- Konu Sahibi haticemavi
-
- #1.861
kızlar ortaya konu atıyorum hepımız yenı evlıyız ve ortak sıkayatemızdır sanırım ankstre urun temızlıgı yanı ınox ben sınır oluyrum sızı bılmem keske beyaz alsaydımda ovsaydım dıyorum heryerde ız var sıl bez ız yapar dalga dalga gıcık bı durum care bulan varmı envayı cesıt pahalı ılaclarda var evımde ama sonuc husran kızlar
teşekkr canım ben araştrmştm ama yaşayan vardr belki diye size sorayım dedm bendeki metal tadı degl degişik bişey ve midemi aşırı bulandırıyo
ayyy çok alınganız zaten bu aralar. gerçekten hormonlar herşeyi değiştirebiliyomuş. normalde hiç alıngan deilimdir. ama haticenn bana el sallamamasına alındım
zuhaldede faredilir bi alınganlık var allah sonumuzu hayır etsn inş.
nasıl ilgilenmem zaten ne zamandr cvp vermenizi bekliyrm canım aşkolsun küsme yaaaaaa çok sevyrm sizi
lugesma lugesmaaaaaa
yaşasınnn çok mutlu oldummmmm
zuhal aynen valla bende herşeye ağlar surat asar oldum eşimde ben o durumdayken karşıma geçip gülüyoo sinir ediyo benidaha çok alınıom ozamn. sonrada gelio kıyamam benide ağlatcan diyo başlıyom gülmeye çok dengesizim çokkk
ama bu halimde çok tatlıyım biliyorum....
kızlar ortaya konu atıyorum hepımız yenı evlıyız ve ortak sıkayatemızdır sanırım ankstre urun temızlıgı yanı ınox ben sınır oluyrum sızı bılmem keske beyaz alsaydımda ovsaydım dıyorum heryerde ız var sıl bez ız yapar dalga dalga gıcık bı durum care bulan varmı envayı cesıt pahalı ılaclarda var evımde ama sonuc husran kızlar
tansel tansel sana cvp veriyorum ben clin die bi cam temizleyici var alkol içeriyor aynanı siliyorsun ovalamana bile gerek kalmıyor bil bırak iz yapmıyor buhar yapmıyor valla ben mutfağada ondan kullanıyorum biliorum mutfak için değil ama eğer yağlı değilse mutfak kullan yada ilk önce ben ölede yapıyorum marc mutfak kullanıyorum yağını alıyorum sonrada clin le siliyorum ne bez izi kalıyor neden başka bişi tavsiye ederim yani
kızlarrr dıyorumkı yenı bı uygulama baslatalım yanı sadece gebelerımız bebeklerınden bahsetsın bızler dusunmelım kafa dagıtalım sohbetlerımzı degıstırelım hergun bırı ortaya yenı bı konu atsın merak ettıgı yada yorum bekledıgı bı konu onun uzerıne konusalım yorum yapıp tartılsalım ama ertesı gune sarkmasın konu yıne bırı bı konu soyler onu tartısırız hem kafamız hem ıcımızı bosaltmıs oluruz belkı
evimin her yeri buz beyazı benim
oh oh muhabbetler iyi maşallah
benim midem yanıyo çok fena yaa tansiyon da yerlerde :26: kasıklarım da ağrıyo offf gün bitsin bir an evvel yaa
mfalcon ıyı haberlerını beklıyoduk cnm teste yapmamıssın daha ne zaman adet olman gerekıyo gunun nezaman yanı
serfık cım ıllallh geldı vallahı artık bıde benım mutfagım acık amerın mutfak tarzında gelıp gıttıkce o fırın gozume carpıyor resmen terlıgı fırlatasım gelıyor
perşembe günü 18i :18::18::18:
aaaaaaaa zuhalcım cok sasırdım gercektenmı ıns ıse yarar hemen alıp denıycem ıns cok dua ederım sana bebegıne hep edıyorumda sılıp memnun kaldıkcada ederım bıraz cunkı pıpırıklıyım ben damla ız olmucak oyle ıstıyorum mumkun deıl tabıde
serfık cım ıllallh geldı vallahı artık bıde benım mutfagım acık amerın mutfak tarzında gelıp gıttıkce o fırın gozume carpıyor resmen terlıgı fırlatasım gelıyor
kuzum bılıyorum beklemek cok zor gecen ay kesın hamıleyım dedım beta negatıf cıktı hem ınanmadım hem agladım tabı sonu kırmızı kartla husran 2 gunde olsa daha varmıs zor beklemek bılıyorum ne zmana nede gun gecer allah yardımcın olsun sana bısı dıyımmı yarın ıdrar yap bı bakalım bıgun kala ben okumustum cogu kısının sılıkte olsa cızgı cıkıyormus elınde test varsa dene sansını merakından kurtul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?