Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

canım bende sizi seviyorum
şuan şurada beni anlayabilecek tek bi insan yok sizden başka
iyiki varsınız...
unutmaya çalışıyorum, biran önce adet olup bitip gitsin istiyorum,
yeni bir başlangıç yapmak istiyorum...
dediğin gibi en azından yumurta ve spermin buluşup döllenebildiklerini gördük acı da olsa,
bundan sonra körü körüne hamile kalabilmek için değil de bir de tutunabilmesı için dua edeceğim...

bitanem benim gecicek bu günlerde tek kabahatımız erken test yapmak oldu bu da bize ders oldu
yine diyorum belki biz de yaşadık aynı durumu çoğu kadın kimyasal gebelik geçirdiğini anlamazmış
bence normal bi şekilde adetini geçireceksin ve allah ın izniyle bir iki aya gelecek kuzucuk ne güzel bak hamile
kalabildin , kendini toparlamaya çalış kafanı çok yorma adet olacağım de testleri falan unutmaya çalış bitanem

evet cnm baktım,
hemen ardından hamile kalan da olmuş, bekleyen de
inş çok beklemeyiz,

inş. cnm beklemeyiz hoş benim bekleyecegimmi kalmış oda ayrı bi konuda bana bakarak çok daha iyi durumdasın henüz yıllar geçmedi ve hamile kalabiliyosun bunları düşünnn

inş. cnm beklemeyiz hoş benim bekleyecegimmi kalmış oda ayrı bi konuda bana bakarak çok daha iyi durumdasın henüz yıllar geçmedi ve hamile kalabiliyosun bunları düşünnn

olsun canım umudunu yitirmek yok,
onsuz hiç olmuyor zaten, inanmak başarmanın yarısı demişler
er yada geç bir gün gelecekler inş yüzümüz gülecek...

ya kızlar öğle pembe akıntı vardı sonra bişey gelmedi şimdide çamaşırım baya kirlenmiş ama kahverengi akıntı var sizce neden olabilir endişelenmeye başladım yumurta oluşsa veya çatlasa böle koyu akıntılar gelirmi ki ? of sıkıldım bu durumdan dün yazmıştım bunu ve hala çok az da olsa kahverengi akıntı devam ediyo ya ben böle bişey yaşamamıştım korkuyorum

ilginç cnm üstüne görmüş olmayasın sen...usg de görünürmüyddü bilmyorum ama?
yada dediğimiz gibi yumurtlama dönemi akıntısı yumurtanın kalitesini gösterirmiş
sorun olduğu anlamına gelmez derler,
ama devam ederse yada artarsa doktorunla konuş bence..

canım benimm herşeyin hayırlısı bunu bilen birisin..inşallah rabbim o güzel yüzünü güldürücek bak yavaş yavaşş yaklaşıosun bana öyle gelio valla dualarına devam et ümitsizleşme...tabi kendini de o kadar bu konuya bağlamaman en doğrusuu bak ben hiç aklıma getirmiorum bırakttım artık olursa olur diorum birde glifor die şekerilacı var bu ilacı kullanan kadınlar 1 ay içerisinde hamiş kalıomuş :) benim insülin direncim çıktı doktor ondan verdi bana pkolularada veriliormuş bu ilaç yumurtalıklarıda olgunlaştırıomuş kolay döllenme oluyormuş kadınlarkulubunun tarama motoruna yaz glifor die çıkan konuları falan bi oku :) ben 1 haftadır kestim ilacı biliosun kayınvalidemle oturuorum...o nedenle bazı sebeblerden 2. düşünmüorum tabii kendi evim olana kadar...tabii allahım nasip ederse karşmamda :) niyetim öyle valla korkumdan ilacı kestim bide tutar mutar die:) neysee umutsuzluğa düşmek yok yola devam :))

öyle canım herşeyin hayırlısı, gerçekten bi kez daha anladım bunun önemini,
artık daha rahat olucam, bebeğim gelecek buna inanıyorum.
inş hepimiz için hayırlı sağlıklı gebelikler olur, hep dua ediyorum..
bu ilacı ilk kez duydum, pkolular için faydalı demekki..
canım inş rabbim seninde gönlüne göre versin, biran önce kendi evine çıkman nasip olur da
ardından bebeğinde gelir inş...en güzeli kendi haline bırakmak dediğin gibi,
umudumuzu yitirmiyoruz...

düşüncelerin çok hoşuma gittii :)) doğru yoldasın tatlımm evet ilacı bi araşştır bi zararı yok zayıflamak için bile veriolar :) rejimle birlikte uygularsan yalan olmasın 7 kilo kadar verdiomuş doktor eltime söylemişti kendim duydum :))
amin canımm allahım herkesin derdine derman bulmaya yardımcı olur inşallah

deryaaaaa bu 5.aydı dimi kuzum 6.ay da gelecek bu sıpa allah ı izniyle ben inanıyorum

bnmde kafam karıştı bi anda sorunca bak,
ekim itibariyle 5. ay oluyor galiba evt, 6. da tuttururuz inşşş sağlıkla,
olmazsada sağlık olsun ne edeyim elbet bigün gelir...

bnmde kafam karıştı bi anda sorunca bak,
ekim itibariyle 5. ay oluyor galiba evt, 6. da tuttururuz inşşş sağlıkla,
olmazsada sağlık olsun ne edeyim elbet bigün gelir...

