- 24 Kasım 2009
- 9.682
- 80
- 683
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #18.521
bugün derece aldırayım kocacıkıma adetim 1 hafta oldu biteli başlasammı sadece sabah mı ölçcem derya gecede ölçüyo ? o nasıl oluyo ?
bebektendir oooo sen buna sinir oluyosan hamişliğini düşünemiyorum
dijital aldır dereceyi.
hemen başla 1 hafta önce bittiyse bugnlerde yumurtlarsın,
hayır gece ölçmicen,
her sbh 7-8 saatleri arası aynı saatte ölçüp kaçıncı günün olduğuyla birlikte not et
akıntına da bak gün gün onuda not et
biriktirip buraya koyarsın bakarız.
dijital aldır dereceyi.
hemen başla 1 hafta önce bittiyse bugnlerde yumurtlarsın,
hayır gece ölçmicen,
her sbh 6-8 saatleri arası aynı saatte ölçüp kaçıncı günün olduğuyla birlikte not et
akıntına da bak gün gün onuda not et
biriktirip buraya koyarsın bakarız.
aynen böyle burcucum sen bikaç gün not al yaz bize biz de takip edelim..
derya kuzummm yarasın yaaa boşver dal gibisin zaten azcık etine buduna doldur kendini:)
eşim unutmaz inş sölicem bakalımsiz takip edince iyi olur yani hemde anlamış olurum tam anlamıyla
sen başla bakalım canım şans getirir belki neden olmasın hayde hayırlısı
kızlar kızlar gunaydın nasılsınız bakalımmm
roseee sen bıkere daha kopmustun bu topıkten ben senı zor toparlayıp gerı dondurdum yıne kopma noktasındasın bılmıyorumkı ne dıyım
hepımız zor guınler gecırdık bellı etmesemde evlat harıcınde gecırmeye devam edıyorum ama nereye kadar kızlar dermen olcak bıraz dertlerle yuzlesmek gerekıyor sanırım
hatıceee deryaaaa napıyoruz pazar deyıun bakayım
canm ben hiç anlamadım bu ateş ölçmeden bilmiyorum yani
günaydınn herkesee dün öyle güzel bir rüya gördümki gerçek gibiydi kucagımda yaklaşık 1 yaşında kız evladı var eşim yanımda ama nasıl böyle beyaz tenli kumral saçlı tek tük diler çıkmış benim yavrummuş o eşim yanımda bebegin dudaklarına dokunuyor diyorumki işten geldin elleriniyıkadınmı yıkamadıysan dokunma diyorum okadar mutluyuzki hepimizin yüzü gülüyor kızlar ilk size anlattım güzel yorumlayında güzel olsunn allahım nasip etsinnn rüyası bile güzeellll
günaydınn kızlar bugün beni yalnız bırakmayın burdaaaa
hilal maşallah kızına hala hamile olduğuma inanmak rüya gibi geliyor rabbim yüzünü görmeyi bizlere nasip etsin
melekçim inşallah artık rüyalarının gerçekleşmesini rabbim nasip etsin
günaydınn kızlar bugün beni yalnız bırakmayın burdaaaa
hilal maşallah kızına hala hamile olduğuma inanmak rüya gibi geliyor rabbim yüzünü görmeyi bizlere nasip etsin
melekçim inşallah artık rüyalarının gerçekleşmesini rabbim nasip etsin
hayır olsun canım, ben hamile kalmadan önce bikaç kez görmüştüm bebekle kendimi, ama hamile kaldığım ay hamileliğimi öğrenmeden hemen önce sarı kafalı çirkin mi çirkin erkek bebek görmüştüm kucağımda, yeni doğmuştuu, benimki kız çıktı senin de oğlun olur belkii ,inşalllahhh
inan artık annesi, o seninle , göreceksin öpeceksin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?