Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

gıt ver ozaman cnm senın veresın var zaten ama dr gıt me daha erken hadı ver madem kanı

yrn sabah vereyim o zmn kızlar ben,
zaten kendimi ona alıştırmıştım hem batım bugün
yarın sabahtan kan veriyorum o zmn ben sonuca görede öğlenki randevuma gidiyorum
okey miiiii son kararımmmmmmmm
yalnız feci karnım ağrıyo arada bi kramp giriyo geldi gelcekler diye ödüm kopuyo
:18:

ayy herkes burda bugn ne guzel..
derya senin heyecanindan sabah uyanir uynamaz geldim pc basina ama telefonum bi caldi kapanmak bilmedi anca acabildim
cok sevindim canim senin adina bence panik yapma bir gebelik soz konusu sonucta sen sadece bunu dusun..
esin eminim cok sevinecektr ya ne guzel bi hediye vericeksin ona
bende dogum gununde solemistim esime ayni senin yontemle miniminnacik bi
ayakkabi almistim cimbom renklerinde..cok sasirmisti yaa ama
sana tavsiyem o anda solerken kamerayi kayda almayi unutma
erkeklerin ilk tepkileri cok komik oluyo tam saskolozlasiyolar
bde ben anlamistim felan derse inanma sakin benimki ole demisti haddi haddi yeme beni demistm bende
onca ay bilemedin de simdi mi bilecegin tuttu diye
ayy son gunlerde aldigim en guzel haber bu oldu Allahm saglikla tutunsun insaallah melegin sana...
gebisler siz napiyonus bakemmm??

kanı nerde verıyosun sen dr kıme gıdıyosun cnm yada kıme gıtceksın yada sen gıt kan ver gelınce konusuruz

anadolu hastanesi hemen yakın bana orda veririm kanı,
doktorumda acıbademde cemile hanım, o da yakın buraya,
ilk kontrollerimde ona gitmiştim şmdide bu süreçlerde giderim
ama snra gebelik dönemi yani kimse giderim bilmiyorm acıbademde doğurmaya paramı yeter
bizde özel sigrta var ama sınırlı o yzden yetmez
değiştirmem gerekçek doktoru ama kime giderim bilmem araştırmam gerekecek..

kanı nerde verıyosun sen dr kıme gıdıyosun cnm yada kıme gıtceksın yada sen gıt kan ver gelınce konusuruz

anadolu hastanesi hemen yakın bana orda veririm kanı,
doktorumda acıbademde cemile hanım, o da yakın buraya,
ilk kontrollerimde ona gitmiştim şmdide bu süreçlerde giderim
ama snra gebelik dönemi yani kimse giderim bilmiyorm acıbademde doğurmaya paramı yeter
bizde özel sigrta var ama doğum sınırlı o yzden yetmez
değiştirmem gerekçek doktoru ama kime giderim bilmem araştırmam gerekecek..

sağol canım, ben kız demedim doktor kız dedi kız gibi inat bu dedi kesin gibi konuştu hep ama erken diye netleştirmedi bizimkinin bacaklar açıktı maşallah durmadı hiç zaten ilk baktığıgibi cinsiyeti söyleyeyim mi dedi , hayırlısı artık canım :)

cnm hulya pembe mavıye gıdıyor ben memnunun dedı bende cekırge doruga gıdıyorum bende dr ınanılmaz memnunum cok guler yuzlu resmen drma asıgım tavsıye ederım tabı sen bılırsın

anadolu hastanesnde veririm kanı hemen yakın işyerime
doktorumda acıbademde,
sonra değişir ama bu doktor özel sigorta sınırlı doğum içn bzm şirkette kurnazlar nolcak
o yzden daha uygun bi yer bulmam lazım :)
ayy allah inş o gnleri nasip etsin de daha inanamıyorum ben
şaplak yemiş gibiyim

canım benm sağol allah razı olsun hepinizden
mutluyum ama malum brz tedirgn, bikaç güne daha iyi olucam inş
kamera kaydı süper fikir ayarlamak lazım onu kenardan çekmesi için bakim yapabilirsem
çokg üzel kırmızı süslü bi kutu aldım ayakkabılar ztn ömürlük testide koyucam içine
bide not yazarım belki " babacım ben geliyorum" fln olabilir
kal gelcek böyle eminim beklemiyodur :)
rabbim nasip etsin inş bu mutluluğu yaşamayı,
sizlerede canım sana meleğe burcuya daha isteyen bekleyen kim varsa tez zamanda rabbim nasip etsin..

