Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

yumuşamak istemiyorum tansel çok kızdıgınım hep ben yumuşuyorum yaaa uffff evet onlara ihtiyacımız olmasa bazen ,özellikle bu konuda ama malesef işte dünyanın kanunu....bu arada ben eşimle bugün küstüm dün çalıştık ayıptır söylemesi

ne güzel anlatmışsın canım aynen dediğin gibi seneler geçtikçe uzaklaşıyor muyz nee.....ahh anacm neler çekti hatice babam da huysuzdu hani ama 50 den sonra düzeliyor azcık sabır

serfıkcım hadı sen ıyısın ozaman ıkı gece kuse bılırsın bence tırp hakkını kullan ben dun kustum 2 gecedırde yapmadık 2gun sonrada yımırtlama bıtcek

adamın yüzünü görmüyomki değil bişi yapmak bu ay ramzan bizim yemekler oluyor eşimde şehir dışana çıktı üst üste birimiz yatmaya geliyor diğerimiz işe gidiyor en son pazar görmüşüm adamın yüzünü 8. günmüş kız bugün bugünde yok evde 10 günüde geçicek anlaşılan 50 senemi dedin 15 senem kaldı desene

serfıkcım hadı sen ıyısın ozaman ıkı gece kuse bılırsın bence tırp hakkını kullan ben dun kustum 2 gecedırde yapmadık 2gun sonrada yımırtlama bıtcek
yarın barışmam lazım o zaman ama bana şuan hiçbişey olmamış gibi davranıyor daha çok çıldırıyorum stres yapma diyor bana

senin de işin zor yaa hatice nasıl dayanıyorsun ki:) 15 sene kapa gözünü aç bakmışsın geçmişşşş

hatıcemm 60 eklermısın buarada kac oldu bıde kımse yazmıyor mu banamı oyle gelıyor kımse tefrıcıye okumuyormu kızlar

GÜZEL ARKADAŞLAR ALLAH GÖNLÜNÜZDEKİNİ HAKKINIZDA HAYIRLI EYLEYİP TEZ ZAMNDA VERSİN İNŞ.. (AMİN)

kızlar ben bekar biriyim ama bu sitede sıkça bu konu gözüme çarpıyor ondan hem iyi dileklerimi size sunmak hemde bugün tesadüfen nane kürünün tam aslını öğrenmek için (hormon düzenlemek adına yapılan bir kür için) İbrahim Saraçoğlu'nun intrnt sitesine girdim. ama dikkatimi çekti mesajlar sorular hep bu konuyla doluydu size yazmak istedim(gebe kalmak).. belki duymuş ya da uygulamışsınızdır ama bilmeyenler için haberdar edeyim dedim.. 10 kişiden 7'si sonuç aldım deyip iyi dileklerini dualarını doktora yazmışlar. belki reklam amaçlıdır dedim ama bir şekildeiş yapıyorda bu kadar dillerde demektende kendimi alamadım. .adam bu kadar güveniyorki küre hiçbir kürü değilde bu ön plandaydı.. .denemekten birşey kaybetmezsiniz hem çok uygun hemde yan etkisiz bir kür..

link verilmiyor ama isteyen arkadaşlara mesaj atabilirim.. ordaki olumlu sonuçları okumanız adına bir göz atın isterseniz..

KÜR:
bildigimiz kuru sogan ama beyaz kabuklu yada mor olmayan.kahverengi kabuklu olanlardan olucak.1,5-2 sb.kaynayan suyun icine soganin sadece en dis yuzeyindeki kabugunu soyup 4'e bolup suyun icine atiyoruz.agzini kapatip 5 dk kaynatiyoruz,bu suyu ilik olarak ictigimiz zaman kolay hamile kalmaya yardimci oluyomus.yumurta catlamasinada tabi.15 gun iki kere.1 sb. icilecek kizlar.ama hep taze yapilacak sabah yapip aksam icmek yok.

Son düzenleme:
haticeee 70 tefriciye eklermisin bütün gün siteye giremedim bakımda yazıyordu, tanselcim şuan taşınmak için toparlanıyorum biraz meşgulüm ama namaz sonraları okuyabildiğim kadarını hergün yazıyorum, gönül ister daha çok okuyayım inşallah.

evet teşekkürler canım , bu kürle 39 yaşındaki kuzenim hamile kaldı, dayanabileceğimi bilsem ben de yapıcam ama zor bana biraz çalışıyorum

bu arada iyi kaynatmışsınız ben de kocama çok sinirliyim hem istediğim yerde oturamıyorum semt olarak, kiraya çıkmayı kabul etmiyor, küçücük evde oturtacak beni klendi evimiz diyee, hem de iyi bir nakliye firması bulmadı ucuza kaçıyo çok sinirlendiriyor beni, eğer eşyalar mahvolursa bende onu mahvedicem, kayınvalidem de beni sinir ederse o hep istediği ona yakın oturuyor olmamımızı burnundan getiricem çok sinirliyim çoook ayy döktüm içimi rahatladım bian . tamam yeter dedikodu ohh bitti

selam kızlar geliyorum gidiyorum kimsecikler yok yawwwss

yaa ben o sogan kürünü denim dedim 1 bardak bile içemedim 1-2 yudum içebildim oda beni acayip şişirdi midemi agrıttı..içebilenlere hayret ediyorum valla

günaydınnn günaydınnn...
nasılsınız bakalım....
nasıl kaynatmışsınız öle kaynana koca derken birsürü sayfa geçmiş... okumak çok eğlenceliydi kızlar güldürdünüz bni sabah sabah ne güzel yazışmlar geçmiş allah razı olsun neşem yerine geldi

ohhh be girebildim sonunda kızlar dün öğleden sonra bu topiğe giremiyordum bana sürekli çalışma var diyordu geçmişi okuduktan sonra sorunun bendeymiş nasılsınız benim çok uykum var dün gece çok geç yattım arkadaşlarımızda kaldık bizim ev uzak olduğu için işyerlerimize gözümüzde büyüdü gidemedik.. ama keşkem evime gitseydim çok uykum varrrrrrrrr!!!

günaydın kızlar nasılsınız,

yumurtlama zamanım ama benden hiç akıntı gelmiyor sanırım yumurtlamıyorum ama neden çok moralim bozuk

günaydın kızlar nasılsınız,

yumurtlama zamanım ama benden hiç akıntı gelmiyor sanırım yumurtlamıyorum ama neden çok moralim bozuk

günaydın şekerim hoşgeldin hımm belki akıntısızda olur bak hayatımda ilk defa akşam akıntı geldi ama kremsi uzun ve büyük nedir bilmem neyse sabah kocamı gördüm kızlar :) ama barış yokkkkkk barışır gibi yaptımm

10 ekler misin hatice,

bilmiyorum geçen ay akıntım vardı şimdi yok , gidip kontrol edicem yine anlamıyorum , olmayacak bu ayda , hazır sen görmüşken küslüğü bırak bi anlık sonra yine küsersin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…