- Konu Sahibi haticemavi
-
- #1.901
İsim Yaş Bat Durum (Hafta)
Mfalcon 26 18 Ağustos Beklemede
Haticemavi 1 Eylül Aktif
benimde meleğim olsun artık allahım yalvarıyorum sana.2 tane meleğim beni bıraktı gitti
bugün niyeyse bebek duygularım depreşti moralim bozuk umudum yitik
Canım çok sıkılıyor.rabbim herkesin yardımcısı olsun.anne olmak isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eylesin...
isim yaş bat durum (hafta)
mfalcon 26 18 ağustos beklemede
haticemavi 1 eylül aktif
ağlama kıyamam sana ben bak bende ağlarım şimdi inş. çok yakında bebeğin olur ayrıca üzülme bak ne güzel hamile kalabiliyorsun değilmi ona şükret
yas 25 bat bugün :18:
İsim Yaş Bat Durum (Hafta)
İstbul 25 16 Ağustos Beklemede :18:
Mfalcon 26 18 Ağustos Beklemede :18:
Haticemavi 1 Eylül Aktif
Serfik 27 1 Eylül Aktif
walla sabahtan beri oluyo gibi hissediyorum gidip wc ye bakıyorum yok bişey..ama hiç umudum yok kesin olucam bide az agrı var belimde
ayy canım yaevet kalabiliyorum ama bundan sonra sağlıklı bir bebeğim olur mu bilemeyeceğim.
Rabbim kimseyi çaresiz bırakmasın.
ben de öyleyim yaaa(yanlış anlama sana değil kırmızıya)
yok cnm ya yanlış anlamam .. yaa ben artık cok yoruldum biliyomusun falcon 1.5 senedir ugras didin bıktım yaaa,insanların baskısındanda bıktım.bazen ayrılmayı bile düşünüyorum cok üzülüyorum
yok cnm ya yanlış anlamam .. yaa ben artık cok yoruldum biliyomusun falcon 1.5 senedir ugras didin bıktım yaaa,insanların baskısındanda bıktım.bazen ayrılmayı bile düşünüyorum cok üzülüyorum
tansel de bir eylül canım
neden bizi eklemediniz bebikler geliyor demedinizzzzzzzz
yok cnm ya yanlış anlamam .. Yaa ben artık cok yoruldum biliyomusun falcon 1.5 senedir ugras didin bıktım yaaa,insanların baskısındanda bıktım.bazen ayrılmayı bile düşünüyorum cok üzülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?