- 24 Kasım 2009
- 9.682
- 80
- 683
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #18.641
canım bugun git yaptır içinde kalmasın rahatla öğren artıs oldu mu olmadı mı. zaten artıysa kesınlıkle hamılelık var demektır yarın eşinle kutlarsın tabıı yıne dusuk cıkar buyuk ıhtımal ama yarın doktora gıdip yukselısı gosterırsen sana ne zaman tekrarlaman gerektıgını soyler bence boylesı daha iyi
gıt ver ozaman cnm senın veresın var zaten ama dr gıt me daha erken hadı ver madem kanı
kanı nerde verıyosun sen dr kıme gıdıyosun cnm yada kıme gıtceksın yada sen gıt kan ver gelınce konusuruz
kanı nerde verıyosun sen dr kıme gıdıyosun cnm yada kıme gıtceksın yada sen gıt kan ver gelınce konusuruz
serfikciğim bebişi görmüşsün hayırlı olsun :) canım hic oyle gostermıyodiye kız falan deme iş arkadasımın 6 aylıkta erkek oldugunu öğrendi ayy okadar beklemeyız inşallah ya benımkı inatcı ne zaman gormeye gıtsek ayakları katlı saklıyor göremiyoruz :)
ayy herkes burda bugn ne guzel..
derya senin heyecanindan sabah uyanir uynamaz geldim pc basina ama telefonum bi caldi kapanmak bilmedi anca acabildim
cok sevindim canim senin adina bence panik yapma bir gebelik soz konusu sonucta sen sadece bunu dusun..
esin eminim cok sevinecektr ya ne guzel bi hediye vericeksin ona
bende dogum gununde solemistim esime ayni senin yontemle miniminnacik bi
ayakkabi almistim cimbom renklerinde..cok sasirmisti yaa ama
sana tavsiyem o anda solerken kamerayi kayda almayi unutma
erkeklerin ilk tepkileri cok komik oluyo tam saskolozlasiyolar
bde ben anlamistim felan derse inanma sakin benimki ole demisti haddi haddi yeme beni demistm bende
onca ay bilemedin de simdi mi bilecegin tuttu diye
ayy son gunlerde aldigim en guzel haber bu oldu Allahm saglikla tutunsun insaallah melegin sana...
gebisler siz napiyonus bakemmm??
sağol canım, ben kız demedim doktor kız dedi kız gibi inat bu dedi kesin gibi konuştu hep ama erken diye netleştirmedi bizimkinin bacaklar açıktı maşallah durmadı hiç zaten ilk baktığıgibi cinsiyeti söyleyeyim mi dedi , hayırlısı artık canım :)
cnm hulya pembe mavıye gıdıyor ben memnunun dedı bende cekırge doruga gıdıyorum bende dr ınanılmaz memnunum cok guler yuzlu resmen drma asıgım tavsıye ederım tabı sen bılırsın
yok yok köşe bucak kaçıyorum adamdan yazık bişeyden habri de yok
zor duruyorum zaten
süt içiyorum 2 gndür sigara içmiyorum dün 3 yumurta yedim ki sevmem
yani düşün artık :)))
kızlar ne diyonuz bgn mü verim kan öglende yoksa yarın mı daha artar belki
ne diyosunuzz hadi son 10 dakikammmmmmm
git ver kanı bugün daha rahat hesaplarız yarın kan sonucunu hesaplamak lazım ikiye katla yarısını al
bende bir gün sonra vermiştim tekrardan yükselmeyince sinirim bozulmuştu bir gün de ne yükselir ki zaten
git ver kuzu git ver
sağol canım, ben kız demedim doktor kız dedi kız gibi inat bu dedi kesin gibi konuştu hep ama erken diye netleştirmedi bizimkinin bacaklar açıktı maşallah durmadı hiç zaten ilk baktığıgibi cinsiyeti söyleyeyim mi dedi , hayırlısı artık canım :)
diyosun
ay serpil aklıma girdin bak şmdi
tmm gidiom o zmn ben
şans dileyin ay ofistekilere ne dicem şmdi ya
püfff
veriyim o zmn bgn dananın kuyduğu kopsun..
