- 5 Nisan 2011
- 3.245
- 544
- 123
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #1.701
serfiiik naber canım nasılsın
tansellcim ben artık çocuk istemiyorum aynı durumdayız şuan herşeyden sıkıldım bıktım artık , yumurtlama zamanım benim de umrumda değil, hayata da küstüm herşeye ve herkese , değer verdikçe karşılık alamıyorum , çok üzgün ve sinirliyim , bir daha girmeyeceğim buraya da bebek olayı da bitti benim için herşeyden uzaklaşıyorum , çok kötüyüm
haydaaa dur bakalım ne oluyor gırcıcekmıs paralarım senı bak kızdırma kafamıbıkere 2 ay olmadı dıe ınsanın ıcındekı bebek askı bıtmez yıllarca olmayan napsın o oyle ha deyınce olcak bısı dıyıl guzelım ısyanlara gırıpte rabbımı kusturme ozaman daha cok beklersın sonra dua dua otesı berısı yalan sende kussun sanırım ama onlar bızım gıbı ınce dusunmuyolar hem bısı dıyımmı senın suanda yurudugun yollardan bız donduk ben 6 ay olmayınca bukadar umutsuzluga kapılmıstım sen daha dur bakalım yolun bukadar basındasın anlat bakayım bana ne oldu ılkgozagrım
bıdahada gırmıcem falam deme ben sensız neyaparım kızımyaaaa tutarım senı sacından basından zorla getırrırımsurukleye surukleye haberın olsun hayata kusmek cok kolayda sonrası sabır cnm sabır pes etmek yok cocuksuz gunlerınınde tadını cıkar ama umudunu hırsını hıc yıtırme bebegın hıc olmıycakmıs hıbı cok calıs heran olucakmıs gıbıde bugunlerın tadını cıkar
sorun çocuk olmaması değil ki , haketmiyorum bazı şeyleri çok şey istemiyorum , istediklerim para pulda gerektirmez ama olmuyor hassas olduğum herşeyi itinayla yapmaya devam ediyor, evlenmeden önce herşey daha güzeldi, yıprandım artık sürekli çabalayamam kırılıyorum inciniyorum, bebek olsa ne olacak ne deişecek o yapmaya devam edecek ben iki kat yıpranacağım , kıskancım, seviyorum ama haletmiyorum
hayda noluyor burda bakayım bak ikinizizinde saçını başını yolarım açtırmayın benim ağzımı rahat durun kaynannmı boşver salla gitisn kocan ailesine lafmı söyletmiyor o gidince ne geliyosa diline söyle rahatla ama gidince :) kocanamı küstün sen ne kadar küsersen küs hep onlar haklı olur o yüzden sallma kendin üzülürsün sadece bak benim yimirtama günüm ama adamı 10 gündür görmüyom ohh geziyom sürekli boşverin yaaa başkaları için kendinizi yıpratmaya inan değmiyorrr onların umrundamnısınız hayır ozaman siz niye üzülüyorsunuz bakayım
cnm benım sen nasıl huzurlu olucaksın oyle yap ama bugun ıkımızınde durumu aynı anladımkı sende cok kırgınsın bende cok kırıldım napalım bunlarda boyle ne dıyım ınan bısıde soyleyemıyorum kuselım oturalım ozaman napalım cnm
hayda noluyor burda bakayım bak ikinizizinde saçını başını yolarım açtırmayın benim ağzımı rahat durun kaynannmı boşver salla gitisn kocan ailesine lafmı söyletmiyor o gidince ne geliyosa diline söyle rahatla ama gidince :) kocanamı küstün sen ne kadar küsersen küs hep onlar haklı olur o yüzden sallma kendin üzülürsün sadece bak benim yimirtama günüm ama adamı 10 gündür görmüyom ohh geziyom sürekli boşverin yaaa başkaları için kendinizi yıpratmaya inan değmiyorrr onların umrundamnısınız hayır ozaman siz niye üzülüyorsunuz bakayım
hatıcemmmya ıkımızede geldıler sanırım yumurtlama gergınlıgı ıkımızden bebek yapma zamanında adamlara kusuz sımdı ne olcak
serfikkk tanselll
serfıkcım sendede kaynana muhabbetımı benmı oyle anladım
bende adamla küsüm 10 gündür görmüyom hep aynı sorun ohooo boşanıp gitçem diye kaçkere bavul topladım bi bilsen saçımdaki akları hiç sorma boya var allahtan olmasa pamuk gibi gezecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?