Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

derryyyaaa sen bırak yarın kahvaltı falam ıptal et ıyı deılımmdee

yarın bız kutlama yaparııızzzz

gercekten yaaa vallahı benımde cıkmam lazım ev bakmaya gıdıcez ama topıgıde bırakamıyorum hatıcem ozelden yada cepten bana deryanın nosunu atsana bı arayım su delıyııı

deryaaa canımmmmm çok sevindim hayırlı olsun bayadır giremiyodum iyiki girmişim

bide yRIN BULUŞUYO MUSuNUZ bana biri haber versin

2. test te de silik varmış, kan vermeye gitmişsin güzel haberini bekliyoruz canım galibaa teyze oluyoruuuuzzzzz ay çok sevindim yaa inşallah kan testi de pozitiftir, ammaaaaann pozitiftir işte başka nolcak

kız esma napıyosun bu saatte bende yatmadan bı bakayım dedım ama pek bısı yazılmamıs neyse cıkıyorum optum senı cnm

derya ben da sevinmedim bak yap kan testini ondan sonra sevineyim hadi inş ya 1 gün girmedim habere bak inanamadım valla ki hala inanamıyorum arada nete girde yaz şu haberi ....

merhaba kizlar...
gecen gece yazdigim msj a hemen hemen hepiniz cevap vermissiniz onlarin hepsini birden copy-paste yapip tek tek cevaplamaktansa bole yazayim dedim
hem su an gundemimizde zaten !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!fazlasiyla guzel bi haber var zaten!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
neyse ben sadede geleyim;
hani hepiniz demissiniz ya "ama niye ole dusundun bak biz burdayiz diye" ben sizin burda oldugunuzu zaten biliyorum guzellerim
benim derdim bu aralar hayatimdaki ani degisiklerle..duygusalligimin tavan yaptigi bi saatte onlari yazmak gelmis sadece icimden
o kadar cok ust uste sey yasamaya devam ediyorum ki bu beni gereginden fazla alingan, duygusal, surekli ilgi bekleyen sumuklu bi kiz edasina sokuyo
ve nazimda dogal olarak buraya , yani size geciyo malesef kuzucuklar uzgunum bu hallerim icin
annecimin yamacinda olsaydim ah keske iste o zaman hayat bana ne surpriz hazrlarsa
hazirlasin icimdeki gucten asla endise etmezdim.. benim derdim bebis bekliyo olmaktan cok herseyi bi anda yasiyor olmak..
yoksa ben burayi inanilmaz cok seviyorum
msjim sizde veda msji gibi bir etki yaratmis ama ben zaten hic o niyetle yazmamistim evde yalniz basima duygusalligimin ucusa gectigi bir an a denk geldim sdce..
btun topic hatice,serpil,melek,tansel,esma,derya,burcu,bahar.......
hepinizi ayri ayri cok seviyorum ben

ve burdan kesinlikle soyut anlamda bir guc aldigimi hissediyorum ve biliyorum..
ne burayi birakmak ne de melegimi burda sizin aranizda beklemekten vazgecmek gibi bir istegim yok benim..
kafamdaki ozlemleri,sitemleri,gerekli gereksiz duygusalliklarimi en sesli haliyle paylasabilme ihtiyaci yazdiriyo arada bana bunlari..
yoksa kimselere degil benim sitemim....
ben boyle arada bi dalar bi cikarim derinlere ama kendimden baska hickimseye mal etmem huzunlerimi..hele de cok sevdigim diyebildigim arkadaslarima..
nyse cok uzun yazdim yine ama siz anladiniz bence beni....
hepinizi opuyorumm:79:

himmm bu arada derya cigim kutlarimm canim benimmm yaaaaaa kiiizzzz pazar pazar yuzumu guldurdunnnn ya nasil sevindim anlatamam :13:
zaten varya sen gogus agrisi deyince ben coktan koymustum sana teshisi
pztesi ozellikle burda olucam izninle halaybasin olmaya adayim
bensiz cok eglenmeyin tamam mi:118::118:

canlarim hepinizi cokkk ama cokkk seviyorum
telden giriyorum cok rahat yazamiyorum
brz tedirginim kizlar 20,76 cikti degerim, adetten 2 gun once icin
dusukmu bu deger???????
dr yoktu laboratuardaki adam
sonuc pozitif ama deger dusuk olugu icin drunuza gosterin
o yorumlasin bska sebeperde olablr dedi
adamin tabi battan sattan hbri yok gunum gecmedigini bilmeden konustu
ama yinede sinirim bozuldu
beta 5 ile 50 degerleri arasiysa 3 haftalik gozukuyo cizelgelerde
ama smdi deger articakmi korkusu sardi beni
cok tedirginim ben......

