Benim de sevilmeye hakkım yok mu?

nazliksk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2010
271
1
116
İzmir
Merhabalar... 19 yaşındayım, bu yıl üni.ye başladım.Kampüste değiliz,bölümüz 150 kişi falan,okulun çoğu da erkek.Yani tanışabileceğim insan sayısı oldukça az, çokken de bir şey değişmiyordu ama.. Neyse konumuza geleyim. Ben eğlenceli, ortamlarda olması istenilen, çok gülen güldüren mutlu biriyim aslında.Arkadaşlarım tarafından sevilirim,sosyalimdir. Şöyle diyeyim toplulukta öne çıkan biriyim, okul başkanlığı yaptım, şimdi de sınıfımın temsilcisiyim, girişkenimdir,sıcak kanlıyımdır.Ancak... Lisede benden hoşlanan hiç kimse olmadı,bugüne kadar 3-4 tane sevgilim oldu.Bir tanesi sürekli gittiğim cafede çalışıyordu, bir tanesiyle tesadüfen tanıştım mesela, sonuncusuyla da facebook'tan tanıştım.Son ilişkim 2011 nisan da bitti,yani nerdeyse 2 yıl olacak.Ama bu süreçte benden hoşlanan tek bir kişi bile çıkmadı.Etrafına iyi bakmıyorsun vs demeyin bakıyorum çünkü yalnızlıktan sıkıldım kendimi çok mutsuz hissediyorum.Belki şimdi size bunlar boş gelebilir ama ne bileyim genç bir kızım ben de arkadaşlarım gibi güzel şeyler paylaşmak istiyorum,özeniyorum... Bazen diyorum, kilolu olduğum için mi kimse istemiyor beni?Ama her şey bu kadar basit mi yani.. Çirkin olduğumu düşünmüyorum,değilim. Ablam da sürekli kısmetin seni bir yerlerde bekliyor vs diyerek bana moral vermeye çalışıyor.İnanın belki yaşım daha küçük, belki komik ama Allah'a dua ediyorum, nolur benim karşıma da hayırlı birini çıkart en güzel yıllarım heba olmasın.. Özgüvenli biri iken kendimi eksik hissetmeye başladım, neden kimse bana ilgi duymuyor diye düşünmekten.. Ne olur beni hor görmeyin, sadece içimi dökmek istedim,beni anlayıp güçlenmemi sağlayabilirsiniz diye. Aslında tek istediğim sevmek,sevilmek,mutlu olmak...

seni uzmek degil amacim ama maalesef çogu erkek ilk asamada fizige bakar..
kiloluyum derken çok mu az mi? orantili mi? çogu erkek azicik kilosu olan ozllikle gogus ve popo kismi dolgun bayanlardan hoslanir...

simdi çogu bayan seni seven boyle sevsin falan der ama gerçekçi olmak lazim, ben su an evliyim ve esime ilk fiziginden dolayi ilgi duymustum sonra tanidikça hersey ruya gibi oldu ama bu iliskinin baslangiç sebebi fizigi oldu ve neredeyse butun iliskilerimin...

belki de one çikan birisin diye çekiniyorladir? red etmenden korkuyor olabilirler mi?

canım öncelikle herşey kısmet bunu unutma ..

fizik olarak değerlendirilmek istersen elbette ki dış görünüşte çok önemli kendini kilolu hissediyorsan istersen zayıflamayı dene forma gir ...
bi insanı ilk görüşte iç güzelliğini bilemezsin sonuçta o yüzden önce iç güzellik diyenleri saçma buluyorum ..
yanlış anlama sevgilin yok die kilondan dolayı demiyorum sen acaba ondan mı deyince fikrimi sölemek istedim .. aşk bi şekilde gelir çalar kapını hiç merak etme sen .. kafa takılacak mesele değil aslında daha 19 yasındasın :)

ayrıca bende kendi ilişkimde şuanki nişanlım yani o ilk gördüm fiziğine yakısıklılıgına vuruldum

ama sadece kilonu kafaya takarak suclama kendini..

