Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

ben ızın alıoyımda beklıyodum tansel kaptı denmesın aaa bugun herkez kocasıylka marısık nekadar bereketlı bı gun masallah bu bereketle hamıste kalmısızdır inş

kum beji dedim gördün mü tatlım

:

evet o rengi arıyodum filli boya yaptırıcaz da onda kumtaşı diye bişey var, bakıyorum şimdi, sanırım açık şampanya tonlarından biri olacak, mutfağı bari daha canlı bişey yapsam, kutu kutu da boya almak istemiyorum gerçi artıp ziyan olacak sonra

kapıdan içeri girince ohhh deyip içi açılacak olan sensin boşver eşini sen zevkine göre yap rengarenk boya heryeri

inadıma neyi sevmiyosa onu yaptırasım var da işte ben de oturucam salonun bi duvarını ve mutfağı komple yavruağzı yaptırayım mutfak zaten bana ait kimene değil mi

bence o kadar renkli boyama sıkılırsın benden söylemesi benim evimin tamamı beyaz sadece sinama odamız siyahhhh ondan da artık sıkıldım kesinlikle bi dahakine beyaz olacak hem aydınlık oluyor hemde renk göze batmıyor benım misafir odam da senin eşyalarınla aynı renk bence kum beji çok açık krem yada beyaz yap benden tavsiye çünkü farklı renklere boyayan arkadaslarımda var onlarda çok sıkıldılar

kızlarrr dıyorumkı yenı bı uygulama baslatalım yanı sadece gebelerımız bebeklerınden bahsetsın bızler dusunmelım kafa dagıtalım sohbetlerımzı degıstırelım hergun bırı ortaya yenı bı konu atsın merak ettıgı yada yorum bekledıgı bı konu onun uzerıne konusalım yorum yapıp tartılsalım ama ertesı gune sarkmasın konu yıne bırı bı konu soyler onu tartısırız hem kafamız hem ıcımızı bosaltmıs oluruz belkı

serfikk tansell grenmoon zozdemir

bana neden el sallamadın bende hep burdayım küstüm hatice

lugesma zozdemir lütfen soruma bakın yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

allahım ne zormş ya hep acı acı gezyrm midem kalkıyo valla

melekcim çok şükür öle bi sorunum yok bnm şimdilik. ama sakız mide yanmasına iyi geliyomuş diye duydum bi arkadaştan bide salatalık ye mideyi çok güzel yatıştırıyo. bol bol su iç mutlaka. inşallah geçer en kısa zamanda.

greenmoon aynı boya derdi bendede var off çok zor renk seçmek. bende çok kararsız bir insan olarak sanada akıl veremiyorum ki

yanma yok canım ya acılık var ve buda bulantı yapıyo çıldrcm kaç gündr

allahım ne zormş ya hep acı acı gezyrm midem kalkıyo valla

AŞKIM SORUNA BAKTIM AMA BENDE ÖYLE Bİ SORUN OLMADIKİ AMA SENİN İÇİN ARAŞTIRDIM VE BULDUM..

Pitalizm, gebelik sırasında tükürük salgısının fazla miktarda mineral içermesine bağlı olarak yoğunluğunun artması sonucu ağızda metalik acı bir tat oluşmasıdır. Bu rahatsızlık gebeliğin ikinci veya üçüncü haftasında birden bire başlamasıyla karakterizedir. Gebeliğin ilk üç ayında azalıp kendiliğinden kaybolabilir. Ancak gebeliğin sonuna kadar devam eden vakalar mevcuttur.

ALINACAK ÖNLEMLER

Pitalizm in bilinen kesin tedavisi olmadığından belirtilere yönelik tedavi yapılması önerilmektedir. Bu maksatla ağız hijyenine önem verilmesi ve salgı azaltıcı ağız sıvılarının kullanımı faydalı olabilir. Nişastalı hamur işi yiyeceklerinin kullanımının kısıtlanması ve dengeli beslenme önerilebilir.Eğer aşırı tükürük salgısı varsa hekime müracaat edilerek ağız yaraları, bademcik iltihabı, mide, pankreas ve karaciğer hastalıklarına yönelik ileri tetkiklerin yapılması ve ona göre tedavi edilmesi önerilebilir.

dün kaynana muhabbeti vardı , bugünkü konuyu da ben başlattım o zaman, boya badana falan yarına da biri konu bulsun doğru söylüyosun ortada olmayan bebeklerden bahsedip durmayalım, hamileler var bak bizi bırakmadılar, onlarla gerçek bebek muhabbeti yapıyoruz zaten deneyimlerini paylaşıyoruz, o yeterli ..

evet bu da değişik bir bakış açısı, o canlı renkler bi süre sonra üzerime üzerime gelir mi diye ben de düşünüyorum, ne kadar da kararsızım yaaaa!

kızlar ortaya konu atıyorum hepımız yenı evlıyız ve ortak sıkayatemızdır sanırım ankstre urun temızlıgı yanı ınox ben sınır oluyrum sızı bılmem keske beyaz alsaydımda ovsaydım dıyorum heryerde ız var sıl bez ız yapar dalga dalga gıcık bı durum care bulan varmı envayı cesıt pahalı ılaclarda var evımde ama sonuc husran kızlar

teşekkr canım ben araştrmştm ama yaşayan vardr belki diye size sorayım dedm bendeki metal tadı degl degişik bişey ve midemi aşırı bulandırıyo

Melek bende sana küstüm senin için o kadar araştırdım ama ilgilenmedin bile

ayyy çok alınganız zaten bu aralar. gerçekten hormonlar herşeyi değiştirebiliyomuş. normalde hiç alıngan deilimdir. ama haticenn bana el sallamamasına alındım
zuhaldede faredilir bi alınganlık var allah sonumuzu hayır etsn inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…