- Konu Sahibi haticemavi
-
- #1.741
aynen cnm ozamanda 2.bebelerı cekıstırırz bellımı olur oyy bız bırını bulalımda neyyseeee serfııııkkkkkk yumusadın bıle heee afferım sana bu gece bebek gecesı cok calıs kocanı bosver spermlerını dusun onlardan hayır var bızeayyy keske onlara ıhtıyac duymadan alıp kendımız koysak sperlerı ne guzel olur demı kuste kalırız ozaman oynatmaya az kaldı bebegım nerde bı ana ogul yuzunden cıldıracagım hahahahahahhahahahah
ben bursa eşim rizeli şans kader ne dersen adına annenle aynıymış inşallah bende 38 sene deviririm tabi yaşarsam boğasım gelen bazende insanlar cinnet geçirdi eşini 38 yerden bıçakladı diye haberler oluyor ya bazen hakketten diyorum haklıymış kadın bıçaklamktan bigün bende seni boğarsam şaşırmane onlarla oluyor aslında nede onlarsız evet eskiden herşey çok güzeldi 1. yıl can cana 2. yıl yan yana 3. yıl git öteye 4. yıl 10 günde bir görüşelimmm
yarın barışmam lazım o zaman ama bana şuan hiçbişey olmamış gibi davranıyor daha çok çıldırıyorum stres yapma diyor banaserfıkcım hadı sen ıyısın ozaman ıkı gece kuse bılırsın bence tırp hakkını kullan ben dun kustum 2 gecedırde yapmadık 2gun sonrada yımırtlama bıtcek
adamın yüzünü görmüyomki değil bişi yapmak bu ay ramzan bizim yemekler oluyor eşimde şehir dışana çıktı üst üste birimiz yatmaya geliyor diğerimiz işe gidiyor en son pazar görmüşüm adamın yüzünü 8. günmüş kız bugün bugünde yok evde 10 günüde geçicek anlaşılan 50 senemi dedin 15 senem kaldı desene
GÜZEL ARKADAŞLAR ALLAH GÖNLÜNÜZDEKİNİ HAKKINIZDA HAYIRLI EYLEYİP TEZ ZAMNDA VERSİN İNŞ.. (AMİN)
kızlar ben bekar biriyim ama bu sitede sıkça bu konu gözüme çarpıyor ondan hem iyi dileklerimi size sunmak hemde bugün tesadüfen nane kürünün tam aslını öğrenmek için (hormon düzenlemek adına yapılan bir kür için) İbrahim Saraçoğlu'nun intrnt sitesine girdim. ama dikkatimi çekti mesajlar sorular hep bu konuyla doluydu size yazmak istedim(gebe kalmak).. belki duymuş ya da uygulamışsınızdır ama bilmeyenler için haberdar edeyim dedim.. 10 kişiden 7'si sonuç aldım deyip iyi dileklerini dualarını doktora yazmışlar. belki reklam amaçlıdır dedim ama bir şekildeiş yapıyorda bu kadar dillerde demektende kendimi alamadım. .adam bu kadar güveniyorki küre hiçbir kürü değilde bu ön plandaydı.. .denemekten birşey kaybetmezsiniz hem çok uygun hemde yan etkisiz bir kür..
link verilmiyor ama isteyen arkadaşlara mesaj atabilirim.. ordaki olumlu sonuçları okumanız adına bir göz atın isterseniz..
KÜR:
bildigimiz kuru sogan ama beyaz kabuklu yada mor olmayan.kahverengi kabuklu olanlardan olucak.1,5-2 sb.kaynayan suyun icine soganin sadece en dis yuzeyindeki kabugunu soyup 4'e bolup suyun icine atiyoruz.agzini kapatip 5 dk kaynatiyoruz,bu suyu ilik olarak ictigimiz zaman kolay hamile kalmaya yardimci oluyomus.yumurta catlamasinada tabi.15 gun iki kere.1 sb. icilecek kizlar.ama hep taze yapilacak sabah yapip aksam icmek yok.
günaydın kızlar nasılsınız,
yumurtlama zamanım ama benden hiç akıntı gelmiyor sanırım yumurtlamıyorum ama neden çok moralim bozuk
günaydın şekerim hoşgeldin hımm belki akıntısızda olur bak hayatımda ilk defa akşam akıntı geldi ama kremsi uzun ve büyük nedir bilmem neyse sabah kocamı gördüm kızlar :) ama barış yokkkkkk barışır gibi yaptımm
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?