anadolu hastanesnde veririm kanı hemen yakın işyerime
doktorumda acıbademde,
sonra değişir ama bu doktor özel sigorta sınırlı doğum içn bzm şirkette kurnazlar nolcak
o yzden daha uygun bi yer bulmam lazım :)
ayy allah inş o gnleri nasip etsin de daha inanamıyorum ben
şaplak yemiş gibiyim
canım benm sağol allah razı olsun hepinizden
mutluyum ama malum brz tedirgn, bikaç güne daha iyi olucam inş
kamera kaydı süper fikir ayarlamak lazım onu kenardan çekmesi için bakim yapabilirsem
çokg üzel kırmızı süslü bi kutu aldım ayakkabılar ztn ömürlük testide koyucam içine
bide not yazarım belki " babacım ben geliyorum" fln olabilir
kal gelcek böyle eminim beklemiyodur :)
rabbim nasip etsin inş bu mutluluğu yaşamayı,
sizlerede canım sana meleğe burcuya daha isteyen bekleyen kim varsa tez zamanda rabbim nasip etsin..
eheheheeeee
bak milletin kızlar ne edepli serpil 20 hafta olmuş daha göstermiyo
bide seninkine bak açmış hemennn :))
koçum bnm beee özgüveni yüksek yavrumun :)
hımm bakalım bnde araştırırım artık
hem bana yakın ulaşım kolay hemde güzel bi doktor, seninki bayan mı
erkek doktordan çekinirim gibi geliyo ama daha iyi derler ya hep bilmiyorum artık
diyosun
tmm gidiom o zmn ben
püfff
ya arkadaşlar ben bişey sorcam size 30 ocakta lekelenme 31 de regl oldum 8 şubatta hsg çektirdim 4 gün hiç leke fln görmedim ağrı falanda yoktu ama dün ilişkiden sonra akıntımın rengi değişti kahverengi bişeydi ...sanki regl olacakmışım gibi bi gelip gitmeler var neyse az öncede akıntımın pembeleştiğini gördüm ve reglime çok var sizce ne olabilir ? hamile olsaydım hsg de çıkarmıydı ? hadi çıkmadı korunduk nasıl olur acaba bizim adam korunamadımı yaw neyse kesin hamile değilimdirde neden şimdi rengim değişti bugünlerde yumurtlamış olmam lazım çünkü yumurtladığım zamanlar çok ağrı çekiyorum ne olabilir ya ?
evet cnmk evrım aydın bende cok arastırdımda gıttım ıykıde gıtmısım cok sevıyorum onu rahat rahat hersey soruluyo cok anlayıslı cok guler yuzlu daah kapıdaygen hosgedın dıyor gecen esımı hastanenın kolıdorunda gordu slm verdı dusun yanı esımı bıle tanıyor eger gıtmek ıstersen senı seve seve gotururum ama ona gore karar ver 10 gunu buluyor ılk randevuyu almak sonra ıstedeıgın zaman alabılıyorsun
kız bu bu kadar özgüvenli olursa yandık biz yaaaa:)
diyosun
tmm gidiom o zmn ben
püfff
ya arkadaşlar ben bişey sorcam size 30 ocakta lekelenme 31 de regl oldum 8 şubatta hsg çektirdim 4 gün hiç leke fln görmedim ağrı falanda yoktu ama dün ilişkiden sonra akıntımın rengi değişti kahverengi bişeydi ...sanki regl olacakmışım gibi bi gelip gitmeler var neyse az öncede akıntımın pembeleştiğini gördüm ve reglime çok var sizce ne olabilir ? hamile olsaydım hsg de çıkarmıydı ? hadi çıkmadı korunduk nasıl olur acaba bizim adam korunamadımı yaw neyse kesin hamile değilimdirde neden şimdi rengim değişti bugünlerde yumurtlamış olmam lazım çünkü yumurtladığım zamanlar çok ağrı çekiyorum ne olabilir ya ?
soktor dediyse eger canım kız olma olasılıgı yuksek kemık yapısından tahmınde bulunabılıyorlar bazen :) ayy sağlıklı olsunda onemli olan o zaten :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?