- 24 Kasım 2009
- 9.682
- 80
- 683
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #18.781
deryam canım benim bak artık biliyoruz hamile kalabileceğini veeee bundan sonra hemen gelecek senn sıpa dualarımız sennle inş çabuk atlatırsın bu durumu ama aklını hep oraya yorarsan unutmanda atlatmanda zor ondan kafanı dağıtacak şeylerle uğraş...seni seviyoruz bebeğim üzülme ...
terk etmem canım sizi, burda moral buluyorum ben sizinle...
inşallah canım, rabbim bir daha yaşatmasın böylesini, kimseye vermesin.
ilerisi için umutluyum evet sadece şu günleri atlatmak istiyorum dediğim gibi
fiziksel olarak şimdilik iyi olduğum için bende mutluyum umarım sancılı günler geçirmem bu kanama döneminde
normalde sancılı oluyorum ztn umarım daha beteri olmaz...
evet haticem sadece kendime kızıyorum, herşeyi bukdr bilmek istediğim için
rabbim bunun dersini verdi bana öyle düşnüyorum..
biliyorum cnm sende yaşadın beni anladığınızı biliyorum,
sadece canım acıyor neden tutunamadı benim mi bi hatam oldu acaba diye düşünmekten alamıyorum kendimi
allahın takdiri ilk göz ağrısının sonu böyle olacakmış demek, başlamadan bitecekmiş.
2 gün önce bugün için kurduğum hayaller gözümün önüne gelince fena oluyorum sadece
çok istemiştim bugün müjdeyi vermeyi...nasip olmadı..
yapacak bişey yok...
inş en kısa zmnda bnm bebeğim de gelir...
evet cnm baktım,
hemen ardından hamile kalan da olmuş, bekleyen de
inş çok beklemeyiz,
inş. cnm beklemeyiz hoş benim bekleyecegimmi kalmış oda ayrı bi konuda bana bakarak çok daha iyi durumdasın henüz yıllar geçmedi ve hamile kalabiliyosun bunları düşünnn
ya kızlar öğle pembe akıntı vardı sonra bişey gelmedi şimdide çamaşırım baya kirlenmiş ama kahverengi akıntı var sizce neden olabilir endişelenmeye başladım yumurta oluşsa veya çatlasa böle koyu akıntılar gelirmi ki ? of sıkıldım bu durumdan dün yazmıştım bunu ve hala çok az da olsa kahverengi akıntı devam ediyo ya ben böle bişey yaşamamıştım korkuyorum
kızlar günaydın,
dün ofiste halimi gören müdürün çıkardı beni dışarı 4 gibi
neyin var diye çok sorunca dayanamadım
sonra içi rahat etmedi gel dedi bi hastaneye gidelm iyice baksınlar diye
tuttu jimere götürdü beni cenk beyden rand aldık
doktora izah ettim ilk sonuca güvenirim dedi ancak bu 2ç kan testini yaptırdın hastaneye güvenmiyorum dedi
ben o hastaneden gebe değil diye gelenin kesesini gördüm burda dedi...
o yüzden burda kan isteyeceğim senden çıkan sonuca göre bakıcaz dedi
ultrasonla baktı rahim duvarın hala kalın adet olamadığın için dedi
snra sonuç geldi bu defa 11 çıktı
evt düşmüş gerçekten dedi, çok küçük dedi bu kdr küçükken atılacak olması daha kolay
değerler daha büyük olsaydı yada ilerideki bi süreçte olsaydı daha çok üzülürdün dedi
belkide bunu farketmezdin dedi sen erken davranmşsın dedi,
ancak değerin sıfırlandığını görmemiz lazım dedi
çarş tekrar kan verip gel bana bakalım ne çıkacak dedi
eğer kendiliğinden kanama başlamazsa söktürücü kullanırız dedi....
kimyasal gebelikmiş işte... öylece gidecek ve ben bişey yapamayacağım...
korunmaya gerek yok yola devam dedi en son da...
çok tatlı bi doktor şiş kırmızı gözlerimi görünce beni teselli etmek için öyle çaba sarfetti ki...
her neyse bu da geçecek, ancak çok sancım var,
biran önce olsam ve rahatlasam istiyorum.
bu ayki maceramız da böyle, bunu yaşayacakmışız.
hayırlısı olsun hep öyle dua ettim...
canım benimm herşeyin hayırlısı bunu bilen birisin..inşallah rabbim o güzel yüzünü güldürücek bak yavaş yavaşş yaklaşıosun bana öyle gelio valla dualarına devam et ümitsizleşme...tabi kendini de o kadar bu konuya bağlamaman en doğrusuu bak ben hiç aklıma getirmiorum bırakttım artık olursa olur diorum birde glifor die şekerilacı var bu ilacı kullanan kadınlar 1 ay içerisinde hamiş kalıomuş :) benim insülin direncim çıktı doktor ondan verdi bana pkolularada veriliormuş bu ilaç yumurtalıklarıda olgunlaştırıomuş kolay döllenme oluyormuş kadınlarkulubunun tarama motoruna yaz glifor die çıkan konuları falan bi oku :) ben 1 haftadır kestim ilacı biliosun kayınvalidemle oturuorum...o nedenle bazı sebeblerden 2. düşünmüorum tabii kendi evim olana kadar...tabii allahım nasip ederse karşmamda :) niyetim öyle valla korkumdan ilacı kestim bide tutar mutar die:) neysee umutsuzluğa düşmek yok yola devam :))
öyle canım herşeyin hayırlısı, gerçekten bi kez daha anladım bunun önemini,
artık daha rahat olucam, bebeğim gelecek buna inanıyorum.
