Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

tamam canım sen bilirsin keşke bugün verseydin artık yarını bekleyeceğiz, doktorun bence düzenli olarak kan vermeni isteyecek senden yine diyorum kan değerin döllenmene göre değer verir belli ki çok çok yeni senin boşuna strese sokma kendini , o göğüsler daha çok sızlayacak merak etme

kimse bana niye cvp yazmamış aşkolsun yaaaa

canım derya dayanamyıp idrar testı yaptı sılık cızgı cıktı hemen arkasına kan testı yaptı 20 kusur cıktı sonuc yanı pozitif ama degerın yukselıp yukselmemesınden endıselı bugun sabahta test almıs ıkıncı cızgı cıkmamıs panık oldu gercı teste sorunluymus yani bozuktu .

DERYAA HAYIRLI OLSUN KUZUM....
hiç telaş yapma endişelenmede bence şimdilik değerin çok çok güzel bnde bata 5 gün kala yaptırmıştım 19 gibi bişi çıkmıştı. panik yapma. kesin var bebişimiz. sevgililer günü hediyemiz... çok mutlu oldum cnm anın tadını çıkar 2 gün sonra tekrar test yaptır değerinin arttığını göreceksin zaten.

canlarım balıklama olaya daldım sizler nasılsınz.

Sat kaç canım bi söylesene

SAT 18 ocak cnm ateş ölçüyodum bliyosun çatladığım günü az çok biliyorum o nedenle
bugün olmam lazımdı 12. gün çatladım bu ay eğer tablo yanılmıyosa..

SAT 18 ocak cnm ateş ölçüyodum bliyosun çatladığım günü az çok biliyorum o nedenle

canım o tabloya da fazla güvenme derim canım hem sonucta gec döllenme de olmus olabilir.

benmde çok silik çıkmıştı bitanem hemde 3 tane üst üste yaptım bata 3gün kala üçüde tam silik sen zaten erken kan vermşsn bebiş geliyr bence öyle hissedyrz bebişimle sıkıntı etme gör bak artacak deger geç döllenme olmştr hayırlısıyla gelicek inş

kimse bana niye cvp yazmamış aşkolsun yaaaa

melek'cim sersem gibiyim, bahar anlatmış gerçi aynen öyle oldu canım
endişeleniyorum ister istemez değerimle ilgili,
kızlar teste baktım yine çok silik bi çizgi var ama gölge gibi aynı o günkü gibi
daha net değil seçilmiyo fazla.

Esma'cım hala tedirginim niye böyleyim bilmiyorum
evet seninde düşük çıkıp artmıştı hatırlıyorum canım
inş bana da nasip olsun canım içim rahat değil,
bugnkü idrar testinin net çıkması gerekmezmmiydi değer arttıysa
bilmiyorum

canım şuan 3+5 haftalık hamilesin ve kan değerin şuan bu hafta uyumlu 40 ı geçmiştir zaten bana göre herşey normal minnacık daha
annesi telaş yapma anca dölleniyor yavrucak stres yapıp da üzme onu sağlıkla tutunsun sana

kan testinin sonucunu okumamıştım sadece hımmm sagol canım ya senn durum nasıl bebişte hareket varmı ben pek hissetmyrm sadece arada küçük bi hissetryr o kadar karnın nasıl çıktımı

tamam işte tatlım geç döllenme olmş artacak degern hiç telaş yapma dedm ya benmde 3 gün kala yaptım çok silikti sennde gelyr bebişinnnnnnnnnnn

evet cnm bnde 3 tane yaptım, silikti hepsi sonradan hafif belirginleşti,
kana erken gitmeseydim keşke o beni endişelendirdi
gerçi gitmesemde varmı yokmu teste güvenip güvenmemek arasında kalacaktım..

