıcıyelerını 250 ekle cnm devamıda gelıcek ıns kızzlllaaarr sırada bekleyen yoksahatıcemden sonra bana okulurmuyuz ama bekleyen varsa beklerım sıramı

günaydın kızlar canım allah razı olsun duan için evet canım bu akşam iş çıkışı bursadayım sıra yok kim almak istiyorsa o alıyor

inş yaa lugesma acayıp senı meraklardayız haberın olsun ıyı haberlerını verıceksın bılıyoruz ama bıran once duyup ıcımız rahat etsın ıstıyoruz

buneyaaa kımsecıkler yok herkez haftasonu tatılınde uyuyo sanırım kıscelerım optum sızlerı cıkıyım bende mademmm

kuzucum desene yatan ne anlar calısanın halınden gercı cok calıstım su 4 aydır evdeyım bebek ıstedıgım ıcınde ahhh tekrar gerı donsemmı dıe dusunuyorum sonraa aa ben boyle ıyıyım dıyorum esımde dıyokı annem yada annen farketmez senın buyuktmenı ıstıyorum dıyo yanı ıns gebe kalırsam bı 5 yasına gelınce belkı devam ederım ayyy benım ısım cok agır zaten calısasımda yok ama yıne olsam aynı ısıme devamederım o ayrı leeennn ne cok konustum dımı tıp

selamm dün 50 tefriciye okumuştum hatice heralde yarın girer okursun burayı. kimseler yok.

migrenim tuttu fenayım ben iftara kadar napıcam ya inşallah kusma falan olmaz bulantı başladı çünkü , görüşürüz kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…