Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

bugün derece aldırayım kocacıkıma adetim 1 hafta oldu biteli başlasammı sadece sabah mı ölçcem derya gecede ölçüyo ? o nasıl oluyo ?

dijital aldır dereceyi.
hemen başla 1 hafta önce bittiyse bugnlerde yumurtlarsın,
hayır gece ölçmicen,
her sbh 6-8 saatleri arası aynı saatte ölçüp kaçıncı günün olduğuyla birlikte not et
akıntına da bak gün gün onuda not et
biriktirip buraya koyarsın bakarız.

Son düzenleme:

aynen böyle burcucum sen bikaç gün not al yaz bize biz de takip edelim..

derya kuzummm yarasın yaaa boşver dal gibisin zaten azcık etine buduna doldur kendini:)

tmm dijital alsın koca saatler bana uygun o saatlerde ayaktayım tmm bakalım hayırlısı olsun ...

kızlar yaa benim aşırı sarı akıntım var bazen bembeyaz geliyor o kadar yoğun ki ama genellikle sarı çok fazla , kaşıntı yanma falan yok
bol su içiyorum acaba adet dönemim diye mi yaaa

beynimi hissetmiyorum şuanda, saçma sapan bi işle uğraşıyorum 2 saattr
pc ekranına minicik yazılara bakmaktan gözlerim aktı resmen
hiç iyi değilim off başım

bu arada pazar günü için misafirlerim gelicekler bi aksilik çkmazsa sendeyz dediler
yinede bi değişiklik olursa yrn haberdar ederim kızlar forumda yazışırız yine hatice seni ararım yada
bilginiz olsun

bugün kızımızı gördüüük, mutlu olduk!!! kesin kız dedi doktorum gelişimi iyiymiş, 300 gram olmuş,ben de gebelik başından beri toplam 3 kilo almışım, herşey normal.. biraz kan değerlerim düşmüş, demir b12 ve kalsiyum da başladım bugünden itibaren.. e artık alıyor benden napsın büyüyecek bebek öyle oturuyodu elleriyle oynuyodu sankii yavrum benim yaa 3 hafta sonra benim de renkli usg var, çok merak ediyorum onda yüzünü görürüm heralde kuzucuğumun

herkesi öpüyorum hamileler dikkat edin yarın da soğuk hava, hamile olmayanlar da dikkat etsin en kısa zamanda bebişleriniz gelsin inşallahh Rabbim nasip etsin yürekten dualarımdasınız, resmen topic adı vere vere dua ediyorm komik geliyor ama

geçmişi okudum biraz sayfa atlaya atlaya, serfik daha iyisin bir an önce atlatırsın inşallah canım sabret bebiş içinn

yokh ateşin düşmemiş sanırım inşallah sonu güzel olur hayırlısıyla

haticem burun kanamaları benim de oluyor 2-3 haftadır, abdest alırken şakır şakır başlıyor,bekliyorum dursun diye, pek sümkürmemek gerekiyor, kaloriferlerin üstüne birer kap su koy nemlensin hava, burnuna da iç kısma pamuklu çubukla krem sür, viscotaers gibi bişey olabilir, göz jeli ama ben burun ameliyatı olduğumda burnuma kullanmıştım onu iiyi geliyor

rose belki de haklısın, ama uzaklaşmak çare değil, ben kendi arkadaş eçvremde hissetmiştim aynı şeyi herkesin çocuğu vardı ya da hamileydi, konular hep bebekti ve benim bebeğim bir türlü gelmiyordu, ama asla dostlarımdan uzaklaşmadım inadına herşeyleriyle ilgilendim,yanlarında oldum bebek alışverişlerini beraber yaptık, düşük yaptıktan 15 gün sonra bile bebek ziyaretindeydim tüm gücümle ve içtenliğimle, böyle davranmak hem içimden geliyordu hem de Allah ımın bana da nasip edeceğine şüphem yoktu.. senin için de şüphem yok, O ''ol'' der ve olur, öpüyorum senii, burda belki görmezsin diye özel msj da atıyorum bu yazdıklarımı bebek olsun olmasın kendine dikkat et hayatını yaşa geçen zaman geri gelmiyor

günaydınn herkesee dün öyle güzel bir rüya gördümki gerçek gibiydi kucagımda yaklaşık 1 yaşında kız evladı var eşim yanımda ama nasıl böyle beyaz tenli kumral saçlı tek tük diler çıkmış benim yavrummuş o eşim yanımda bebegin dudaklarına dokunuyor diyorumki işten geldin elleriniyıkadınmı yıkamadıysan dokunma diyorum okadar mutluyuzki hepimizin yüzü gülüyor kızlar ilk size anlattım güzel yorumlayında güzel olsunn allahım nasip etsinnn rüyası bile güzeellll

günaydınn kızlar bugün beni yalnız bırakmayın burdaaaa
hilal maşallah kızına hala hamile olduğuma inanmak rüya gibi geliyor rabbim yüzünü görmeyi bizlere nasip etsin
melekçim inşallah artık rüyalarının gerçekleşmesini rabbim nasip etsin

Son düzenleme:

hayır olsun canım, ben hamile kalmadan önce bikaç kez görmüştüm bebekle kendimi, ama hamile kaldığım ay hamileliğimi öğrenmeden hemen önce sarı kafalı çirkin mi çirkin erkek bebek görmüştüm kucağımda, yeni doğmuştuu, benimki kız çıktı senin de oğlun olur belkii ,inşalllahhh

inan artık annesi, o seninle , göreceksin öpeceksin inşallah

aminnnnn cnm okadar sevinçliyimki sabah beri sırıtıyorum :))))))))

sağlıklı sıhhatlı eli ayagı düzgün olsunda cinsiyeti ister kızz istere erkek olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…