- Konu Sahibi haticemavi
-
- #18.601
inşllah öyledir canım
kana yarın sbhtan gidicem, öğlende sonucu alıp doktora gidicem
düşündümki bgn daha net çıkarsa çizgi arttığını anlarım en azından
ama ne bileyim bu idrar testlerine de güven olmuyorki
yarını beklemekten başka çarem yok, doktorum yorumlasın istedim değer gerçekten düşükmü
başka bi senaryo olabilirmi ne olabilir herşey yolundamı vs
uzman birinden duymak istiyorum aslında evet kese fln göremicek bi anlamı yok ama
ne yapayım ...
göğüslerim hala çok sızlıyor...
kimse bana niye cvp yazmamış aşkolsun yaaaa
tamam canım sen bilirsin keşke bugün verseydin artık yarını bekleyeceğiz, doktorun bence düzenli olarak kan vermeni isteyecek senden yine diyorum kan değerin döllenmene göre değer verir belli ki çok çok yeni senin boşuna strese sokma kendini , o göğüsler daha çok sızlayacak merak etme
Sat kaç canım bi söylesene
SAT 18 ocak cnm ateş ölçüyodum bliyosun çatladığım günü az çok biliyorum o nedenle
bugün olmam lazımdı 12. gün çatladım bu ay eğer tablo yanılmıyosa..
benmde çok silik çıkmıştı bitanem hemde 3 tane üst üste yaptım bata 3gün kala üçüde tam silik sen zaten erken kan vermşsn bebiş geliyr bence öyle hissedyrz bebişimle sıkıntı etme gör bak artacak deger geç döllenme olmştr hayırlısıyla gelicek inşSAT 18 ocak cnm ateş ölçüyodum bliyosun çatladığım günü az çok biliyorum o nedenle
canım derya dayanamyıp idrar testı yaptı sılık cızgı cıktı hemen arkasına kan testı yaptı 20 kusur cıktı sonuc yanı pozitif ama degerın yukselıp yukselmemesınden endıselı bugun sabahta test almıs ıkıncı cızgı cıkmamıs panık oldu gercı teste sorunluymus yani bozuktu .
kimse bana niye cvp yazmamış aşkolsun yaaaa
DERYAA HAYIRLI OLSUN KUZUM....
hiç telaş yapma endişelenmede bence şimdilik değerin çok çok güzel bnde bata 5 gün kala yaptırmıştım 19 gibi bişi çıkmıştı. panik yapma. kesin var bebişimiz. sevgililer günü hediyemiz... çok mutlu oldum cnm anın tadını çıkar 2 gün sonra tekrar test yaptır değerinin arttığını göreceksin zaten.
canlarım balıklama olaya daldım sizler nasılsınz.
SAT 18 ocak cnm ateş ölçüyodum bliyosun çatladığım günü az çok biliyorum o nedenle
canım derya dayanamyıp idrar testı yaptı sılık cızgı cıktı hemen arkasına kan testı yaptı 20 kusur cıktı sonuc yanı pozitif ama degerın yukselıp yukselmemesınden endıselı bugun sabahta test almıs ıkıncı cızgı cıkmamıs panık oldu gercı teste sorunluymus yani bozuktu .
tamam işte tatlım geç döllenme olmş artacak degern hiç telaş yapma dedm ya benmde 3 gün kala yaptım çok silikti sennde gelyr bebişinnnnnnnnnnnmelek'cim sersem gibiyim, bahar anlatmış gerçi aynen öyle oldu canım
endişeleniyorum ister istemez değerimle ilgili,
kızlar teste baktım yine çok silik bi çizgi var ama gölge gibi aynı o günkü gibi
daha net değil seçilmiyo fazla.
Esma'cım hala tedirginim niye böyleyim bilmiyorum
evet seninde düşük çıkıp artmıştı hatırlıyorum canım
inş bana da nasip olsun canım içim rahat değil,
bugnkü idrar testinin net çıkması gerekmezmmiydi değer arttıysa
bilmiyorum
benmde çok silik çıkmıştı bitanem hemde 3 tane üst üste yaptım bata 3gün kala üçüde tam silik sen zaten erken kan vermşsn bebiş geliyr bence öyle hissedyrz bebişimle sıkıntı etme gör bak artacak deger geç döllenme olmştr hayırlısıyla gelicek inş
canım şuan 3+5 haftalık hamilesin ve kan değerin şuan bu hafta uyumlu 40 ı geçmiştir zaten bana göre herşey normal minnacık daha
annesi telaş yapma anca dölleniyor yavrucak stres yapıp da üzme onu sağlıkla tutunsun sana
serfıkım ayy buyuk ıhtımal kızldır yoksa erkeklerın pıpısı net gorunuyoır sana bısı dıyımmı selma dedı dersın 4boyutlu ultrasono gırcen ya ozaman asıl asık olcan KIZINA cunkı gercekten goruyormus gbı net oluyor ben hala o gunde takıldım kaldım
kızımız hayırlı olsun ozamannn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?