- 24 Kasım 2009
- 9.682
- 80
- 683
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #18.621
günaydın kızlarr
derya canım bugün gidip kan vericektin hani 2 günde bir tekrarla yarın için dr randevu almışsın ama çok erken bence 2 hafta sonraya seni çağıracaktır.idrar falanda yapma artık git bence kan ver bugün
deryacan cnm benım bak sımdı sakın panık yapma cıdden daha ayın 18de 4 haftalık olucaksın ondan sonra gunun gecmeye baslıycak drlar oyle hesaplıyor senın daha gunun bıle gecmemıs oluyor degerın okadar noırmalkı boyle olması ayın 18 nı doldurup 2gunun gecerse dr gıttıgıne benım 2 gunum gectı beta yaptırcam demen lazım anlatymısımdır ıns yanı senın daha gunun bıle gecmemıs
kızlar bende bebeğimi haftasonu gördüm ikilimiz güzel geçti kan sonucumuzda iyi gelir inşallah
müthiş bir duygu yaaa nasıl hareketliydi doktoru pes ettirdi uzun olacak ama anlatmak istiyorum...
ilk olarak rahmimin ters olduğunu söyledi doktor ama bir sakıncası yokmuş bende bir terslik var zaten
sonra hemen cinsiyetini söyleyeyim mi dedi ve siz ne bekliyorsunuz dedi, bende erkek düşünüyoruz hep
deyince o zaman söylemeyeyim dedi, sonra başladı ölçümlere koca bir burnumuz var:) kocaman bir ağzı koca bir mide :)
nasıl kıpır kıpır anlatamamdoktor kalbini ölçmek istiyor imkansız KIZ inadı bundaki hiç rahat durmuyor ,tam ölçecek kalbi
hoop bizimki dönüyor yine işte KIZlar böyle diyip diyip durdu doktor ve bu kız dedi kaçırdı ağzından ama bu haftalarda kesin demiyoruz dedi, en son kalbini ölçebildi cadımın en sonda %70 kız diyelim dedi şaşırdım ama mutlu da oldum yani gerçi farketmez ama küçük bircadı da iyi olur tabi kesin değil babamız halen erkek diyor :) hayırlıs artık sağlıklı olsun da ama hayran kaldım yaaa neler yaptı neler eller parmaklar ayaklar mucize bu...rahimdeki kan damarlarım çok inceymiş günde iki bardak süt içmemi söyledi bie doktora tavsiye olarak yazacak bir bebe aspirini günde doktoum verirse eğer, bide tansiyon sıkıntım var sanırım doktor tuzlu yemeyeceksin dedi. son olarak kocam hareketli görünce ayy rezil olduk:) çocuğun bu kadar hareketli olmasının sakıncası var mı dedi doktor da en fazla elii kolunu kırar içeride dedialem kocam yaaaa
ne biliyim canım yaaa erkek olsa dimi daha net belli olurdu nasıl heyecanlıyım halen gözümün önünde yavrum kan değerimizde iyi çıkar inşallah büyük ultrasonu iple çekiyorum:) bu vakte kadar oğlum diye sevdim şimdi de kız diye seveyim bakalım bir daha ki ay süpriz yapacak mı koca bi pipi görürsem şaşırmam
deryacım sen 31 gunu bırak drlar buna takılmıyor sana sorcan son adet tarıhın dıcen 18 ocak daha dıcek gunun bıle gecmemıs
yanı sen dr hesabına gore 8 gn once ogrenmıs oldun kendı adet tarıhıne gorede once ogrenmıs oldun ınan bana herseyın yolunda cunkı erken ogrendın kızlara sor serpıl falam ayını tamamlayınca gıttı dr yanı sen bu kanı 19da verseydın bıraz dusuk dersım ama sen 11de verdın dusun yanıı
off selmacım bilmiyorum haklısın siz daha iyi biliyorsunuz,
ben kendi çapımda hesap kitap yapıp uyduruyorum kılıfına saçma sapan düşünceler geliyo aklıma
karnım ağrıyo ve bişiler geliyo sanki hastalanmam dimi ben şmdi yaaa korku var içimde
bide sabah seffaf uzayan akıntı geldi aynı yumurtlama akıntısı gibi,
geçen aylardan adetimden birgün önce gelirdi bu,
aklıma bin türlü şey geliyo sadece hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum.
neyse artık endişelenmeyi bırakıcam en azından şuan hamileyim bunun tadını çıkarıcam,
rabbim hayırlı eylesin sağlıkla devamını nasip etsin.
peki ben şmdi ne yapayım sizce saat 12 olmadan bişey söyleyin ona göre öglende çıkayım
kanı bugün mü vereyim yoksa yarın mı daha garanti olsun?
yarın eşime söylemek istiyorum artık çünkü
daha ne kdr kan testi yapıcam ben
esmaaaaaaaaaaa sen nasıl yapmştın bi anlat cnm yaaa
off selmacım bilmiyorum haklısın siz daha iyi biliyorsunuz,
ben kendi çapımda hesap kitap yapıp uyduruyorum kılıfına saçma sapan düşünceler geliyo aklıma
karnım ağrıyo ve bişiler geliyo sanki hastalanmam dimi ben şmdi yaaa korku var içimde
bide sabah seffaf uzayan akıntı geldi aynı yumurtlama akıntısı gibi,
geçen aylardan adetimden birgün önce gelirdi bu,
aklıma bin türlü şey geliyo sadece hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum.
