- Konu Sahibi haticemavi
-
- #1.761
10 ekler misin hatice,
bilmiyorum geçen ay akıntım vardı şimdi yok , gidip kontrol edicem yine anlamıyorum , olmayacak bu ayda , hazır sen görmüşken küslüğü bırak bi anlık sonra yine küsersin:)
günaydııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnbugün yazı modası galiba bu
burdayımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
zuhal iyimisin canım uzun ünlemli bi sesleniş duydum senden sanki
efendimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
her ay akıntın varmıydı canım sabah bıraktım
ooo iyi iyison iki aydır takiplerim de akıntım vardı hatta geçen ay ağrım çok oldu, bu ay tık yok offf kafayı yiycem hatice
günaydııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnbugün yazı modası galiba bu
günaydın canım nasılsın? sen adet olmamıştın daha değil mi test yaprtın mı?
iyim kızlar iyim sadece biraz nazlıyız galiba bebeğimle fazla ilgi bekliyoruz o yüzden biara hormonlar baş kaldırınca bende fazla hırlamışım uykum var aftaya da bebeğimi görmeye gidicem inş iyidir çok merak ediyorum 1 ay olacak özledim onu inş güzel haberler alırız ondan sonra da tatile gidicez bodrummm bodrummmmmm yihuuuuuu kafam rahat bir şekilde tatilimizi yaparız inş.
ooo iyi iyison iki aydır takiplerim de akıntım vardı hatta geçen ay ağrım çok oldu, bu ay tık yok offf kafayı yiycem hatice
yaptırmadım hayatım zaten günümde gelmedi geçsin ondan sonra yaptırcam
ay zaten ağrılarım çok geçmez erkenden gelri benimki
hmmm ağlama kıyamam bu ay olmazsa bi daha ki ay olur inş. üzme sen tatlı canını inş bu ay gelmiştir bebişinde sana süpriz yapıcaktır.. buarada belirtilerin var mı?
bizim anne adayımızın canı şımartılmakmı istiyormuşş amanda amannn ne güzel bi duygudur rabbim hepimize ver aklına kötü şeyler getirme iyi düşünelimki iyi olsun dimi eylülün 17sinde bende bodumdayımmmm
parçalı bulutlu
iş yerinde kimin masasına gitsem 4 boyutlu ultrasonla alınmış bebek görüntüsü
bebek muhabbeti filan bide bana diolar tavsiye ederiz filan :82::82:
ulen ben zaten istiyom sizin tavsiyenize kalmadım ki
öyle işte yinede bozmadım moralimi :82:
sizden naber nasıl keyifler
yeme serfikim hani bu ay dert etmeyecektin
ya rahatım alıma kötü şeyler gelmiyor zaten çok şükür rabbime öyle riskli bir gebeliğimde olmadı suanada kadar sadece ikili testini merak ediyorum o kadar O da inş. ALLAH'ım izin verirse güzel çıkacak
siz dedinizya şimdi yaparım hemen deseydin uyuz oluyorum öyle insanlara sana kaldı sanki amannn boşverr biz düşünmüyoruz henüz daha yeni evli de ben öyle yapıyomm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?