benim derdim cok buyuk

tubaseyma

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2013
515
4
118
Yozgat
dundenberi yerdemiyim gokteyim bilemedim dun gece facebookuma bi mesaj geldi kizkardesimin facesini pisligin biri calmis bana kardesimle ilgili aklimin duracagi ailemin dagilcagi hatta cinayetin bile islenebilcegi bir seyler soyledi bentabi kizkardesimi savundum yapmaz etmez derken bana bivideo gonderdi cok utaniyorum sizesoylerken ama iste cokileri gitmemekle beraber bayabi uygunsuz goruntuler gordum bizim evde hemde kizkardesim 18yasinda hemde buvideoyu babama veerkek kardesime gosterecegini soyluyor ve bunlar aileme giderse ya kiz kardesim kendini oldurur yada ailemizden biri kesin olur ben biliyorum bunu napacagimi sasirdim kizkardesime hicbisiy soylemedim caktirmadim durumu egerki soylersem kesinlikle kendine bir zarr verir cunku bunu dahaoncebirkere denedi oglani hemen engelledim ama napacagimi bilmiyorum iki taraftanda sikismis durumdayim subatta turkiyeye gidicem ve durumu bisekilde izah edicem ama aslao videodaki kizkardesimdiyemem ama videodaki o eminim hem evimizden dolayi hemde kiyfetinden dolayi sadece yuzu gorunmuyo 30 saniyelik bir video kizkardesimi yanima getirmeyi dusunuyorum hatta istek yaptik ailem oglanin durumundanhaberdar bundan uc ay oncefacesini calip akliniza gelebilicek herturlu pislik seyi soyledi ama ailem hic inanmadilar babam ve erkek kardesim hicbir sekilde oglanla muhattap olmadilar prim vermemek adina daha dune kadar bende inanmazken boyle bisiyin artik gercek oldugunu biliyorum ama ailemin caninin yanmamasi icin nasil bir cozum uretmeliyim nolursunuz banabirfikir verin allahaskina bizcok birbirine tutkun annaeye babaya cok saygi duyan bir aileyken simdi nasil bu duruma geldik anlam veremedim kizkardesim cok degisti buiki sene icinde yalanlara basladi riyalara basladi kotu arkadas edindi ustelik erkek kardesim ve babam okadar cezalarverdigi halde hangi arabu hatayi isledi anlamadim ustelik evimizde internet yok ve kizkardesimin telefonunu almislardi iki sene once kadar bu kadar iletisimsiz kaldigi halde nasil boyle tehlikeli bisiy yapti hala aklim kalmiyo okadar ustune dustugumuz okadarcok deger verdigimiz kizkardesim simdi nehale geldi ben napiyim simdi nasil bir yol izliyim bana bi deyin yapti bi hata biliyorum ama obenim kiymetlim sirdasim en sevdigim bu hatasi yuzunden ondan kopamam cunku eger koparsam biliyorumki okaldiramaz bunu cok seviyorum onu yanlis yapti diye yargilamak istemiyorum aileme ve kizkardesime zarr vermeden nasil cozebilirim bu isi bana bi yontem bulun lutfen

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne diyeyim bilemedim ki,Rabbim yardımcınız olsun:26:

Bu adam neden böyle bir şey yapıyor ki ? Maksadı neymiş?Kızkardeşin ayrılmış mi intikam mı?Sebebi nedir ?

Allah yardımcın olsun
bence hemen kardeşini yanına almaya bak
çok genç cahil sen bu durumu temizlemeye çalışırken
o daha da hatalar yapıp başka belalar sarmasın

Mevzunun duyulmamasını istiyorsunuz anlaşılan.. Çok büyük hata yapmış kardeşiniz..

Şikayet edin , tehdit ettiği için çeksin cezasını..
Kız kardeşinizi de koruyup kollayın, ne yapıyor kimle konuşuyor ne ediyor takip edin..