canım özelden msj attım bir baksana oraya

ya bilmiyorum derya regl sancım yok daha öncede yumurta oluştu büyüdü ama hiç böle olmadı diyorum hsg den dolayı ama çektireli 1 hafta oldu olsaydı ilk andan itibaren olurdu ..regl erken oluyorum dicem akıntım az az geliyo + ilaçsız regl olmuyorum evlendiğimden beri yani 2 yıldır bebek yerleşmesi dicem ne ara olduda yerleşti hsg çektirene kadar korunduk gerçi bazen eşim bilmiyorum anlamadım korundummu korunmadımmı ama böle olsaydı muhakkak görünürdü hsg de diye düşünüyorum ...ama öle acaba hamilemiyim diye düşünmüyorum daha öncede dediğim gibi kafayı takmıyorum sadece korkutuyo bu kotu akıntı sebepsiz olması dr aradım yokmuş ...bilmiyorum

Gunaydin kizlar....
Derya cigim okudum yazdiklarini bitanem sana su an ne dense bos gelicektir biliyorum ama
Allah in takdirine teslim oldugumuzda cok daha kolay atlatiyoruz bole donemleri..
seni o kadar iyi anliyorum ki sanki kendimi o zor zamanimda yuksek sesle bi kez daha dinler gibi oldumak..
bak bende yasadim aynisinin cok daha fazlasini ustelik..gunlerce agladim agladim agladim...
sen belki bi kac gunluk bi haylkirikligi yasadin bense 10gunluk...
ustelik esime dgumgnunde solemistim mujdeyi tam o gune denk gelmisti..
simdi bir dahaki dgumgnu gelsin istemiyorum hatirlamamak icin yasadiklarimi..
bak eger aglayip uzulmek care olsaydi ben kendimi bu kadar zorlamazdim ve sana hemen git durmadan agla derdim
ama tipki benim yaptigim gbi senin de bu saatten sonra yapman gereken bole aci durumdan sorunsuz bi sekilde
hamile kalabildigin dersini cikarmak bitanem..bide bizden cok daha kotu durumda olanlari tek bi spermin pesinden kosanlari,
tup bebek merkezlerine maddi manevi her seyini baglayanlari dusunelim bu seni, beni, bizim gibi seyler yasayanlari en cok rahatlaticak
sey..basimiza gelenin cok daha fazlasini yasamaya maruz kalmadigimiza sukretmek..
ben inaniyorum kuzum Rabbim bi gun bizimde yuzumuzu guldurecek bak gor sadece vakti zamani bekliyoruz biz
bir de ben yasadgm seyden sonra hamilelik yada cok baska bi dilek olabilir onu kuru kuruya istememek gerekmis
bunu ogrendim herseyin Hayirlisini dilemekmis makbul olan..
su bi kac gun zor gelicek belki ama emin olan her gecen gun biraz daha azalicak acin
ole olmasa bak ben dayanamzdim.. sana biraz sabir lazim su donemde guzelim
unutma Allah hic bi kuluna cekemeyecegi yuk yuklemezmis..
Rabbim dermansiz dertler vermesin..biz bekleriz ole degil mi seni seviyorum canim dualarim seninle...

canım çok sağol beni anladığını çok iyi biliyorum
daha kötüsünü yaşadın biliyorum...rabbim bir daha yaşatmasın
geçicek biliyorum daha iyi olucam günden güne
umarım son olur meleklerimiz bizi bekletmez ve gelirler artık
tek dileğim bu, hayırlısıyla olsun olacaksa sağlıkla gelsinler...

sabahtan beri bakıyorum yazılanlara ama cvp yazamadım. deryaaamm cnm üzülmek yok demi biz burdayız bekliyoz sıpaları geldiklerinde hepsinin totosuna bir şaplak atıp bugünlerin acısını çıkarırız:)
hem haticeyede doktor düşük yapmışsın demişti hemen diğer ay geldi meleği sennde öle olacaktr buna inanıyorum ben.
kristal şeker ilacından bahsetmiş bnde kullanmıştım o ilacı yumurta kalitesini arttırıyor ama pkolulara verilme nedeninde bunun yanında pko şekere neden olabilen bi hastalık onuda engellemek var ayrıca pko kiloda yapıyor onunda önüne geçmek için veriyolar. bnce dikkat etmek lazım doktor vermeden kullanmamak gerekiyor.

oyy kızlar bugn bi biteydi yaa çok belim ağrıyo geçmedi gitti. bide biliyomusunuz bnm okka gibin olan burnum şimdi kocaman oldu:d öle derlerdi inanmazdım doğumu yaklaşan kadının burnu büyürmş bnmde büyüdü:)

ilahi esmaaaburun büyürmü kızzz :)))) oglan doguracak olan güzelleşir derler güzelleşmen lazımm şekerim aynanın karşısına geç ben gözel karıyam deeeeeeee

kuzular napıyorsunuz çok sıkılmıştım baktım kocam
elinde çiçekler ofise geldi nasıl mutlu oldum anlatamam
bizim nişan yıldönünümüz bugün ama ben kocişe hiçbişey yapmadım

kuzular napıyorsunuz çok sıkılmıştım baktım kocam
elinde çiçekler ofise geldi nasıl mutlu oldum anlatamam
bizim nişan yıldönünümüz bugün ama ben kocişe hiçbişey yapmadım

ne güzel canım eşimde bana sevgililer gunu nedeni ile cicek göndermiş iş yerime :) baya sevindim ama ben kendisine birşey almadım cunku ben sevgılıler gununu kutlamaya karsı biriyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…