Bu adam neden böyle bir şey yapıyor ki ? Maksadı neymiş?Kızkardeşin ayrılmış mi intikam mı?Sebebi nedir ?
Mevzunun duyulmamasını istiyorsunuz anlaşılan.. Çok büyük hata yapmış kardeşiniz..
Şikayet edin , tehdit ettiği için çeksin cezasını..
Kız kardeşinizi de koruyup kollayın, ne yapıyor kimle konuşuyor ne ediyor takip edin..
kardesimi alcam yanima ama kokten bir cozum degilki bu ucay kalabilirbenim yanimda peki ya sonra nolcak onemli olan sonrasi bildigim tekbisey var bu oglan ailemizi mahvedicekAllah yardımcın olsun
bence hemen kardeşini yanına almaya bak
çok genç cahil sen bu durumu temizlemeye çalışırken
o daha da hatalar yapıp başka belalar sarmasın
oglanin dahaonce abisini vurup hapiste yatmisligi var dusunun yani ne kadar tehlikedeyiz mahvolduk biz sikayet etmek bir cozum degil suamacta sikayet edildigi takdirde bu video cikar ortaya edemiyorum iste ben burda kizkardesim turkiyede
Cocugun gozunu korkutmayi deneyin.Kardesim sizin gibi birine inanmakla buyuk hata yapmis belliki ama sizde onun ozel hayatini ondan izinsiz cekip bide uzerine santaj yaparak daha buyuk bi suc isliyosunu haberiniz olsunbu videoyla bizim ailemizi dayitmaniz imkansiz ama sizin hapse girmeniz asikar deyin
napabilirim peki nasil bisiy demeliyim oglan erkek kardesime video yu demisdaha once kardesim goster diyerek tehditetmis ama oglangostermemis o neden gostermiyo erkek kardesimede bana gosterdi acaba odami korkuyo sonuclarindan gostercek olsa simdiye kadargosteremzmiydi sizce amaci ne offf dunden beri lokma girmedi agzima uzuntuden
sizceneden korkuyo peki su sorunun bi cvbini bulsam bende onagore plan yapcambence onunda korkusu var yoksa yapacagını vıdeoyu sıze gostermedende yapardı bence susmayın .....
napabilirim peki nasil bisiy demeliyim oglan erkek kardesime video yu demisdaha once kardesim goster diyerek tehditetmis ama oglangostermemis o neden gostermiyo erkek kardesimede bana gosterdi acaba odami korkuyo sonuclarindan gostercek olsa simdiye kadargosteremzmiydi sizce amaci ne offf dunden beri lokma girmedi agzima uzuntuden
bence aile buyuklerıyle bu durumu usturuplu bı sekılde görusun..
sonuçta bı sekılde duyulcak bu anlaşılan..
sonra adlı yollara başvurun,sonrada kardesınızı yanınıza alın bı sure dahı olsa
başka cozum yok gıbı
bu cozum degil olum olur adim gibi eminim yoksa hicdusunmeden suan gider konusurdum babam cok otoriter bir insan bunu kaldiramaz erkek kardesimde kaldiramaz
sizceneden korkuyo peki su sorunun bi cvbini bulsam bende onagore plan yapcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?