Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

oyle kolay deıl adam bosamak kızlar bukadarmı bızım sabrımız hayatımızdakı olumsuzları cıkaralım bızı sınır eden seylerııı dıcem ama onlarla evlıyız boylee cocukmu oluryaaa

sabır sabır çatladım 2 senede çöktürdü yaaa ,bu stresle çocuk falan olmaz canım merak etme bide bana dün diyor ki yine streslisin olmayacak şeytan diyor bi tekme indir , kim stres yaptırıyor acaba

adam boşamak evi terketmek kolay olsaydı ohooo çoktan boşamıştım adamı ama sabır sabır bak bursadan gelin geldim buraya hiç bilmediğim bi şehire hiç kimsem yok burda eşimden başka hemde ailem istemedi benim dışmda hiç kimse :) şimdi diyorumki kendimmm ettimm kendimm buldummmm gül gibii sararıpp soldummm eyvahhh eyvahhh :37

sen de annem gibisin hatice o da sizin oralardan gelin gelmiş buraya:) tek başına çekmediği sıkıntı kalmamış ama sabretmiş , bide babam rize li ne tesadüf dimi, o da senin gibi kendim ettim kendim buldum diyor, diye diye de 38 sene bitti

maşallah canım inşallah bizlerinde 35-40 seneler geçer itişe kakışa

allah hıc bırımızı pısman ettırmesın hep kendımız sevdık ıstıyruz dedık ana babada razı oldu napsınlar sımdıde bu adam kotu demeye hakkımız yok aklın nerdeydı sındıye kadar demezlermı allah korusun bosanmak falam bız dunyanın en masum seyını ıstıyoruz bebek ıstıyoruz onlardan bosanmak dıyıl artık cıcım ayları yılları bıttı bırbırımıze sarıyorum evde bı ses bı ne nefes olsa butun ugrasımız bebek olcak ama 2 yıl olmus artık mesela evlenelı gozunun ustunde neden kasın var dıyoruz bırbırımıze sarıyoruz ama ben barısmak ıstemıyorum ama bugece bebek yapmak ıstıyorum bebek yapmam lazım 3 gun sonra barısırız ozmana yumurtlama bıtcek manyak kocam gerızekalı kocalar neolcek

serfik çok güldüm yaaa

öyle mfalcon gıcık oluyorum yaaa

maşallah canım inşallah bizlerinde 35-40 seneler geçer itişe kakışa

amin inş:)

kıkırdatmayın beni şu ofiste yaa, son 3 gün tanselim ben akıntıyı anlamıyorum ama şuan bu sinirle herşey geri tepti sanırım , hee bide 18 inde büyük bir kalabalığa iftar verecek kayınvalidem 40 kişi ve ymurtlamamın son günü siz yorum yapın artık gerçi ben kocamla barışmam bebekte istemiyorumniye söylediysem

hmmm nıe soyledın acaba dur bı tahmın edıyım nekadar gucukta olsan o senın kocan ve onsuz bebek yapma ıhtmalın sıfır ona ıhtıyacın var ozellıkle sıpermlerıne bu bı gercek ve bebek askı oyle kocaya kusmeyle bıten bısı deıl adamı yer kemırır kuslukle gecen bu hafta bızın 1 ayımız demek yıne husran yıne goz yası demek hmm kaynanı gordukten sonra ınsanın bebek yapası gelırmı oda tartısılır adamın ıstahı kacar beya

hastalanmadım daha ama bi umutsuzluk çöktü üstüme
adet olcak gibi ağrılarım var yaa

tecrubelı olarak soylıyımkı adet sancıları ve gebelık sancıları aynı cnm asla ayırt edemezsın umudunu yuksek tut hayırlısı dıe dua et ıns allah kucagını doldurur bende heyecanlandım sanırım ıns bu topık bırgın kapanırsa hepımız gebe kaldıgımız ıcın olur

evet o benim kocam ve ben onu seviyorum kendime de gıcı oluyorum 2 aydır her yumurtlamada bir sorun çıktı bu ay da bu , zaten bu ay da hamile kalamam ben hissetmiyorum kaynana kaynana kaynar kazanda kayna

inşallah hayatım yaa :97::97:
seneye başka bir topikte konuşsak kimimiz doğum yapmış kimi hamile hala kaynana ve kocalar çekiştiriliyo

aynen cnm ozamanda 2.bebelerı cekıstırırz bellımı olur oyy bız bırını bulalımda neyyseeee serfııııkkkkkk yumusadın bıle heee afferım sana bu gece bebek gecesı cok calıs kocanı bosver spermlerını dusun onlardan hayır var bıze ayyy keske onlara ıhtıyac duymadan alıp kendımız koysak sperlerı ne guzel olur demı kuste kalırız ozaman oynatmaya az kaldı bebegım nerde bı ana ogul yuzunden cıldıracagım hahahahahahhahahahah

ben bursa eşim rizeli şans kader ne dersen adına annenle aynıymış inşallah bende 38 sene deviririm tabi yaşarsam boğasım gelen bazende insanlar cinnet geçirdi eşini 38 yerden bıçakladı diye haberler oluyor ya bazen hakketten diyorum haklıymış kadın bıçaklamktan bigün bende seni boğarsam şaşırma ne onlarla oluyor aslında nede onlarsız evet eskiden herşey çok güzeldi 1. yıl can cana 2. yıl yan yana 3. yıl git öteye 4. yıl 10 günde bir görüşelimmm

hatıcemmm oldum bıttım koptum gulmekten 10 gunde bırmı oluyo dogru onceden dakka sayardım ısten gelsın dıe aartık saate bakmıyorum demekkı 2yıl sonra 10de bır yeter dıcez ayyy alemsın heee

yumuşamak istemiyorum tansel çok kızdıgınım hep ben yumuşuyorum yaaa uffff evet onlara ihtiyacımız olmasa bazen ,özellikle bu konuda ama malesef işte dünyanın kanunu....bu arada ben eşimle bugün küstüm dün çalıştık ayıptır söylemesi

ne güzel anlatmışsın canım aynen dediğin gibi seneler geçtikçe uzaklaşıyor muyz nee.....ahh anacm neler çekti hatice babam da huysuzdu hani ama 50 den sonra düzeliyor azcık sabır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…