Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

dizini dövmezsen sen iyidir
ya zurnacıyaa ya davulcuya demişler
hahahaaaaaa

kızlar ben gidiyorum kan veriyim allaha emanet artık olan olsun
...

kırmadın beni şeker öptüm seni ver de gel bakalım...

artık dizimimi döverm kafamı duvarlara mı vururum bilmem
yaktın beni kızım yaktın

zaten 1 ay korunduk ...şimdi korunmuyoruz ama aklımda bebek yok yani onu düşünüp ilişkiye girmiyorum daha öncede sölemiştim zaten ama eşim ah o eşim var ya sinir ediyo beni her seferinde olsun diye uğraşıyo ben bi kaç gün ara vermeyi düşünüyodum madem bugünleri değerlendirelim bari :) belki tutar ..hayırlısı rabbim gönlümüze baksın inş..

kırmadın beni şeker öptüm seni ver de gel bakalım...

artık dizimimi döverm kafamı duvarlara mı vururum bilmem
yaktın beni kızım yaktın

bak bu laf doğru hayatoımda dayak yemedım heheh viyolonselciyle evlendim :) kız annesi babası olmak zor :)

senin bu hallerini gorunce benim de o hallerim geldi bi an gozumun onune..cok guzel duygular yaa..tarifsiz mutlulukllar..
Allah im kucaginda gormeyi de nasip etsin insaallah canimm...
serpil kizin olucakmis cinsiyet ogrenmissin canim cok sevindim dusunsene mini mini pamuk gibi bi kiz cok tatli olur yaa
baglantim problemli benim yine yaa sayfam donuyo surekli cok gec guncelleniyo(

naber rosecım naptınız ev ısını falam ısler yoluna gırdımı
canim sorma ya isler hala karisik...
ev yok ortada..es de yok..
sabah yolladim esimi yaklasik bi 15 gun ayri olucaz((
benimde bu ayin sonuna kadar evi toparlamayi bitirmem lazim kutulari cikardim yine bgun baslicam bi yandan
en kotu ihtimalle bitane ev bulmus esim is yerine yakin orayi tutcaz eski yeni felan demeden girmem lazim artik mecburen
hem bu evin kirasi, hem otel masrafi, hem bu duzensizlik yeterince yipratiyo cunku..
bde tek basimayim kimse yok yardim etcek altindan kalkmak baya yorucu olucak ama napayim basa geldi cekilcek iste
sen naptin canim iyi mi minik kizin arkadas geldi ona bak serpil teyzesinden

bak bu laf doğru hayatoımda dayak yemedım heheh viyolonselciyle evlendim :) kız annesi babası olmak zor :)

ben biraz totya vururum o zaman bahar :):)

yumurtlama zamanı da lekelenme oluyormuş canım

ilk defa olduğu için korktum valla ne yalan söyleyim :)

korkma canım önemli işey değildir.

evet canım kesin olmamakla birlikte kız dedi hayırlısı olsun artık kan değerimiz iyi çıksın da şuan onu düşünüyorum rabbim hayırlısı versin ama dediğin gibi kız da bi farklı oluyor eğer kızsa oyuncak gibi süslerim onu ben:)

canım kan değerinde guzel cıkacak içini ferah tut :)

serpilcimm cinsiyet kızmı hayırla vede sağlıkla olsun da kızıda hoşş oğlanıda allah hayırlı ömürler nasip etsin hayırlı evlat olsun tekki tebrikederim cnm

dizini dövmezsen sen iyidir
ya zurnacıyaa ya davulcuya demişler
hahahaaaaaa

kızlar ben gidiyorum kan veriyim allaha emanet artık olan olsun
...

allah yardımcın olsun bitanemmm kurbanoldugum allah gönül muradını versin inş. sen hamile ol arkadan bende geliyorum cnm :)))))