Son düzenleme:
Öncelikle cevap verdiğin için teşekkür ederim:)
Haklısın herkes fiziğe bakıyor, hele hele bu yaşlarda.. Evet oldukça kiloluyum, ama yine de elimden geldiğince giyinmesini yakıştırmasını bilirim, kendini salmış biri değilim. Şuan fiziğimle ilgi çekemiyor olsam da, huyumdan suyumdan da mı olmuyoor Çekindiklerini sanmıyorum, çünkü öyle kimseyi tersleyen hor gören biri değilim herkesle aynı sıcaklıkta konuşurum

Teşekkürler myzt :)
Evet, şuanda dışarda okuduğum için iyice sağlıksız besleniyorum ama inş. yaza forma girmek istiyorum.Ne biliyim insan çiftleri görünce keşke ben de öyle mutlu olsam diyo,duygusal bi boşluk işte arada yokluyor :))

rica ederim ne demek :)
İstersen başabilirsin canım yaz kapıda :)
tabikide insan ister mutlu olmayı sevmeyi sevilmeyi :) hersey kısmet birde ya ben çok inanıyorum kadere..

Son düzenleme:
hmmm daha çok genç 19 yaşındasın canım bu kiloda kalma forma girmeye başla sen eminim sen zayıfladıkça kendini daha iyi hissedeceksin..
motivasyon bakımından
hem dahada çok ilgi çekersin fizik önemli

İnşallahhh vericem onları :)) Evet moral olur, ben de kadere kısmete çok inanan biriyim kendimi öyle mutlu ediyorum ztn :) tekrar teşekkür ederim

canim maalesef ozellikle o yaslarda en çok fizige bakiliyor çunku kimse evinin kadini çocugunun anasi olacak kiz arayisinda degil...

madem yasin da kuçuk benden sana bir abla tavsiyesi kilolarindan kurtul sadece erkekler için degil tabi ki ilk basta kendin için...

emin ol bunu yapabilirsin benim bir arkadasim baya kiloluydu su an benden fit (top model gibi masallah) ve inanilmaz hos bir bayan... hatta baya gobegi falan vardi gobegi eritmek çok zor ama onu da basardi... yaptigi da su : yemek miktarini biraz azaltip her gun bir sabah kahvaltidan sonra birde aksam yemeginden sonra yuruyus... 6 ay surdu heralde...
sana sunu da soyleyim ben çok ama çok yakisikli erkeklerin kilolu bayanlarla çiktigini da gordum olmayacak birsey degil ama iste kilolarini versen seç beyen hepsi senin :)

resmini gordum canim bahsettigim arkadasim çok daha kiloluydu gobek kismi çok fenaydi 7 aylik hamile gibiydi su an ise top model gibi 1.68 boy 53 kilo falan...

Sağol canım :)) Dışarda okuduğum için, ev değil de yurtta da kaldığım için oldukça zor oluyor malum beslenmeyi kontrol etmek.. Ama havalar azıcık düzelsin yürüyüşe başlamayı ben de çok istiyorum zaten severim yürümeyi de:) Gelsinn yakışıklılar o zaman

aynen guzelim bak burda kilo vermeye çalisan çok bayan var birbirilerini motive ediyorlar hem kiymetli tavsiyelerde bulunuyorlar onlara takil istersen, hem yuruyus yaparak kilo verirsen hiçbir yerinde sarkmaz aksine...

çoğu erkek için çok girişken çok konuşan kadın da ilgi çekici değildir. nedense gizemli olanları daha çok beğenirler. fizikte önemli tabiki ama senin çok fazlan yok 10 kilo versen taş gibi olursun:) hafif etli butlu olmak iyidir

Ben hiç hiç gizemli değilimdir paldır küldür bi kızım Teşekkür ederimm

kısmet işte...
daha yaşın küçük merak etme mutlaka çıkar karşına...
bide böyle biraz daha gizemli hatunlar daha çok dikkat çeker..
sen baya girişken eğlenceli bi kız olduğun için herkes böyle bi kafa kızla arkadaşlık kurmayı daha eğlenceli buluyo olabilir...

canım herşey kısmet. ablanın dediği doğruu:) ßenimde o yasta pek olmazdı olsada kısa sürerdi :) sonra çoook uzun bir süre olmadı. ve 23 yasında oldu şuan 24 yasındayım nişanım oldu yazadad düğünüm olucak:) deemkki sorun edilcek birşey yokmuş:) ve amcamın kızı 33 yasında geçen hafta nişanı oldu daha görücü usulü.

Kendine bunu sıkıntı ederek sevgili eş bulamazsın sadece özgüvenini azaltırsın ve bukezde biri hayatına girdiğinde elin ayağına dolaşır ilişkini yürütemezsin:) sabret dua et:) ama sakın bunu kendinde eksiklik olarak görme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…