Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

ağlama kıyamam sana ben bak bende ağlarım şimdi inş. çok yakında bebeğin olur ayrıca üzülme bak ne güzel hamile kalabiliyorsun değilmi ona şükret

ağlama kıyamam sana ben bak bende ağlarım şimdi inş. çok yakında bebeğin olur ayrıca üzülme bak ne güzel hamile kalabiliyorsun değilmi ona şükret

ayy canım ya evet kalabiliyorum ama bundan sonra sağlıklı bir bebeğim olur mu bilemeyeceğim.
rabbim kimseyi çaresiz bırakmasın.

İsim Yaş Bat Durum (Hafta)
İstbul 25 16 Ağustos Beklemede :18:
Mfalcon 26 18 Ağustos Beklemede :18:
Haticemavi 1 Eylül Aktif
Serfik 27 1 Eylül Aktif

Son düzenleme:
hamileler sizde söyleyin bilgilerinizi sizde de bat yerine sat yada tahmini doğum tarihi yazabiliriz durum kısmına da haftasını yazarız

walla sabahtan beri oluyo gibi hissediyorum gidip wc ye bakıyorum yok bişey..ama hiç umudum yok kesin olucam bide az agrı var belimde

İsim Yaş Bat Durum (Hafta)
İstbul 25 16 Ağustos Beklemede :18:
Mfalcon 26 18 Ağustos Beklemede :18:
Haticemavi 1 Eylül Aktif
Serfik 27 1 Eylül Aktif
Tansell 1 Eylül Aktif

ayy canım ya evet kalabiliyorum ama bundan sonra sağlıklı bir bebeğim olur mu bilemeyeceğim.
Rabbim kimseyi çaresiz bırakmasın.

olur tabi hayatım neden olmasın rabbim istedikten sonra kimsede engel olamaz zaten inş en kısa zamanda tekrar hamile kalırısın ve kalırsan eğer sana bir doktor tavsiye edicem prof. Atıl yüksel bu doktora git daha önce yaşadıklarınıda anlat mükemmel bir doktor genelde riskli gebelikleri takip ediyor sana tavsiyem Ama üzülme sakın bebeşin en kısa zamanda yine seninle olur inş.

yok cnm ya yanlış anlamam .. yaa ben artık cok yoruldum biliyomusun falcon 1.5 senedir ugras didin bıktım yaaa,insanların baskısındanda bıktım.bazen ayrılmayı bile düşünüyorum cok üzülüyorum

aa hayatım ne demek ayrılmak yaa

herşeyin vakti zamanı var elbet
doktora gittin mi hiç ne diyor :97:

yok cnm ya yanlış anlamam .. yaa ben artık cok yoruldum biliyomusun falcon 1.5 senedir ugras didin bıktım yaaa,insanların baskısındanda bıktım.bazen ayrılmayı bile düşünüyorum cok üzülüyorum

aa hayatım ne demek ayrılmak yaa

herşeyin vakti zamanı var elbet
doktora gittin mi hiç ne diyor :97:

yok cnm ya yanlış anlamam .. Yaa ben artık cok yoruldum biliyomusun falcon 1.5 senedir ugras didin bıktım yaaa,insanların baskısındanda bıktım.bazen ayrılmayı bile düşünüyorum cok üzülüyorum

o da ne demek öyle ayrılmak ffelan Kızıyorum böyle umutsuz umutsuz konuşmayın ama bizim burda birbirimize desdek olmamız lazım ne kadar mutluluk hormonu o kadar bebişşş bak burda herkes bebek eminim sende öyle böyle düşünme hem kendini hem burdakileri etkileme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…