canım öncelikle herşey kısmet bunu unutma ..
fizik olarak değerlendirilmek istersen elbette ki dış görünüşte çok önemli kendini kilolu hissediyorsan istersen zayıflamayı dene forma gir ...
bi insanı ilk görüşte iç güzelliğini bilemezsin sonuçta o yüzden önce iç güzellik diyenleri saçma buluyorum ..
yanlış anlama sevgilin yok die kilondan dolayı demiyorum sen acaba ondan mı deyince fikrimi sölemek istedim .. aşk bi şekilde gelir çalar kapını hiç merak etme sen .. kafa takılacak mesele değil aslında daha 19 yasındasın :)
Teşekkürler myzt :)
Evet, şuanda dışarda okuduğum için iyice sağlıksız besleniyorum ama inş. yaza forma girmek istiyorum.Ne biliyim insan çiftleri görünce keşke ben de öyle mutlu olsam diyo,duygusal bi boşluk işte arada yokluyor :))
Sağol canım :)) Dışarda okuduğum için, ev değil de yurtta da kaldığım için oldukça zor oluyor malum beslenmeyi kontrol etmek.. Ama havalar azıcık düzelsin yürüyüşe başlamayı ben de çok istiyorum zaten severim yürümeyi de:) Gelsinn yakışıklılar o zaman
çoğu erkek için çok girişken çok konuşan kadın da ilgi çekici değildir. nedense gizemli olanları daha çok beğenirler. fizikte önemli tabiki ama senin çok fazlan yok 10 kilo versen taş gibi olursun:) hafif etli butlu olmak iyidir
Ben hiç hiç gizemli değilimdir paldır küldür bi kızımTeşekkür ederimm
paldır küldür bir kızımçok tatlısın. erkek olsam ben alırdım seni
Ama öyleyiiim bazen öyle şeyler diyom ki oha sus falan deyip susturuyolar napıyım içimde tutamıyorum
Merhabalar... 19 yaşındayım, bu yıl üni.ye başladım.Kampüste değiliz,bölümüz 150 kişi falan,okulun çoğu da erkek.Yani tanışabileceğim insan sayısı oldukça az, çokken de bir şey değişmiyordu ama.. Neyse konumuza geleyim. Ben eğlenceli, ortamlarda olması istenilen, çok gülen güldüren mutlu biriyim aslında.Arkadaşlarım tarafından sevilirim,sosyalimdir. Şöyle diyeyim toplulukta öne çıkan biriyim, okul başkanlığı yaptım, şimdi de sınıfımın temsilcisiyim, girişkenimdir,sıcak kanlıyımdır.Ancak... Lisede benden hoşlanan hiç kimse olmadı,bugüne kadar 3-4 tane sevgilim oldu.Bir tanesi sürekli gittiğim cafede çalışıyordu, bir tanesiyle tesadüfen tanıştım mesela, sonuncusuyla da facebook'tan tanıştım.Son ilişkim 2011 nisan da bitti,yani nerdeyse 2 yıl olacak.Ama bu süreçte benden hoşlanan tek bir kişi bile çıkmadı.Etrafına iyi bakmıyorsun vs demeyin bakıyorum çünkü yalnızlıktan sıkıldım kendimi çok mutsuz hissediyorum.Belki şimdi size bunlar boş gelebilir ama ne bileyim genç bir kızım ben de arkadaşlarım gibi güzel şeyler paylaşmak istiyorum,özeniyorum...Bazen diyorum, kilolu olduğum için mi kimse istemiyor beni?Ama her şey bu kadar basit mi yani.. Çirkin olduğumu düşünmüyorum,değilim. Ablam da sürekli kısmetin seni bir yerlerde bekliyor vs diyerek bana moral vermeye çalışıyor.İnanın belki yaşım daha küçük, belki komik ama Allah'a dua ediyorum, nolur benim karşıma da hayırlı birini çıkart en güzel yıllarım heba olmasın.. Özgüvenli biri iken kendimi eksik hissetmeye başladım, neden kimse bana ilgi duymuyor diye düşünmekten.. Ne olur beni hor görmeyin, sadece içimi dökmek istedim,beni anlayıp güçlenmemi sağlayabilirsiniz diye. Aslında tek istediğim sevmek,sevilmek,mutlu olmak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?