Son düzenleme:
Bu adam neden böyle bir şey yapıyor ki ? Maksadı neymiş?Kızkardeşin ayrılmış mi intikam mı?Sebebi nedir ?

kizkardesim hic cikmadim dedi banaama artik eminimki cikilmis oglan bana sizin yuvanizi dagitacam dedi benim kaybedecek hic bisiyim yok sizidebitirip gitcem dedi

oglanin dahaonce abisini vurup hapiste yatmisligi var dusunun yani ne kadar tehlikedeyiz mahvolduk biz sikayet etmek bir cozum degil suamacta sikayet edildigi takdirde bu video cikar ortaya edemiyorum iste ben burda kizkardesim turkiyede

Allah yardımcın olsun
bence hemen kardeşini yanına almaya bak
çok genç cahil sen bu durumu temizlemeye çalışırken
o daha da hatalar yapıp başka belalar sarmasın
kardesimi alcam yanima ama kokten bir cozum degilki bu ucay kalabilirbenim yanimda peki ya sonra nolcak onemli olan sonrasi bildigim tekbisey var bu oglan ailemizi mahvedicek

oglanin dahaonce abisini vurup hapiste yatmisligi var dusunun yani ne kadar tehlikedeyiz mahvolduk biz sikayet etmek bir cozum degil suamacta sikayet edildigi takdirde bu video cikar ortaya edemiyorum iste ben burda kizkardesim turkiyede

boyle susmaya devam edersenızde daha cok tehdıt edıp sızı dıken ustunde tutucak ama

töbe estağfurullah..
tam bı ruh hastasına catmıssınız..
kız kardesınızı yanınıza alsanız,bu kışı yıne yapacağından gerı durmaz
anne veya babaya ulaşır,pislik herıf..
savcılığa başvurun dıcem ama duyulmadan olabılıyor mu,bilemıyorum.
cunku adamın yaptığı suc,cezası verılmezse,zararı sızlere

Cocugun gozunu korkutmayi deneyin.Kardesim sizin gibi birine inanmakla buyuk hata yapmis belliki ama sizde onun ozel hayatini ondan izinsiz cekip bide uzerine santaj yaparak daha buyuk bi suc isliyosunu haberiniz olsunbu videoyla bizim ailemizi dayitmaniz imkansiz ama sizin hapse girmeniz asikar deyin

napabilirim peki nasil bisiy demeliyim oglan erkek kardesime video yu demisdaha once kardesim goster diyerek tehditetmis ama oglangostermemis o neden gostermiyo erkek kardesimede bana gosterdi acaba odami korkuyo sonuclarindan gostercek olsa simdiye kadargosteremzmiydi sizce amaci ne offf dunden beri lokma girmedi agzima uzuntuden

aynisini soyledim daha oncehapis hayatini tatmisbiri korkmuyo ondan benim kaybedecek bisiyim yokdiyo bu video ciksin ortaya kan dokulur kan

bence onunda korkusu var yoksa yapacagını vıdeoyu sıze gostermedende yapardı bence susmayın .....

bence aile buyuklerıyle bu durumu usturuplu bı sekılde görusun..
sonuçta bı sekılde duyulcak bu anlaşılan..
sonra adlı yollara başvurun,sonrada kardesınızı yanınıza alın bı sure dahı olsa

başka cozum yok gıbı

gösterecek olsa erkek kardeşinize gösterirdi bence, Allah yardımcınız olsun. yukarıda bir arkadaşın dediği gibi, kişinin özel hayatını ondan izinsiz yaymak suç olduğu için hapse girersin diyin.

bu cozum degil olum olur adim gibi eminim yoksa hicdusunmeden suan gider konusurdum babam cok otoriter bir insan bunu kaldiramaz erkek kardesimde kaldiramaz

bu cozum degil olum olur adim gibi eminim yoksa hicdusunmeden suan gider konusurdum babam cok otoriter bir insan bunu kaldiramaz erkek kardesimde kaldiramaz

ozaman vıdeoyu ızledıgınızı söyleyerek sız onunla görusceksınız..
oooff bılemedım ben yaaa..çok zor bı durum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…