Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

tanselcim krem kıvamında bi ilaç var adını hatrlamıyorum onu kullanıyorum bu aralar. hiç su değdirmiyorum kuru nano bezlerle siliyorum iz falan kalmıyo fırında. bulaşık makinemle buzdolabımda iz yapmıyo çok şükür. ama büyük dert haklısın valla.
beyazlar nerde dök cifi sürt çıksın ne varsa

teşekkr canım ben araştrmştm ama yaşayan vardr belki diye size sorayım dedm bendeki metal tadı degl degişik bişey ve midemi aşırı bulandırıyo

tamam işte acımsı veya metal tadı ikiside aynı ama tabi sen kendini daha ii biliyorsun kızlar suanda ıh desek neden ıh dıyoruz dıe araştırıyoruz biraz beklemeliyiz 3-4 aya kadar bu değişiklikler eminim değişicektir...

evet kocişde bana zaten hep kızıo bende ağlıyorum sonra dayanamıyor gelıo ama ben sana bişi demiden hemen alınıyorsun alınacak bişi yokki orda da diyor ben buna sinirleniyorum diyor adam sıkıldı artık farkındayım anneciğimin evine gönderecek beni yakında bu duygusal değişmeler geçene kadar

nasıl ilgilenmem zaten ne zamandr cvp vermenizi bekliyrm canım aşkolsun küsme yaaaaaa çok sevyrm sizi

bende sizi seviyorum tmm tmm barıştım

lugesma lugesmaaaaaa

yaşasınnn çok mutlu oldummmmm

zuhal aynen valla bende herşeye ağlar surat asar oldum eşimde ben o durumdayken karşıma geçip gülüyoo sinir ediyo beni daha çok alınıom ozamn. sonrada gelio kıyamam benide ağlatcan diyo başlıyom gülmeye çok dengesizim çokkk
ama bu halimde çok tatlıyım biliyorum....

yapın yapın, tam şımarılacak zaman valla tadını çıkarın naz yapın aşerin, sinirlenin, kapris yapınn ben hamile kalayım burnundan getircem eşimin, haketti o hehehh

tansel tansel sana cvp veriyorum ben clin die bi cam temizleyici var alkol içeriyor aynanı siliyorsun ovalamana bile gerek kalmıyor bil bırak iz yapmıyor buhar yapmıyor valla ben mutfağada ondan kullanıyorum biliorum mutfak için değil ama eğer yağlı değilse mutfak kullan yada ilk önce ben ölede yapıyorum marc mutfak kullanıyorum yağını alıyorum sonrada clin le siliyorum ne bez izi kalıyor neden başka bişi tavsiye ederim yani

oh oh muhabbetler iyi maşallah
benim midem yanıyo çok fena yaa tansiyon da yerlerde :26: kasıklarım da ağrıyo offf gün bitsin bir an evvel yaa

evet kızlar beyaz olsaydıda ovsam dıyorum sımdı buzdolabım yapmıyor cok sukur o ız bırakmayan ama bılasık makınem fırınım ocagım davlumbazım bıde mıkrodalg fırınım bır olup benı dellendırıyoooo

aaaaaaaa zuhalcım cok sasırdım gercektenmı ıns ıse yarar hemen alıp denıycem ıns cok dua ederım sana bebegıne hep edıyorumda sılıp memnun kaldıkcada ederım bıraz cunkı pıpırıklıyım ben damla ız olmucak oyle ıstıyorum mumkun deıl tabıde

evimin her yeri buz beyazı benim

iki dk. topic dolmuş yaww geçmişi okuyamadım pek kızlarr....

tansel inox dan nefret ediyorum çıkmıyor leke kalıyor nerden aldım çıldırıyorum temizlerken :84:

ben,m de evim karamel:)

mfalcon ıyı haberlerını beklıyoduk cnm teste yapmamıssın daha ne zaman adet olman gerekıyo gunun nezaman yanı

serfık cım ıllallh geldı vallahı artık bıde benım mutfagım acık amerın mutfak tarzında gelıp gıttıkce o fırın gozume carpıyor resmen terlıgı fırlatasım gelıyor

serfık cım ıllallh geldı vallahı artık bıde benım mutfagım acık amerın mutfak tarzında gelıp gıttıkce o fırın gozume carpıyor resmen terlıgı fırlatasım gelıyor

benim o eşyalar beyaz zaten
ocak ev sahibinindi ankastre sağolsun kadın ciflemiş herhalde bide bişey yakmış büyük ocak kısmı kocaman koyu renkli ve çizik çizik yapacak bişey yok

perşembe günü 18i :18::18::18:

kuzum bılıyorum beklemek cok zor gecen ay kesın hamıleyım dedım beta negatıf cıktı hem ınanmadım hem agladım tabı sonu kırmızı kartla husran 2 gunde olsa daha varmıs zor beklemek bılıyorum ne zmana nede gun gecer allah yardımcın olsun sana bısı dıyımmı yarın ıdrar yap bı bakalım bıgun kala ben okumustum cogu kısının sılıkte olsa cızgı cıkıyormus elınde test varsa dene sansını merakından kurtul

Eki Görüntüle 241795
evet valla çok işime yariyor ama sen beğenmesende dua et teyzesi bize oluymu hatta sana resminide gösteriyim aklında bulunsun hatta bunun şefaf rengi olanı var ben onu kullandım ama buda iimiş

bu ameriakn tarzı mutfaktan da arkadaşlarım hiç memnun değiller ben de duvarı yıktırsammı diyordum ama tüm yemek kokusu mobilyalara siniyormuş öyle mi, ev çok geniş gözüküyor açık mutfak olunca iyi oluyor gibi aslında ama vazgeçtim öyle anlatılınca..

elimde test yok yaa almıcam kanıma girme tansel zaten hamileysem günüm geçer ondan sonra bi vakit yaparım testi
hoş zaten o zaman bile hamile olmayabilirim :84:

kızlar ınox tartısın fıkırlerınızı verın ben sımdı namaza cıkıyorum hatıcem ıcınde tespıhlerım var cekılcek sonra okurum ama zuhalım dedıgı seyı denıycem opuldunuz kocamana kısçelerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…