Son düzenleme:

Ahh canim erken yaptin kan testini en az bat i 3 gecmesini beklemeliydin neyse bat tarihinin 3.un gectikten sonra tekrar test yap degerin yukselicektir icini ferah tut. Dayanamam diyosan bat gunu idrar testi yapdaha net cizgi cikar rahatlarsin

Ahh canim erken yaptin kan testini en az bat i 3 gecmesini beklemeliydin neyse bat tarihinin 3.un gectikten sonra tekrar test yap degerin yukselicektir icini ferah tut. Dayanamam diyosan bat gunu idrar testi yapdaha net cizgi cikar rahatlarsin

baharcımmmmmmmmm
seni gördüğüme nsl sevindim anlatamam
kafam çok karışık yükselir dimi allahın izniyle bu değer
yarın kan yaptırsam mı sence yrn bat günüm

baharcımmmmmmmmm

deryacığım sinirlenme üzülmede bence değerin yükselir hem bundan önceki testinde 3. değilmiydi ve kızlar sana bak gör bi dahaki ay hamilesin demişti hamiş olanlar daha iyi bilir tabi yanlış hatırlamıyosam ...bak ben hala senden haber bekliyorum sevincim kursağımda kalmasın diye sevinmedim daha ümitliyim :)

canım sakin olmaya çalışıyorum şu 2-3 günü bi atlatsam hayırlısıyla
salı günü için rand aldım doktordan
o gün kan testi yaptırıp öyle gideceğim adam gibi doktorum yorumlasın
bnm kusağımd akaldı brz ama pozitif düşünmeye çalışıyorum
gününden önce testlerin silik çıkması gibi değerinde düşük olmas sanırım normal
bilmiyorum allah hakkımda hayırlısı neyse onu göstersin
dualarınızı esirgemeyin ne olur....

baharcımmmmmmmmm

Canim bence yapma bir kac gun dayan ona gore yaptir bu arada kan testini dun mu yaptimistin? Sana tavsiyem sali sabahi idrar testini tekrarla cizginin koyulugna bak oba gore kana baktirirsin. Buarada dogru olan adet gecikmesinden 10 gun sonra kan testi yapmak ama.dayanamazsin sen batin 3 gecinee yap kan testini tekrar

canım doktoru arayıp salı gününe aldım randevumu yanına gitmeden testi yaptırırım diye düşündüm
o gün en azından belli olsun istiyorum eşime söylemek için ...
yrn idrar testi alıp evde bakacağım çizgide koyulaşma olack mı bakalım
kan testini dün yaptırdım 3 gün geçmiş olucak tekrarladığımda..

Tamam tatlin uzumeyi birak sali gunu cok guzel haberler alicaksin ;-) yarin idrar testin daha net cikacak belki silik olur ama hemen cikar ve daha belirgin olur .;-) icini ferah tut atesi de takma artik stressi de birak stress kotu etki yapar bebis rahat rahat tutunsun sana

inşş canım inş,
eşimden de gizlicem diye dünden beri akla karayı seçiyorum
ztn kafam bulanık bide ona çaktırmıcam derken bi hal oldum
ahh ben o bebişii yerim yaaaaa tmm stresi bırakıyorum o etkilenmesin inşş sıkı sıkı tutunsun bana inanamıyorum hala
inş cnm dualarınızı esirgemeyin rabbim yüzümü güldürsüniyii ki varsıınız buraya da yazmasam çatlardım heralde...
şmdilik ben çıkıyorum canım uzanayım brz belim ağrıyor...
çok öpüyorum yarn görüşürüzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…