canım evet değere bende baktım 3 haftalık için 5-50 arası beta sınırıymış
ben o aradayım anormal bişey yok ama ne bileyim kurt düştü içime bi kere
emin olmadan sevinmek istemiyorum sadece, dün forumu karıştırdım brz
böyle olup düşenler olmuş kimyasal diye geçmiş faalan onlar sanırım korkuttu beni
pozitif olmaya çalışıyorum...

esmaa senin artışlar nasıl olmıştı kaç günde bir ve ne zamana kadar yapmıştın hatırlıyomusun cnm

günaydın kızlarr

derya canım bugün gidip kan vericektin hani 2 günde bir tekrarla yarın için dr randevu almışsın ama çok erken bence 2 hafta sonraya seni çağıracaktır.idrar falanda yapma artık git bence kan ver bugün

deryacan cnm benım bak sımdı sakın panık yapma cıdden daha ayın 18de 4 haftalık olucaksın ondan sonra gunun gecmeye baslıycak drlar oyle hesaplıyor senın daha gunun bıle gecmemıs oluyor degerın okadar noırmalkı boyle olması ayın 18 nı doldurup 2gunun gecerse dr gıttıgıne benım 2 gunum gectı beta yaptırcam demen lazım anlatymısımdır ıns yanı senın daha gunun bıle gecmemıs

kızlar bende bebeğimi haftasonu gördüm ikilimiz güzel geçti kan sonucumuzda iyi gelir inşallah
müthiş bir duygu yaaa nasıl hareketliydi doktoru pes ettirdi uzun olacak ama anlatmak istiyorum...

ilk olarak rahmimin ters olduğunu söyledi doktor ama bir sakıncası yokmuş bende bir terslik var zaten
sonra hemen cinsiyetini söyleyeyim mi dedi ve siz ne bekliyorsunuz dedi, bende erkek düşünüyoruz hep
deyince o zaman söylemeyeyim dedi, sonra başladı ölçümlere koca bir burnumuz var:) kocaman bir ağzı koca bir mide :)
nasıl kıpır kıpır anlatamam doktor kalbini ölçmek istiyor imkansız KIZ inadı bundaki hiç rahat durmuyor ,tam ölçecek kalbi
hoop bizimki dönüyor yine işte KIZlar böyle diyip diyip durdu doktor ve bu kız dedi kaçırdı ağzından ama bu haftalarda kesin demiyoruz dedi, en son kalbini ölçebildi cadımın en sonda %70 kız diyelim dedi şaşırdım ama mutlu da oldum yani gerçi farketmez ama küçük bircadı da iyi olur tabi kesin değil babamız halen erkek diyor :) hayırlıs artık sağlıklı olsun da ama hayran kaldım yaaa neler yaptı neler eller parmaklar ayaklar mucize bu...rahimdeki kan damarlarım çok inceymiş günde iki bardak süt içmemi söyledi bie doktora tavsiye olarak yazacak bir bebe aspirini günde doktoum verirse eğer, bide tansiyon sıkıntım var sanırım doktor tuzlu yemeyeceksin dedi. son olarak kocam hareketli görünce ayy rezil olduk:) çocuğun bu kadar hareketli olmasının sakıncası var mı dedi doktor da en fazla elii kolunu kırar içeride dedi alem kocam yaaaa

serfıkım ayy buyuk ıhtımal kızldır yoksa erkeklerın pıpısı net gorunuyoır sana bısı dıyımmı selma dedı dersın 4boyutlu ultrasono gırcen ya ozaman asıl asık olcan KIZINA cunkı gercekten goruyormus gbı net oluyor ben hala o gunde takıldım kaldım

kızımız hayırlı olsun ozamannn

ne biliyim canım yaaa erkek olsa dimi daha net belli olurdu nasıl heyecanlıyım halen gözümün önünde yavrum kan değerimizde iyi çıkar inşallah büyük ultrasonu iple çekiyorum:) bu vakte kadar oğlum diye sevdim şimdi de kız diye seveyim bakalım bir daha ki ay süpriz yapacak mı koca bi pipi görürsem şaşırmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…