- Konu Sahibi haticemavi
-
- #18.661
dizini dövmezsen sen iyidir
ya zurnacıyaa ya davulcuya demişler
hahahaaaaaa
kızlar ben gidiyorum kan veriyim allaha emanet artık olan olsun
...
hımmm,
canım yumurtlama dönemindeysen ondan gelmiş olabilir
kaliteli yumurta olduğunu gösterirmiş kanlı yada lekeli akıntı
korunmayın bence ne gerek var sen bugünleri değerlendir cnm :)
duymuştum cnm evrim aydın'ı.
birde jimer Cenk Aşkalli yi çok duyuyorum
pembe mavidede bi kadın vardı unuttum şmdi bikaç böyle ünlü isim var
herkes iyi diyor iyice araştırıcam artık
inşş rabbim nasip etsin o günleri göreyim.
kızlar o zmn ben bugün gidip veriyorum kanı serpili kırmayım :)))
kırmadın beni şeker öptüm seni ver de gel bakalım...
artık dizimimi döverm kafamı duvarlara mı vururum bilmem
yaktın beni kızım yaktın
senin bu hallerini gorunce benim de o hallerim geldi bi an gozumun onune..cok guzel duygular yaa..tarifsiz mutlulukllar..
canım benm sağol allah razı olsun hepinizden
mutluyum ama malum brz tedirgn, bikaç güne daha iyi olucam inş
kamera kaydı süper fikir ayarlamak lazım onu kenardan çekmesi için bakim yapabilirsem
çokg üzel kırmızı süslü bi kutu aldım ayakkabılar ztn ömürlük testide koyucam içine
bide not yazarım belki " babacım ben geliyorum" fln olabilir
kal gelcek böyle eminim beklemiyodur :)
rabbim nasip etsin inş bu mutluluğu yaşamayı,
sizlerede canım sana meleğe burcuya daha isteyen bekleyen kim varsa tez zamanda rabbim nasip etsin..
canim sorma ya isler hala karisik...naber rosecım naptınız ev ısını falam ısler yoluna gırdımı
bak bu laf doğru hayatoımda dayak yemedım heheh viyolonselciyle evlendim :) kız annesi babası olmak zor :)
yumurtlama zamanı da lekelenme oluyormuş canım
ilk defa olduğu için korktum valla ne yalan söyleyim :)
senin bu hallerini gorunce benim de o hallerim geldi bi an gozumun onune..cok guzel duygular yaa..tarifsiz mutlulukllar..
Allah im kucaginda gormeyi de nasip etsin insaallah canimm...
serpil kizin olucakmis cinsiyet ogrenmissin canim cok sevindim dusunsene mini mini pamuk gibi bi kiz cok tatli olur yaa
baglantim problemli benim yine yaa sayfam donuyo surekli cok gec guncelleniyo(
ben biraz totya vururum o zaman bahar :):)
korkma canım önemli işey değildir.
evet canım kesin olmamakla birlikte kız dedi hayırlısı olsun artık kan değerimiz iyi çıksın da şuan onu düşünüyorum rabbim hayırlısı versin ama dediğin gibi kız da bi farklı oluyor eğer kızsa oyuncak gibi süslerim onu ben:)
dizini dövmezsen sen iyidir
ya zurnacıyaa ya davulcuya demişler
hahahaaaaaa
kızlar ben gidiyorum kan veriyim allaha emanet artık olan olsun
...
sen icini ferah tut bitanem kan degerinde yukselicektir bak gorursun hem kan degeri problemi oyle cozulemeyecekevet canım kesin olmamakla birlikte kız dedi hayırlısı olsun artık kan değerimiz iyi çıksın da şuan onu düşünüyorum rabbim hayırlısı versin ama dediğin gibi kız da bi farklı oluyor eğer kızsa oyuncak gibi süslerim onu ben:)
sen icini ferah tut bitanem kan degerinde yukselicektir bak gorursun hem kan degeri problemi oyle cozulemeyecekbi problem degil diye biliyorum ben genelde hamilelerde oluyo ilac tedavisyle degerleri duzenlenebiliyorALLAHm saglikla gelsin melekler de kiz yada erkek bunlar isin ayrintisi aslinda..insan kendini evcilik oynuyomus gibi hisseder kizi olunca dusunsene bizlerde kucukkenhep barbie bebeklerimizin annesi olurduk onlara kiyafetler,banyolar, giydirmeler Allahim neler yapmazdikevet canım kesin olmamakla birlikte kız dedi hayırlısı olsun artık kan değerimiz iyi çıksın da şuan onu düşünüyorum rabbim hayırlısı versin ama dediğin gibi kız da bi farklı oluyor eğer kızsa oyuncak gibi süslerim onu ben:)
Allahim buyu de bide tekmelere basladi deseneıyı cnm benım kızım artık annesını dovercesıne tekmelıyor ve artık varlıgınıo daha cok hıssettıkce zaman hemen gecsın kucagıma alayım ıstıyorum. bızde ev arıyoruız cnm delı gıbı hemde esım 15 gun ızne cıkmıstı sokak sokak bu halımle gezdım ev yok gercekten yok var olan ates pahası bugun esımde ıse basladı ama bı ev bıle bulamadan napcaz bılmıyorum dogma kadar cıkmamız lazım zaman gecıyor ben agarlasıyorum ama ıcraat yok ıns senıde benıde bekleyen bı hayırlı bı ev vardır bı yerde
evet hılaldan sonra sımdıde serpıl bı kız getırıyor eee erkek egemenlıgıne son dıyoruz topıktee
serpilcimm cinsiyet kızmı hayırla vede sağlıkla olsun da kızıda hoşş oğlanıda allah hayırlı ömürler nasip etsin hayırlı evlat olsun tekki tebrikederim cnm
serpıll bende oyle susler puslerım kızıma alısverıs yaptık hemde hemen hemen herseyını aldık kıyafet olarak gelıyor gıdıyor bakıyorum rengarenk lıla mor pempe fusya sarı yesıl ayy aklına ne gelırse harıka seyler aldım kızıma artık tasınırsak besıgı ve arabası falam kaldı onlar alıncak bıde ufak tefek begendıkce belkı cıcıler cok guzel bı duygu alısverıs yapmak
sen icini ferah tut bitanem kan degerinde yukselicektir bak gorursun hem kan degeri problemi oyle cozulemeyecek
bi problem degil diye biliyorum ben genelde hamilelerde oluyo ilac tedavisyle degerleri duzenlenebiliyor
ALLAHm saglikla gelsin melekler de kiz yada erkek bunlar isin ayrintisi aslinda..
insan kendini evcilik oynuyomus gibi hisseder kizi olunca dusunsene bizlerde kucukken
hep barbie bebeklerimizin annesi olurduk onlara kiyafetler,banyolar, giydirmeler Allahim neler yapmazdik
iste simdi tam o zamanki hareketler gercege dokuluyo sanki dmi
Allahim ne buyuksun YA!
ayy karnim acikti kizlar benim ya sabah bi basima kahvalti yapmak hic canim istemedi
simdide guruldamay basladibi karnimi doyurayim ben
paketleme koli leme isim var bgun zaten ama
girer cikarim arada optum hepinizi hadi smdilik bye byeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?