Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

cnm ev almayı dusunuyoruz artık mutfagı amerıkan olmayan bı ev arıyorum resmen nefret edıyosun tum pıslıgın dagınıklıgın yemeklerın ortada bı yemek pısır yatak odam bıle kokuyo kızartma yapmaktan nefre edıyorum asla kımseye tavsıyede etmem artık oyle evlere bakmıyorum bıle yatak odasında kızartma kokusunun ne ısı var ahhh dıyorum bı kapısı olsaydıda cekseydım

kızlar batlarımızı tutsak mı bizde bi yerde yazılı sormak zorunda kalıyorum her zaman
gerçi benim dışımda ya hamileler var ya da ayın ilk haftasında olacaklar herhalde:44:

çok üzüldüm ya geçmiş olsun Allah sabır versin, usg de görünmeden mi düştü.. biraz kafanı dağıtman gerek bebek konusu seni yorar şimdi düşündükçe canım ya...

sağol canım keseyi görmüştük ama adet taihine göre hesaplayınca küçük görünüyodu.cumartesi kanama başladı dünde olan oldu işte şimdi genetik test falan yapılması gerekiyomuş nolcak bilmiyorum

sevalcim üzülme sorun çok önemli olmayabilir kolay bir şekilde hamileliğinin neden devam etmediği öğrenilip ona göre tedavi uygulanacaktır inşallah 3. hamileliğin kucağında sonlanır sen dua et güzel sonuçlar çıksın

benimde meleğim olsun artık allahım yalvarıyorum sana.2 tane meleğim beni bıraktı gitti
bugün niyeyse bebek duygularım depreşti moralim bozuk umudum yitik
canım çok sıkılıyor.rabbim herkesin yardımcısı olsun.anne olmak isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eylesin...

Tablo yapmasını bilen varsa yapsın bebişlerimizinde yazarızzzz

tablo yaparım da nasıl eklenecek buraya bilmiyorum

amin canım, üzülmek yok bizim topicte hepimizin farklı öyküleri olsan da hepimiz aynı noktada birleşiyoruz biz de bebek istiyorum ve inanıyoruz ki meleklerimiz birgün gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…