- Konu Sahibi haticemavi
-
- #1.801
tunaydinnn arkidaslar hepinize .... benim sayfamda hata veriyodu dun hic gremedim foruma baya sayfa ilerlemis ben yokken onlari okumak yorucu oluyo ama ynede buranin aktif oldugunu gormek gusel...
bnde bgun film cektrmeye gtcem bi aksilik cikmazsa...
bgun evlilik yildonumuz ayrica bebisim gelseydi cok suprizler yapcaktim ama o da olmayinca hevesim kacti napsam bilmiyorum
bu arada serfikcim stresli goruyorum seni beni de uzuyosun yapma bole gel stresini bnden cikar ama yumurtalarina yazik etme canm kocana kizsan da sinirini ertele lutfen
sen terkettin ilk önce
öğle yemekteydim canım hergün 12-1 arası yokum ama sayfa açık.bana bağır ne söylemek istiyorsan söyle kız ama sinirini dağıt lütfen bırakya akıntı olması başka bişey olmasın sen iyi ol mutlu ol gerisini boşver yok geriisi
bizde geldikkkk kızlar mamamızı yedik geldikk
hııım anladım canım , nasıl bağırıyım sana bennn kıyamam ama sen beni sopaladıncanım merak ediyorum neden oluyor diye sıkıntı nedir acaba olan şey olmuyor kafam karışıyor, kocam yine soruyor şekerimiz gelecek mi diye nasıl üzülmeyeyim ben şimdi
slm kızlar size kötü bi haberim var bebeğimi düşürdüm dünbu ikinci düşüğüm oldu şimdi zorlu bi süreç bekliyo beni
serfikk tansell grenmoon zozdemir
can kuslarım bebelerım nabersınız bakalım
sen yaparsan olcak de cnm sende ona[/QUOTE
yumurta yoksa adam ne yapsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?