ıyı cnm benım kızım artık annesını dovercesıne tekmelıyor ve artık varlıgınıo daha cok hıssettıkce zaman hemen gecsın kucagıma alayım ıstıyorum. bızde ev arıyoruız cnm delı gıbı hemde esım 15 gun ızne cıkmıstı sokak sokak bu halımle gezdım ev yok gercekten yok var olan ates pahası bugun esımde ıse basladı ama bı ev bıle bulamadan napcaz bılmıyorum dogma kadar cıkmamız lazım zaman gecıyor ben agarlasıyorum ama ıcraat yok ıns senıde benıde bekleyen bı hayırlı bı ev vardır bı yerde

evet hılaldan sonra sımdıde serpıl bı kız getırıyor eee erkek egemenlıgıne son dıyoruz topıktee

serpıll bende oyle susler puslerım kızıma alısverıs yaptık hemde hemen hemen herseyını aldık kıyafet olarak gelıyor gıdıyor bakıyorum rengarenk lıla mor pempe fusya sarı yesıl ayy aklına ne gelırse harıka seyler aldım kızıma artık tasınırsak besıgı ve arabası falam kaldı onlar alıncak bıde ufak tefek begendıkce belkı cıcıler cok guzel bı duygu alısverıs yapmak

sen icini ferah tut bitanem kan degerinde yukselicektir bak gorursun hem kan degeri problemi oyle cozulemeyecek
bi problem degil diye biliyorum ben genelde hamilelerde oluyo ilac tedavisyle degerleri duzenlenebiliyor
ALLAHm saglikla gelsin melekler de kiz yada erkek bunlar isin ayrintisi aslinda..
insan kendini evcilik oynuyomus gibi hisseder kizi olunca dusunsene bizlerde kucukken
hep barbie bebeklerimizin annesi olurduk onlara kiyafetler,banyolar, giydirmeler Allahim neler yapmazdik
iste simdi tam o zamanki hareketler gercege dokuluyo sanki dmi
Allahim ne buyuksun YA!

sen icini ferah tut bitanem kan degerinde yukselicektir bak gorursun hem kan degeri problemi oyle cozulemeyecekbi problem degil diye biliyorum ben genelde hamilelerde oluyo ilac tedavisyle degerleri duzenlenebiliyorALLAHm saglikla gelsin melekler de kiz yada erkek bunlar isin ayrintisi aslinda..insan kendini evcilik oynuyomus gibi hisseder kizi olunca dusunsene bizlerde kucukkenhep barbie bebeklerimizin annesi olurduk onlara kiyafetler,banyolar, giydirmeler Allahim neler yapmazdikiste simdi tam o zamanki hareketler gercege dokuluyo sanki dmiAllahim ne buyuksun YA!

Allahim buyu de bide tekmelere basladi desene
eminim cok sabirsizlaniyorsundur ya bide gorunce insan daha bi heveslenir tabi..
ev konusuna aynen katiliyorum canim yok yok yokk..
dedgn gbi olan ya cok fais yada parasina degmicek ozelliklerde..
bizim de ev bulunmasa da toplanmak sart bu ayin sonuna kadar cikacagimiz kesin cunku..
insaallah seni de beni de kismetimiz bulur bir an once canim..
tasinmak cok zor bde sen bu halinle Allah yardimcin olsun gerci senin ailen yakin en azindan onlar tutarlar ucundan merak etme
topikte hakketen zinciri kirdiniz ama iyi de oldu o kadar erkege bi kac kiz lazimdi yani

serpilcimm cinsiyet kızmı hayırla vede sağlıkla olsun da kızıda hoşş oğlanıda allah hayırlı ömürler nasip etsin hayırlı evlat olsun tekki tebrikederim cnm

doktorumuz %70 kız dedi canım ama hep kız ağırlıklı konuştu bakalım hayırlıs rabbim sağlıklısını hayırlısını versin 3 aydır oğlum diye seviyordum biraz da kızım diye seveyim bir daha ki aya netleşir artık:):):)

ayyy selma bende istiyorum almak yaaa kesin de bişey demedi yaa şimdi bekle bir ay daha neyse sağlıklı olsun da beklerim artık

ayy karnim acikti kizlar benim ya sabah bi basima kahvalti yapmak hic canim istemedi
simdide guruldamay basladi bi karnimi doyurayim ben
paketleme koli leme isim var bgun zaten ama
girer cikarim arada optum hepinizi hadi smdilik bye byeee

canım kan değeri derken bildiğimiz değer değil kanda da bebeğin sakatlık durumuna bakıyorlar değere göre
inşallah hayırlı haber alırım ultrasonda herşey normal çıktı bakalım

ayy karnim acikti kizlar benim ya sabah bi basima kahvalti yapmak hic canim istemedi
simdide guruldamay basladi bi karnimi doyurayim ben
paketleme koli leme isim var bgun zaten ama
girer cikarim arada optum hepinizi hadi smdilik bye byeee

afiyet olsun canım , kolay gelsin allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…