Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

canim benim eger gercekten o hep soledgimiz dogru zaman i yakalamayi basardiysak her an her sey olabilir... ben bu cocuk isinin belli bir kitabi kurallari olduguna inanmiyorum... Rabbim yeter ki istesin.... ama olmazsa da uzulme onumuzdeki maclara bakicaz beraber sole dusun eger olmadiysa gelmediyse meleklerimiz onlarin dogdugunda uyum saglayabilecegi sartlar henuz olgunlasmams demektr ole bi ortama gelsinler istemeyiz dmi hic birimiz???
bse sorcam arkadaslar daha once cektrenler cevap verebilirse ben bu rahim filmi icin tek basima gtmek zorundayim korkuyorum biraz bde agrili sancili olur kalkamam ayaga dye tedrginim yasar miyim ki bole bse sizce yalniz gtsem bse olur mu??

evlilik yıldönümüzün kutlu olsun canım rabbim en kısa zamanda kucağına nasip eder inşallah

hııım anladım canım , nasıl bağırıyım sana bennn kıyamam ama sen beni sopaladın canım merak ediyorum neden oluyor diye sıkıntı nedir acaba olan şey olmuyor kafam karışıyor, kocam yine soruyor şekerimiz gelecek mi diye nasıl üzülmeyeyim ben şimdi

sen yaparsan olcak de cnm sende ona

slm kızlar size kötü bi haberim var bebeğimi düşürdüm dün bu ikinci düşüğüm oldu şimdi zorlu bi süreç bekliyo beni

çok üzüldüm ya geçmiş olsun Allah sabır versin, usg de görünmeden mi düştü.. biraz kafanı dağıtman gerek bebek konusu seni yorar şimdi düşündükçe canım ya...

hatıcemm tefrıcıye baya toplanmıs masallah herkezınkı boyle car cabuk bıter ıns sabah namazdan sonra 40 cektım cnm eklersın

hanı ben kocama kustumyaa kızlar dun işten gelırken cok sevdıgm cıkolatadan almıs bana bende dedımkı senle barısıyorum ama bebek yapmak ıcın bugece yımırtlama gunum dedım yoksa hayatta barısmazdım dedım barıstım kocamlaa

bizde geldikkkk kızlar mamamızı yedik geldikk

afiyet bal şeker olsun canımmmmmm, kan olsun can olsun:)

serfikk tansell grenmoon zozdemir

burda:)

can kuslarım bebelerım nabersınız bakalım

iyidir tatlım sen nasılsın , ben azcık üzgünüm hiç akıntım yok

sen yaparsan olcak de cnm sende ona[/QUOTE

yumurta yoksa adam ne yapsın

soyle dusun gecen ayda cok akıntım oldu dıe yazmıssın gecen ay hamıle kaldınmı yoooo demekkı olmasaddaa olurr allah verdıkten sonra benımde bır akıntım var tam yumurtlama akıntısı ama umut yok olursa olur dıyoruz artık demii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…