Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

Ben geldiim ama kimsecikler yok Herkes varken de ben giremedım evimde net yok herzaman gelemıyom neysem öptüm kızlar sizi

canım allah razı olsun geçmiş olsun migren fenadır karanlık sessiz yerde 1 saat uyku ilacıdır

günaydın haticem
regl olcam galiba ağrılarım var
ama yinede test aldım kızlar yaa bugün yapıcam ilk idrar geçti sizce ne zaman yapmak daha doğru sonuç verir:44:

canım allah razı olsun geçmiş olsun migren fenadır karanlık sessiz yerde 1 saat uyku ilacıdır

ne 1 saatiii dün akşama kadar yatmak zorunda kaldım çünkü kalktığımda beynim zonkluyor ve bulantım artıyordu, bi de oruçtum, kusmamak için zor tuttum kendimi akşama kadar.. iftarı ağrı kesiciyle açtım :!: sonra rahatladım ama bugün ara verdim oruca, zaten bugün de ağrım hafif hafif devam ediyor korkyuorum artmasından, dün ağrı kesici içince dayanamadım sabaha karşı erken gebelik testi yaptım negatif çıktı ama bat 20 ağustos, ovulasyon günüme göre ise bat 22 si gibi de olabilir, yani testi çook erken yapmış oldum. o yüzden bugün dayanıp ağrı kesici almamayı düşünüyorum...

kızlar günaydın nasılsınız.. bu baş dönmesi halsizlik ve mide bulantıları beni mahvetti ya hiç bişi yiyemiyorum tiksiniyorum bi sorun olmaz değil mi? çok korkuorum bişi olucak die sizde de var bu böyle şeyler :18::18:

yemeye çalış, eğer kusmaların çok artarsa hastaneye git, eğer çok kusarsan bebek susuz besinsiz kalabilir, en azından serum takarlar hastanede. az sabret 3 ayı atlattın mı hepsi bir anda bitiverecek.

zuhalcim bende yok ama sende olması normal diye biliyorum dert etme

yemeye çalış, eğer kusmaların çok artarsa hastaneye git, eğer çok kusarsan bebek susuz besinsiz kalabilir, en azından serum takarlar hastanede. az sabret 3 ayı atlattın mı hepsi bir anda bitiverecek.

yemege çalışıyorum işte yumurta sütten sürekli yemek ve içmekten iğrendim yiyemiyorum doğru düzgün bişiler ben meyveyi çok severdim onu bile yiyemiyorum çok kusmuyorum sadece sabahları suda içemiyorum toplasan dün yarım litre bile içmedim sudan bile iğreniyorm

zuhalcim bende yok ama sende olması normal diye biliyorum dert etme

canım başka topiğe de yazmıştım fikir olsun die ordan kopyala yapıştır yaptım hiç halim yok bakmadım bile ne kopyaladığıma baş dönmesinden artık gözüm bişi görmüyor ki

ama su içmen çok önemli en az 2 litree, zorla kendini biraz, biliyorum bulantı korkunç bir duygu ama bebk için tatlım su içmeye çalış lütfen, yazık ona :26:

günaydın kızlar

greenmoon geçmiş olsun canım,

zozdemir dikkat et kendine bebişin susuz kalmasın,

başım çok ağrıyor kızlar bugünnasıl geçecek bilmiyorum, yumurtlama günlerim başladı bakalım hayırlısı
bu ay ne olacak rahat olmaya çalışıyoum ama aklım ister istemez olacak mı olmayacak mı telaşında...

günaydın canlar nasılsınız..

günaydın lugesmadan haber yok, naptı kii

inş yaa lugesma acayıp senı meraklardayız haberın olsun ıyı haberlerını verıceksın bılıyoruz ama bıran once duyup ıcımız rahat etsın ıstıyoruz

canlarım sağolun beni düşünmüşsünüz. evde nete giremedim bugn sabahta tahliller için hastaneye gittim şimdi geldim ofise...
çok şükür cuma günü gördüm bebeşimin kalp atışlarını ne güzel bi duygu anlatamam. rabbm inşallah hepinize isteyen herkese yaşatır bu duyguyu.
5,5 mm olmuş bebeğim ya kızlar küçüçük ama öle atıyoki kalbi. kurban olurum ona benn... çok şükür içim rahatladı valla. artık daha çok hissediyorum varlığını...

zuhalcim yemedikce daha çok bulanır miden yemeye çalış bol su iç çok önmli biliyosun sende. bnmda acıktıkca midem bulanıo. bana bu aralar elma çok iyi geliyo kesiyo bulantımıda baş dönmemide. korkma belirtilerinin olması bebeğinin sağlıklı olduğunu gösterirmiş doktorum öle dedi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…