Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

cnmlarım gunaydın benım gıbı olanlar ıcın tunaydın calısanlar ıcın anca ayıldım gece huzurlu uyuyamadım kızlarlarya moralım bozuk ben herıfe kustum oda bana tabı ve ben yumurtlama tarıhındeyım ve akıntılarımsan anlıyorumkı bebek yapma vaktı ama ona cok kızdım yuzune bıle bakmadım dun gece bugunde sessız sakın gıtmıs ıse bu gecede barısmam cok sınır ettı sacma bı muhabbet yuzunden anlıyacagınız bu ay bebek ısı yattı sanırım barıs demeyın yuzunu goresım yok bendede oyle bı sınır var ıste nem ne yapcam ya :84: :84:

kavga konusunuda soylıyım yıne anası babası bılıyomusunuz onlar yuzunden dunum burnumdan geldı ben onlara laf etmeden duramıyorum adamda laf edıyorum dıe kızıyo 2 yıldır boyle ben bıktm artık kocamla evlılıgımden bısı sanlamadım 2 yıldır burnumdan geldı her kavgamız onlar yuzunden sınır oluyorum kendıme kocama.sus kapa cenenı otur demıı ama yapamam huyum dıyıl boyle olamam

serfııkkk konuscak ınsan arıyorum bı sen varsın sende susuyosun bende yıyeyım ozaman kafayı

serfiiik naber canım nasılsın

tansellcim ben artık çocuk istemiyorum aynı durumdayız şuan herşeyden sıkıldım bıktım artık , yumurtlama zamanım benim de umrumda değil, hayata da küstüm herşeye ve herkese , değer verdikçe karşılık alamıyorum , çok üzgün ve sinirliyim , bir daha girmeyeceğim buraya da bebek olayı da bitti benim için herşeyden uzaklaşıyorum , çok kötüyüm

haydaaa dur bakalım ne oluyor gırcıcekmıs paralarım senı bak kızdırma kafamı bıkere 2 ay olmadı dıe ınsanın ıcındekı bebek askı bıtmez yıllarca olmayan napsın o oyle ha deyınce olcak bısı dıyıl guzelım ısyanlara gırıpte rabbımı kusturme ozaman daha cok beklersın sonra dua dua otesı berısı yalan sende kussun sanırım ama onlar bızım gıbı ınce dusunmuyolar hem bısı dıyımmı senın suanda yurudugun yollardan bız donduk ben 6 ay olmayınca bukadar umutsuzluga kapılmıstım sen daha dur bakalım yolun bukadar basındasın anlat bakayım bana ne oldu ılkgozagrım

bıdahada gırmıcem falam deme ben sensız neyaparım kızımyaaaa tutarım senı sacından basından zorla getırrırım surukleye surukleye haberın olsun hayata kusmek cok kolayda sonrası sabır cnm sabır pes etmek yok cocuksuz gunlerınınde tadını cıkar ama umudunu hırsını hıc yıtırme bebegın hıc olmıycakmıs hıbı cok calıs heran olucakmıs gıbıde bugunlerın tadını cıkar

sorun çocuk olmaması değil ki , haketmiyorum bazı şeyleri çok şey istemiyorum , istediklerim para pulda gerektirmez ama olmuyor hassas olduğum herşeyi itinayla yapmaya devam ediyor, evlenmeden önce herşey daha güzeldi, yıprandım artık sürekli çabalayamam kırılıyorum inciniyorum, bebek olsa ne olacak ne deişecek o yapmaya devam edecek ben iki kat yıpranacağım , kıskancım, seviyorum ama haletmiyorum

çocuksuz günlerin tadını saçmasapan nedenlerle çıkaramıyorum bide çocuk olurda bu saçmalıklar devam ederse bursa da ziyaretime tımarhaneye gelirsin canım , ben seni yalnız bırakmam merak etme ama girmeyeceğim bir süre yine bebek düşünmek istemiyorum artık

cnm benım sen nasıl huzurlu olucaksın oyle yap ama bugun ıkımızınde durumu aynı anladımkı sende cok kırgınsın bende cok kırıldım napalım bunlarda boyle ne dıyım ınan bısıde soyleyemıyorum kuselım oturalım ozaman napalım cnm

hayda noluyor burda bakayım bak ikinizizinde saçını başını yolarım açtırmayın benim ağzımı rahat durun kaynannmı boşver salla gitisn kocan ailesine lafmı söyletmiyor o gidince ne geliyosa diline söyle rahatla ama gidince :) kocanamı küstün sen ne kadar küsersen küs hep onlar haklı olur o yüzden sallma kendin üzülürsün sadece bak benim yimirtama günüm ama adamı 10 gündür görmüyom ohh geziyom sürekli boşverin yaaa başkaları için kendinizi yıpratmaya inan değmiyorrr onların umrundamnısınız hayır ozaman siz niye üzülüyorsunuz bakayım

hatıcemmmya ıkımızede geldıler sanırım yumurtlama gergınlıgı ıkımızden bebek yapma zamanında adamlara kusuz sımdı ne olcak

aynı canım aynı kırgınım ama o hep haklı akşam yine aynı sahneler sıkıldım yaa hep ben gözyaşı döküyorum şeytan diyor bırak git ne hali varsa görsün

isyanlardayız haticem değer ver tepene çıksın bir daha aşağı indirebilene aşkolsun, evet haklısın üzüldüğümüzle kalıyoruz ama üzülüyoruz yine de yıpran yıpran saçım bembeyaz oldu bu yaşta

bende adamla küsüm 10 gündür görmüyom hep aynı sorun ohooo boşanıp gitçem diye kaçkere bavul topladım bi bilsen saçımdaki akları hiç sorma boya var allahtan olmasa pamuk gibi gezecem

oyle kolay deıl adam bosamak kızlar bukadarmı bızım sabrımız hayatımızdakı olumsuzları cıkaralım bızı sınır eden seylerııı dıcem ama onlarla evlıyız boylee cocukmu oluryaaa

bende adamla küsüm 10 gündür görmüyom hep aynı sorun ohooo boşanıp gitçem diye kaçkere bavul topladım bi bilsen saçımdaki akları hiç sorma boya var allahtan olmasa pamuk gibi gezecem

ayy halen küs müsün barışma boşver sürünsünler ben de barışmayacağım , boyalarda olmasa nineye dönerdik artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…