Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

ya bişi sorucam bu kasık ağrıları nasıl adet gününden önce başlar benim belim ağrırdı gögüslerım şişerdi sinirli olurdum ve duygusal o kadar adet olmadan 1 adet önce koyu akıntım gelirdi ve yavaş yavaş yumurtalıklarım ve kasıklarım ağrımaya başlardı ayni aynı gün sizin nasıl oluyorda kasık ağrılarınız önceden başlıyor anlamıyorum benim ablamda da öle bişi olmuyormuş karıstı ama zaten adet belirtileriyle gebelik belirtileri aynı oluo ama sen yine de bu belirtilerini başka seylere yor hem sana süpriz olur hemde eğer hamile değilsen ( inş. ama inş hamilesindir) umutlanmış olmazsın

dert etmeyecektim ama akıntım hiç yok gel de dert etme aksi giden ne var anlamadım ki şimdi bu ay da olmayacak biliyorum şimdi de kuruluk başladı, çıldıracağım:84:

serfikim yumurtalar psikolojiden etkilenirmis sen böyle stres yaparsan çatlamazda patlamazda free takıl hayatım
biliyorum zor ben de yapıyorum ve yapıcam da ama gerçekleri söylemek lazım kendin uygulayamıyorsan bile

slm kızlar size kötü bi haberim var bebeğimi düşürdüm dün bu ikinci düşüğüm oldu şimdi zorlu bi süreç bekliyo beni

hayatım üzülme sakın kaç haftalıktı
bu arada genetik test yaptır 2. düşükten sonra yapılması gerekiyor
inşallah içini en rahatlatacak sonucu alırsın

evettt buuu evettt buuuu istediğimmm buuuu tip olmak

ne o bakıyomda çok hoşuna gitti

ay zuhalcim ben de öyle herşeye bi kulp buldum gördüğün üzere umutlanmak istemiyorum

Allah yardımcın olsun canım benim ama unutma önce sen senin sağlığın önemli olan rabbim en kısa zamanda kucağına nasip eder inşallah

aaaa çok üzüldüm canım yaaa, bozma moralini ne diyim ki şimdi, Allah yardımcın olsun

canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm ALLAH'ım sabır versin ama sende üzme kendini biliyorum ne kadar olsada zor çok çok geçmiş

çok sağolun arkadaşlar.şuan inanılmaz moralim bozuk napcamı bilmiyorum bundan sonra nolcak bilmiyorum.psikolojim bozuldu çocuk sesi duymak beni krizlere sokuyo.allahım nolur yarrdım et bizlere

serfikk ne söz vermiştik hani yumurta yoktu akıntı yoktu çatlamak yoktu hiç birini düşünmücektik unutmuştuk oyun bozanlık yapma şimdi

hepsine tamamın hatice haklısın takmak yoktu ama deniyoruz yine de geçen ay şarıl şarıl olan akıntım bu ay niye yok , yoksa zaten hiç olmaz yine de bir umut vardı şimdi sıfır , ağlamak istiyorum yaaa annem dün ilk defa bebek yok mu dedi hiç konuşmazdı böyle konuları çok duygulandım , dua et anne dedim , ne diyim şimdi

yaşadığımız olayları hamileliğe bağdaştırmak yeni umut sonra hüsran ağla bu düzen bitsin ya stres yapmayalım düşünmeyelim ozaman gelicek lugesma dr ara verince hamile kaldı mesela bende ara verdim bu ay gitmedim bidaki ayda izine çıkıyorum zaten 2 ay yok kısmett bide böyle deneyelim. herşeyi ona yormayalım ama dimi

heee bide şöyle bir saçmalık avr adet olacakmışım gibi oltuk altımda ağrılar başladı göğüse yakın ne alaka şimdi:44:

şimdi yicen sopayı amaaaa al sana

slm kızlar size kötü bi haberim var bebeğimi düşürdüm dün bu ikinci düşüğüm oldu şimdi zorlu bi süreç bekliyo beni

SEVALCİM ALLAH SABIR VERSİN. zor ama lütfen kendini yıpratma.

evet kızlarr hatice çok çok haklı... bn hala kendime kızıyom boşuna okadr üzülmüşüm diye. rabbim zamanını bilir istesende istemesende zamanı gelince verir.

tunaydinnn arkidaslar hepinize .... benim sayfamda hata veriyodu dun hic gremedim foruma baya sayfa ilerlemis ben yokken onlari okumak yorucu oluyo ama ynede buranin aktif oldugunu gormek gusel...
bnde bgun film cektrmeye gtcem bi aksilik cikmazsa...
bgun evlilik yildonumuz ayrica bebisim gelseydi cok suprizler yapcaktim ama o da olmayinca hevesim kacti napsam bilmiyorum
bu arada serfikcim stresli goruyorum seni beni de uzuyosun yapma bole gel stresini bnden cikar ama yumurtalarina yazik etme canm kocana kizsan da sinirini ertele lutfen

canım hoşgeldin git çektir filmini bak hiçbişey çıkmayacak , evlilik yıldönümüz de kutlu olsun

evet bugün stresliyim yumurta falan da yok zaten hiç akıntı yok ıslaklıkta sence akıntı olur mu bu halde , bu ay da umudumu yitirdim adet olacakmış gibi bide göğüslerim ağrımaya başladı, ramazan nedeni ile mi dengesizleşti böyle bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…