benim derdim genelde okuduğum çoğu yazıda ,özellikle ilişkiler konusunda sürekli aynı hataları yapıyoruz... düşünüyorum bazen hepimizin aklı birmi diye
ve birbirimizin kuyusunu kazanda yine bizleriz..artık içime dert oluyor bu derece üzülüyor olmamız üzülmemize rağmen tekrar aynı hataları yapıyor olmamız..biranda bir ilişkiyi bitirip arkamızı dönüp yürüyemiyor oluşumuz sonra tekrar aynı şekilde kırılmamız..v.s.... her konuda erkeklerin yaptığı çoğu şeylerde aynı ...aldatma zihniyetleride aynı kafası buna yoğunlasan erkek aldatır yani birkere yaptı artık asla yapmıcak dersini verdim bla bla laaa yapmayın arkadaşlar bence yine yapacak en son darbeside çok sert olacak emin olun.. bu konunun kilitlenmesi veya cevap yazılıp yazılmaması çok önemli değil önemli olan.. ;şuan içimi döküyor olmam..keşke bir yemin gibi bişiy olsa kadınlar arasında aldatan ve bizi üzen erkekleri tek seferde atıp asla affetmesek ben yaptım mutluyum ama çevremde ağlayan arkadaşlarımı gördükçe içim acıyor..: bitir üzülmene deymez hiçbişey diyorum ''tamam ''diyor.. bitiriyor.. bir bakmışım tekrar msj trafiği sonra 2gün geçiyor ''sen haklıymışsın'' diyerek yine omzumda ağlıyor..ya lütfen bayanlar bizler değerliyiz cinsel bir obje değiliz..şuan bana feminist diyorda olabilirsiniz :) ama ricam aynı hataları tekrar yapmayın hayatınızı mafetmeyin inanın HUZUR bir süre sonra gelecek hiç bişey kalmayacak geride...ne dert ne keder...yani bende kalmadıysa hiçkimsede kalmaz.. endişesiz bitirmeyi deneyin sizi üzen ilişkilerden kurtulun tekrar tekrar aynı hataları yapmayın..dilerim omzumda ağlayan arkadaşlarımda okur buyazıyı...