- 5 Nisan 2011
- 3.245
- 544
- 123
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #1.681
selamm dün 50 tefriciye okumuştum hatice heralde yarın girer okursun burayı. Kimseler yok.
Migrenim tuttu fenayım ben iftara kadar napıcam ya inşallah kusma falan olmaz bulantı başladı çünkü , görüşürüz kızlar
hatıcem 170 eklersın optum
günaydın haticem
regl olcam galiba ağrılarım var
Ama yinede test aldım kızlar yaa bugün yapıcam ilk idrar geçti sizce ne zaman yapmak daha doğru sonuç verir:44:
bugün yapma ozaman olmazsan yarın sabah kalktığında yaparsın rabbim inşallah bebek gelsinn
canım allah razı olsun geçmiş olsun migren fenadır karanlık sessiz yerde 1 saat uyku ilacıdır
kızlar günaydın nasılsınız.. bu baş dönmesi halsizlik ve mide bulantıları beni mahvetti ya hiç bişi yiyemiyorum tiksiniyorum bi sorun olmaz değil mi? çok korkuorum bişi olucak die sizde de var bu böyle şeyler :18::18:
yemeye çalış, eğer kusmaların çok artarsa hastaneye git, eğer çok kusarsan bebek susuz besinsiz kalabilir, en azından serum takarlar hastanede. az sabret 3 ayı atlattın mı hepsi bir anda bitiverecek.
zuhalcim bende yok ama sende olması normal diye biliyorumdert etme
günaydın lugesmadan haber yok, naptı kii
inş yaa lugesma acayıp senı meraklardayız haberın olsun ıyı haberlerını verıceksın bılıyoruz ama bıran once duyup ıcımız rahat etsın ıstıyoruz
kızlar günaydın nasılsınız.. bu baş dönmesi halsizlik ve mide bulantıları beni mahvetti ya hiç bişi yiyemiyorum tiksiniyorum bi sorun olmaz değil mi? çok korkuorum bişi olucak die sizde de var bu böyle şeyler :18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?