eheheheeeee
bak milletin kızlar ne edepli serpil 20 hafta olmuş daha göstermiyo
bide seninkine bak açmış hemennn :))
koçum bnm beee özgüveni yüksek yavrumun :)

cnm hulya pembe mavıye gıdıyor ben memnunun dedı bende cekırge doruga gıdıyorum bende dr ınanılmaz memnunum cok guler yuzlu resmen drma asıgım tavsıye ederım tabı sen bılırsın

hımm bakalım bnde araştırırım artık
hem bana yakın ulaşım kolay hemde güzel bi doktor, seninki bayan mı
erkek doktordan çekinirim gibi geliyo ama daha iyi derler ya hep bilmiyorum artık

git ver kanı bugün daha rahat hesaplarız yarın kan sonucunu hesaplamak lazım ikiye katla yarısını al
bende bir gün sonra vermiştim tekrardan yükselmeyince sinirim bozulmuştu bir gün de ne yükselir ki zaten
git ver kuzu git ver

diyosun
ay serpil aklıma girdin bak şmdi
tmm gidiom o zmn ben
şans dileyin ay ofistekilere ne dicem şmdi ya
püfff
veriyim o zmn bgn dananın kuyduğu kopsun..

ya arkadaşlar ben bişey sorcam size 30 ocakta lekelenme 31 de regl oldum 8 şubatta hsg çektirdim 4 gün hiç leke fln görmedim ağrı falanda yoktu ama dün ilişkiden sonra akıntımın rengi değişti kahverengi bişeydi ...sanki regl olacakmışım gibi bi gelip gitmeler var neyse az öncede akıntımın pembeleştiğini gördüm ve reglime çok var sizce ne olabilir ? hamile olsaydım hsg de çıkarmıydı ? hadi çıkmadı korunduk nasıl olur acaba bizim adam korunamadımı yaw neyse kesin hamile değilimdirde neden şimdi rengim değişti bugünlerde yumurtlamış olmam lazım çünkü yumurtladığım zamanlar çok ağrı çekiyorum ne olabilir ya ?

soktor dediyse eger canım kız olma olasılıgı yuksek kemık yapısından tahmınde bulunabılıyorlar bazen :) ayy sağlıklı olsunda onemli olan o zaten :)

evet cnmk evrım aydın bende cok arastırdımda gıttım ıykıde gıtmısım cok sevıyorum onu rahat rahat hersey soruluyo cok anlayıslı cok guler yuzlu daah kapıdaygen hosgedın dıyor gecen esımı hastanenın kolıdorunda gordu slm verdı dusun yanı esımı bıle tanıyor eger gıtmek ıstersen senı seve seve gotururum ama ona gore karar ver 10 gunu buluyor ılk randevuyu almak sonra ıstedeıgın zaman alabılıyorsun

diyosun
tmm gidiom o zmn ben
püfff

git ver kanı sende rahatla bizde rahatlayaılm kuzum :)

çok güzel düşünmüşsün bence eşin havalara uçacak kesin ...amin canm rabbim seninde içini ferahlatsın inş çok güzel rahat bi hamilelik geçirdikten sonra çok kolayda doğum yaparsın inş hamiş olan tüm güzel annelerimiz için tabi kolay doğum temennisi içindeyim ...

kız bu bu kadar özgüvenli olursa yandık biz yaaaa:)

hımmm,
canım yumurtlama dönemindeysen ondan gelmiş olabilir
kaliteli yumurta olduğunu gösterirmiş kanlı yada lekeli akıntı
korunmayın bence ne gerek var sen bugünleri değerlendir cnm :)

duymuştum cnm evrim aydın'ı.
birde jimer Cenk Aşkalli yi çok duyuyorum
pembe mavidede bi kadın vardı unuttum şmdi bikaç böyle ünlü isim var
herkes iyi diyor iyice araştırıcam artık
inşş rabbim nasip etsin o günleri göreyim.
kızlar o zmn ben bugün gidip veriyorum kanı serpili kırmayım :)))

diyosun
tmm gidiom o zmn ben
püfff

kopacak olan biziz dananın kuyruğu değil hadi git git:)

yumurtlama zamanı da lekelenme oluyormuş canım

soktor dediyse eger canım kız olma olasılıgı yuksek kemık yapısından tahmınde bulunabılıyorlar bazen :) ayy sağlıklı olsunda onemli olan o zaten :)

doktor dedi baharcım ben onun yalancısıyım:):) tabi sağlıklı olsun kan değerimiz de iyi çıkar inşallah gerisi önemli değil evlat evlattır:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…