Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

işte böyle düşündüğün için mahfediyosun kendini. bak inan bu ay o kadar rahattımki niye neden bilmiyorum 2 ay üst üste çok ümitlendim dr etkisi fazla tabi %99 üçüz olucak dedi üçüz değil bi tane bile yok neyse. tatile gidicem onu düşünüyorum alışveriş yapıyorum herşeyimi aldım otelimi seçtim aldım kafam güzel yani.eşimle hastalandığım zaman çocuk yüzünden vurdumduymazlığından atıştık senin umrunda değilse ben ne uğraşıyorum dedim kendime acıları çeken ben ilaçları kullanan ben ohh keyfi yerinde olan o.birazda ona olan sinirimden tamamen bakış açımı değiştirdim ben bu ay.
ama sabah eşim geldi evden çıkarken senin çatlama günün biliyorum dedi meğer adam gün takip ediyormuş birazda o düşünsün nasıl oluyomuş ben rahattımmm ohhh valla

bende bydayııııııııııııııııııııııııııııııım ama yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

hoşgeldiinnn iyimisin?

kızlar buarada alakasız olacak ama hem biraz konu dağılmış, sizler de rahatlamış olursunuz

evimizi badana yaptırıcaz, netten kataloglara bakıyorum da benim mobilya açık krem- kenarları kahve deri, tv masası ve cd rafları beyaz, perdeler turuncuya yakın bi renk. salonu şampanya rengi boyatsak
nasıl olur fikirlerinizi alayım

bi de ben tv nin ve cd raflarının olacağı duvarı şööyle yavruağzı gibi canlı bi renk yapayım diyorum içimiz açılsın yeni trend farklı renklerde duvarlar zaten ama eşim komik olur diyor..

inş oda catlatmıstır cnm eee kacan kovalanır lıse donemlerınden ogrenmedınızmı hanı lısedeyken genelde kacan kovalanırya oyuzden dogru bı laf yanı bı kus pasa pasa gelıyolar

cnm ben sampanya rengıne bayılırım evıme kısmet olmadı ama mobılyalarına uyar senın oyuzden yapa bılırsın duvar rengı degıstıre bılırsın bencede cok sık duruyo spor hos eger duvarın ve odan kaldırıyosa yaptıra bılırsın bence

hadi hadi çikolata için barışmışsındır sen, çikolataya kim dayanır ,ben kesinlikle dayanamam, ben de kocişimle barıştım

doğru diyorsun canım hayırlısı diyelim ne diyim olur olur olmaz olmaz Allah verecek nihayetinde

tamam tamam stres yok bugün böyle oldum yoksa rahattım takmıyorum kafama bide kocana kötü dersin adamcağız yumurtlamanı takip ediyor baksana

yaaaaaaa ama küserz biz ya hiç sorma kaç gündr agzımda acı tat var ve geçmyr delircem sorayım dedm kimseyi göremedm ama inan delirtti beni

oyyy kusmeyın sız bıze sız olınkı bızede bulassın bebıslık hem teyzelere oyle kusulmez tmmı teyzeler hem sever hem dover velet seni

canım kum beji de güzel duruyor tavsiye ederim

yaaaaaaa ama küserz biz ya hiç sorma kaç gündr agzımda acı tat var ve geçmyr delircem sorayım dedm kimseyi göremedm ama inan delirtti beni

canım o hamilelerde olabilen birşey, bazıları sadece ondan anlıyor.. yapacak bişey de yok, sakız falan çiğne bari..

eveet başka önerisi olan var mı?

kum beji dedim gördün mü tatlım

hmmm ondan atlamıs pat dıe anladım ıyı olmus cnm kızlar herkez burdayken sorayıom hatıcem bıtınce ben alabılırmıyım ısteyen yoksa

düşünmem lazım

hee bende sabah barıştım

ben de akşam dayanamadım

canım kum beji de güzel duruyor tavsiye ederim

cnm kum bejı cok hos ama tam bı bejk renkı sampanya ıse krem tonları ılla kren tonu olsun dersen benım evım sampanyanın bı ıkı ton acıgı krem tonu marshalın mum ışıgı rengı fıkır sen bılırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…