inş hepimiz için hayırlı sağlıklı gebelikler olur, hep dua ediyorum..
bu ilacı ilk kez duydum, pkolular için faydalı demekki..
canım inş rabbim seninde gönlüne göre versin, biran önce kendi evine çıkman nasip olur da
ardından bebeğinde gelir inş...en güzeli kendi haline bırakmak dediğin gibi,
umudumuzu yitirmiyoruz...
deryaaaaa bu 5.aydı dimi kuzum 6.ay da gelecek bu sıpa allah ı izniyle ben inanıyorum
bnmde kafam karıştı bi anda sorunca bak,
ekim itibariyle 5. ay oluyor galiba evt, 6. da tuttururuz inşşş sağlıkla,
olmazsada sağlık olsun ne edeyim elbet bigün gelir...
ilginç cnm üstüne görmüş olmayasın sen...usg de görünürmüyddü bilmyorum ama?
yada dediğimiz gibi yumurtlama dönemi akıntısı yumurtanın kalitesini gösterirmiş
sorun olduğu anlamına gelmez derler,
ama devam ederse yada artarsa doktorunla konuş bence..
Gunaydin kizlar....
Derya cigim okudum yazdiklarini bitanem sana su an ne dense bos gelicektir biliyorum ama
Allah in takdirine teslim oldugumuzda cok daha kolay atlatiyoruz bole donemleri..
seni o kadar iyi anliyorum ki sanki kendimi o zor zamanimda yuksek sesle bi kez daha dinler gibi oldumak..
bak bende yasadim aynisinin cok daha fazlasini ustelik..gunlerce agladim agladim agladim...
sen belki bi kac gunluk bi haylkirikligi yasadin bense 10gunluk...
ustelik esime dgumgnunde solemistim mujdeyi tam o gune denk gelmisti..
simdi bir dahaki dgumgnu gelsin istemiyorum hatirlamamak icin yasadiklarimi..
bak eger aglayip uzulmek care olsaydi ben kendimi bu kadar zorlamazdim ve sana hemen git durmadan agla derdim
ama tipki benim yaptigim gbi senin de bu saatten sonra yapman gereken bole aci durumdan sorunsuz bi sekilde
hamile kalabildigin dersini cikarmak bitanem..bide bizden cok daha kotu durumda olanlari tek bi spermin pesinden kosanlari,
tup bebek merkezlerine maddi manevi her seyini baglayanlari dusunelim bu seni, beni, bizim gibi seyler yasayanlari en cok rahatlaticak
sey..basimiza gelenin cok daha fazlasini yasamaya maruz kalmadigimiza sukretmek..
ben inaniyorum kuzum Rabbim bi gun bizimde yuzumuzu guldurecek bak gor sadece vakti zamani bekliyoruz biz
bir de ben yasadgm seyden sonra hamilelik yada cok baska bi dilek olabilir onu kuru kuruya istememek gerekmis
bunu ogrendim herseyin Hayirlisini dilemekmis makbul olan..
su bi kac gun zor gelicek belki ama emin olan her gecen gun biraz daha azalicak acin
ole olmasa bak ben dayanamzdim.. sana biraz sabir lazim su donemde guzelim
unutma Allah hic bi kuluna cekemeyecegi yuk yuklemezmis..
Rabbim dermansiz dertler vermesin..biz bekleriz ole degil mi seni seviyorum canim dualarim seninle...
sabahtan beri bakıyorum yazılanlara ama cvp yazamadım. deryaaamm cnm üzülmek yok demi biz burdayız bekliyoz sıpaları geldiklerinde hepsinin totosuna bir şaplak atıp bugünlerin acısını çıkarırız:)
hem haticeyede doktor düşük yapmışsın demişti hemen diğer ay geldi meleği sennde öle olacaktr buna inanıyorum ben.
kristal şeker ilacından bahsetmiş bnde kullanmıştım o ilacı yumurta kalitesini arttırıyor ama pkolulara verilme nedeninde bunun yanında pko şekere neden olabilen bi hastalık onuda engellemek var ayrıca pko kiloda yapıyor onunda önüne geçmek için veriyolar. bnce dikkat etmek lazım doktor vermeden kullanmamak gerekiyor.
oyy kızlar bugn bi biteydi yaa çok belim ağrıyo geçmedi gitti. bide biliyomusunuz bnm okka gibin olan burnum şimdi kocaman oldu:d öle derlerdi inanmazdım doğumu yaklaşan kadının burnu büyürmş bnmde büyüdü:)
kuzular napıyorsunuz çok sıkılmıştım baktım kocam
elinde çiçekler ofise geldi nasıl mutlu oldum anlatamam
bizim nişan yıldönünümüz bugün ama ben kocişe hiçbişey yapmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?