Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

burdayımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

zuhal iyimisin canım uzun ünlemli bi sesleniş duydum senden sanki

efendimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

iyim kızlar iyim sadece biraz nazlıyız galiba bebeğimle fazla ilgi bekliyoruz o yüzden biara hormonlar baş kaldırınca bende fazla hırlamışım uykum var aftaya da bebeğimi görmeye gidicem inş iyidir çok merak ediyorum 1 ay olacak özledim onu inş güzel haberler alırız ondan sonra da tatile gidicez bodrummm bodrummmmmm yihuuuuuu kafam rahat bir şekilde tatilimizi yaparız inş.

parçalı bulutlu
iş yerinde kimin masasına gitsem 4 boyutlu ultrasonla alınmış bebek görüntüsü
bebek muhabbeti filan bide bana diolar tavsiye ederiz filan :82::82:
ulen ben zaten istiyom sizin tavsiyenize kalmadım ki

öyle işte yinede bozmadım moralimi :82:
sizden naber nasıl keyifler

bizim anne adayımızın canı şımartılmakmı istiyormuşş amanda amannn ne güzel bi duygudur rabbim hepimize ver aklına kötü şeyler getirme iyi düşünelimki iyi olsun dimi eylülün 17sinde bende bodumdayımmmm

yaptırmadım hayatım zaten günümde gelmedi geçsin ondan sonra yaptırcam

ay zaten ağrılarım çok geçmez erkenden gelri benimki

hmmm ağlama kıyamam bu ay olmazsa bi daha ki ay olur inş. üzme sen tatlı canını inş bu ay gelmiştir bebişinde sana süpriz yapıcaktır.. buarada belirtilerin var mı?

ohh zuhelcim haticecim siz gezin bodrumlarda
biz burda çalışalım zaten bebiş de yok

sıyırdım yaa

bu arada mesajlar yavaş geliyo foruma zuhalim ondan yoksa biz cevap veriyoruz hemen

Son düzenleme:
hmmm ağlama kıyamam bu ay olmazsa bi daha ki ay olur inş. üzme sen tatlı canını inş bu ay gelmiştir bebişinde sana süpriz yapıcaktır.. buarada belirtilerin var mı?

midem yanıyo ama orucum gastritim var ondan
kasıklarım ve belim ağrıyo ama regl olcam ondan
gözlerim kararıp başım dönüyo tansiyonum düşük ondan
ateşim yüksek ama enfeksiyon var kesin ondan

yani anlayacağın bi belirtim filan yok:76:

ya rahatım alıma kötü şeyler gelmiyor zaten çok şükür rabbime öyle riskli bir gebeliğimde olmadı suanada kadar sadece ikili testini merak ediyorum o kadar O da inş. ALLAH'ım izin verirse güzel çıkacak

siz dedinizya şimdi yaparım hemen deseydin uyuz oluyorum öyle insanlara sana kaldı sanki amannn boşverr biz düşünmüyoruz henüz daha yeni evli de ben öyle yapıyomm

bence de güzel çıkacak canm sonucun sen hiç aklına takma

siz dedinizya şimdi yaparım hemen deseydin uyuz oluyorum öyle insanlara sana kaldı sanki amannn boşverr biz düşünmüyoruz henüz daha yeni evli de ben öyle yapıyomm

ya etrafımda herkes hamile gıcık oluyorum yeni evlenmişler bile hamile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…