neyse artık endişelenmeyi bırakıcam en azından şuan hamileyim bunun tadını çıkarıcam,
rabbim hayırlı eylesin sağlıkla devamını nasip etsin.
peki ben şmdi ne yapayım sizce saat 12 olmadan bişey söyleyin ona göre öglende çıkayım
kanı bugün mü vereyim yoksa yarın mı daha garanti olsun?
yarın eşime söylemek istiyorum artık çünkü
daha ne kdr kan testi yapıcam ben
esmaaaaaaaaaaa sen nasıl yapmştın bi anlat cnm yaaa
haticem bilmiyorum daha çok küçük diye bir gün daha geçsin dedim ama kötümü ettim
doktora rand almam sadece değere göre bi yorum yapsın belki beni rahatlatır diye aldım
biliyorum daha bişey gözükmez en fazla testi tekrarla dicek
ama ne kdr tekrarlıcam değerler normalmi vs bunları nasıl değerlendircem ben
doktora gitmeyim mi yani????
18 den 18 ine 31 gün oluyo ama canım, 4 hafta demek 28 günlük demek değil mi,
buna göre benim 4. haftam 15 şubat olmuyomu ben öyle hesapladım ama sen daha iyi bilirsin
nasıl oluyo?
yani o zmn bu hesaba göre ben testi 4 gün önce yaptırmış oldum
bu arada teste bakıyorum arada silik çizgi çıktı görüyorummm oh be daha net olmasada var :)
ahh teyzesinin kuzusuuuuuuuuuuuuuu yerim ben onun koca burnunu :)))
gözün aydın serpilim maşallahhh kızına/oğluna
rabbim bizlerede nasip etsin inş o günleri tüm bebek isteyenlere ...
bence gorse dr gorurdu o koca pıpıyı cnm osenın gıbı kactane hasta ıle ugrasıyor hayırlısı olsun tabı ama kusturme kızını fazla erkek dıyıp dıyıpkıyamaz teyzesı ona sonra annesııı
SERPİLCİM MAŞALLAH KIZINA ERKEK HEMEN GÖZTERİYOR BACAKLAR YUKARDA OLUYOR
DERYACIM DOKTORA GİTMEN İÇİN ÇOK ERKEN AMA YİNEDE İÇİM RAHATLASIN DİYORSAN SEN BİLİRSİN.ŞİMDİ SANA HİÇBİŞEY SÖYLEMEZ ÇÜNKÜ.DR SON ADET TARİHİNİ BAZ ALIR AYIN 18 İNİ DAHA ÇOK VAR DEĞERİN YÜKSELİR.BEBEĞİMİZ BİZİMLE İDRARADA BAKIP DURMA ARTIK O FASIL BİTTİ.ŞİMDİ KANI BAZ ALCAKSIN
sağol haticem yaa bende öyle düşündüm erkek olsa gösterirdi anasının kızı o :):)
derya canım bugün kan ver iki günde bir düzenli ölçtürmüş ol yarını bekleme derim
sağol haticem yaa bende öyle düşündüm erkek olsa gösterirdi anasının kızı o :):)
derya canım bugün kan ver iki günde bir düzenli ölçtürmüş ol yarını bekleme derim
cnm benım serpıl ver demıs ama yarın sabah verıp oglen alabılırsın aksamada kocana soyleye bılırsın cunkı sen hamılesın ıcını ferah tut suan bızım halay cekmemız gerekıren bosuna endıselerle gecırıyoruz
deryacan sen cmurtesı anlat bakayım naptın annene nasıl soyledın falam fılam dahı kafa dagıtıyoruz
Derya dikkat et kendine bak yorgan falanda silkeleme sakın
yaaa bugünmü gidiyim yarınmı yarın gidince süre bozulurmu 3 gün olmuş olcak
bugünmü versem tam gün aşırı o zmn çarş genemi vercem ne zmna kdr vercem kızlar
ne yapayım baan bişey deyin saat 12den önce ona göre çıkçam???
diğerleri siz nediyosunuz???
yaa annem bizdeydi ztn cuma gecesi
cuma sbh yaptığım testte sbh bşey yokken akşam eve gelnce baktıgımda çizgi vardı çnkü
ben ctesi sbhkın körü gittim 2 test aldım,
ctesi eşim evden çıkınca testleri yaptım hmn silik çizgiler çıktı
anneme gösterdm snra benmi yanlş görüyom anne die
o da var gölge gibi dedi
sonra işte birlikte hastaneye gittik kan verdk sonucu bekledik,
kanımı alan kıza çıkardım gösterdim benmi yanlş görüyom diye kki daha belirginleşmişti
yok bu bariz var dedi kız da görünüyo hayret gününden önce nasıl çıkmış dedi
halimizi görmeliydiniz...
sonucu beklerken zafere girdik, tam sen aradığında ordaydık iştee
kutu aldım ayakkabı aldım içine koydum sonuç pozitifse dedim böyle hediye edicem dedim 14 şubatta
duygulandk annemle...
tam sonucu alıp işte çığlık atcaktık artık zor tutuyoduk kendimizi
salak adam öyle deyince kursağımızda kaldı sesimiz çıkamadı aldık kağıdı çktık.
snra annem acele ettiğim için kızdı bana, sakin ol kendine dikkat et dedi.
öyle yani kadında panikte şmdi benden haber bekliyo ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?