- Konu Sahibi haticemavi
-
- #1.881
bu ameriakn tarzı mutfaktan da arkadaşlarım hiç memnun değiller ben de duvarı yıktırsammı diyordum ama tüm yemek kokusu mobilyalara siniyormuş öyle mi, ev çok geniş gözüküyor açık mutfak olunca iyi oluyor gibi aslında ama vazgeçtim öyle anlatılınca..
çok üzüldüm ya geçmiş olsun Allah sabır versin, usg de görünmeden mi düştü.. biraz kafanı dağıtman gerek bebek konusu seni yorar şimdi düşündükçe canım ya...
bu dediğiniz hayıt tohumunu nerede bulabiliriz bir bilginiz varmı acaba yeni topik hayırlı olsun
sağol canım keseyi görmüştük ama adet taihine göre hesaplayınca küçük görünüyodu.cumartesi kanama başladı dünde olan oldu işte şimdi genetik test falan yapılması gerekiyomuş nolcak bilmiyorum
bu dediğiniz hayıt tohumunu nerede bulabiliriz bir bilginiz varmı acaba yeni topik hayırlı olsun
1 eylül gelemeyesice
Tablo yapmasını bilen varsa yapsın bebişlerimizinde yazarızzzz
benimde meleğim olsun artık allahım yalvarıyorum sana.2 tane meleğim beni bıraktı gitti
bugün niyeyse bebek duygularım depreşti moralim bozuk umudum yitik
canım çok sıkılıyor.rabbim herkesin yardımcısı olsun.anne olmak isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eylesin...
tablo yapmasını bilen varsa yapsın bebişlerimizinde yazarızzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?