benim derdim cok buyuk

kardesim zatenkesinlikle annemsiz disari cikamaz suanda 6aydan beri bu boyle hicbir sekilde evde yanliz kalmiyo ailem kendi lerince bu yontemi buldular korumak adina evet bizim oturma odasinda cekilmisbi video kardesimin yuzuhic bir sekilde gorulmuyor ama evimizin icindeki esyalar cok belli birde kardesimin ustundeki bir kiyafetbi kac saniyeligine gorunuyo ustelikte okazagi ben almistim ona cok kotuyum cok bence videodan haberi var cunkudaha dun gunduz bi 15 dk nette konustugumzda abla ococuk hala faceye bisyler yaziyomu sana bisy diyip laf atiyomu diye sordu bunlaridaha oncedende soruyodu demekki agzimi ariyodu videodan kesinlikle haberi var ama oda bence emin degil videonun olup olmadigina cunku oglana cok agir hakaretlerde bulundu oda yani haberi olsaydi bence bu kadar cemkiremezdi ama allah kahretsinki gercekten var egerevin ici gorunmeseydi ben odegil der kurtulurdum ama malesefboyle bi sansim yok

anladığım kadarıyla kızkardeşiniz yalnızken müstehcen görüntüler içeren bi videosu var bu çocukta.muhtemelende bunlar internette görüntülü konuşurken çocuk kaydetmiştir. kızkardeşiniz oalyı sizin bildiğinizi bilmiyor sanırım.öncelikle kardeşinizle konuşup ne olursa olsun onun arkasında olduğunuzu hissettirmelisiniz.kızakardeşinizi yanınıza alın bence.ailenizin duymasından çok rahatsızsanız bu olay duyulursa oradan taşınır aileniz başka da bir yol gelmedi aklıma.kardeşiniz gidince bu çocuk belki zarar vermek isteyip söylediğini yapabilir ama videoda yüzü belirgin değilmiş madem videoyu internete koysa bile bunu ancak sizin evdekiler bilebilir bu da rahatsızlık veren bir durum ailenizi internetten bir süre uzak tutarsanız sorun olacağını düşünmüyorum.yani zaten kimse kardeşinin yada kızının videosunu izlemek istemez.taşındıkları yerde de kimse bu olayı siz söylemedikçe bilmez zamanla unutulur

kızkardeşiniz fenaymış hani..

aklima soylebi fikir geldi dun eger bu video cikacak olursa ortaya cunku yuzu hicbi sekilde gorulmuyo kiz kardesim ben degildim o arkadasima anahtari verdim o girdi dese bu bendegilim bizim evi kullanmis dese inandirici olurmu acaba hani sonuna kadar inkar etse hic bir sekilde kabullenmese acaba inanirlarmi bizimkiler biliyorum yalan ama napiyim baska sansim yok bu hatanin bedeli olum olmamali ailem dailmamali negerekirse yapicam ama bundan baska bir fikir gelmiyo aklima sizlerin varsa nolur soyleyin

olur tabi canım inkar etsin bencede

Erkeklerin tehditlerine baş eğmeyeceksin.
Bi kere eğersen istediğini yapar.
Karşı ve güçlü dur. Kardeşini de kolla. Küçük henüz. Allah ona da akıl versin.

internete koymiycakmis kizatendirek kardesimin telefonuna gondercekmis ve sanal ortam muhabbeti degil oglanlakardesim ayni evdeler malesef oglanin yuzu gorunuyo sonsaniyler ufff konusturmayin iste beni lutfen hatirlamak bile istemiyorum nolur

Öncelikle içinde bulunduğunuz durum çok zor bir durum Allah yardımcınız olsun. Bu çocuk kaç yaşında ve size neden böyle bir şey yapıyor bu düşmanlığı neden yani onu anlayamadım. Bir şeyler yaşamış kardeşinizle tmm peki sonrasında neden bu hırs bu düşmanlık neden yakıp yıkmaya çalışıyor..Bence bir şey yapacağı yok sadece korku vermeye çalışıyor. Öyle olsaydı size değil ailenize ulaşırdı direk..

Erkeklerin tehditlerine baş eğmeyeceksin.
Bi kere eğersen istediğini yapar.
Karşı ve güçlü dur. Kardeşini de kolla. Küçük henüz. Allah ona da akıl versin.

ben korur kollarimda sineyedeceker yutarimda ama babamla kardesim benim yaptigimi yapmazlarki ailemiz dagilir bukesin olur annem yuksektansiyon hastasi kesinlikle stres yasakken bunu duysun kesin felc olur allahim sen koru yarabbim

kizkardesimle cikmislarsanirim sonrakizkardesim ayrilmis bundan ama bunu sadeceben biliyorum ailemin bildigi ise oglanin kardesime teklif edip kardesimin kabul etmedigi oglannda buna taktigini dusunuyolar kizkardesim oyle soyledi yani ama isin asli yukarda yazdigim gibi oglan 25falan benle yasit yediremedi kendine bence cokta tehlikeli garip bi tip nasil yaklasti kizkardesim hayret ettim dogrusu bazen sizin gibi dusunuyorum ama bazende bu oglan susuyosa suanhala o video kardesime gecmediyse cok kotu bir plani var ve onu uygulamak icin zaman sayiyo diyorum yani kedinin faryle oynamasi durumundayim suan

Acaba kız kardeşiniz böyle bir şey yaşadıktan sonra neden ayrılmak istedi demek ki bir şey oldu ki kardeşinizde ayrıldı.. Bir kız için kolay mı öyle bir şey yaşandıktan sonra ayrılmak. hangi kız ister öyle bir şey olduğunda ayrılmayı aksine onun ayrılmasından korkar. Valla iş biraz karışık. Acaba kardeşiniz bunu nasıl tek başına kimseye anlatmadan yaşadı yani bu korkunç bir şey insan anlatmadan duramaz ki. Siz kardeşinize bildiğinizi anlatsanız oğlanın size videoyu gönderdiğini söyleseniz. Mutlaka kardeşiniz ile bir sonuca varırsınız illa ki kadeşinizin bir fikri olur çocuğun nasıl vazgeçeceğini veya da neyden korkacağını bilir.

yanliz konusamadim hic kizkardesim nereye annem oraya hep annem vardi yaninda bence sogudu ve ayrildi isin buralara varicagini tahmin etmedi simdide ceremesini cekiyo evdekapali yanliz kapidan bile disariya cikamiyo oglandan korkuyo bence yani oglanin gecmiside iyi degil nasil kabul etti nasil cikti anlamadim hadi sevgili oldu onu gectim eve nasil katti hic bir fikrim yok abiside babamda bu kadar kati kurallari olan biri ne cesaret edipte yaptibunu soklardayim hala

duruma çok üzüldüm.
keşke size yardımcı olabilecek bir çözüm önerebilsem.
kardeşinize olan sevginiz ve onu sahiplenmeniz çok güzel.
kardeşlik işte budur.
lütfen hep destek olun kardeşinize
hatalar insanlar için
herkes hata yapar

ya bu video kaç mb? yani büyüklüğü ne ki telefona bunu nasıl gönderecekmiş?

internete koymiycakmis kizatendirek kardesimin telefonuna gondercekmis ve sanal ortam muhabbeti degil oglanlakardesim ayni evdeler malesef oglanin yuzu gorunuyo sonsaniyler ufff konusturmayin iste beni lutfen hatirlamak bile istemiyorum nolur

belkide size videoyu kesip sonunu göndermiştir bence ailenize açmayın konuyu

ailemi cok iyi taniyorum aileme acarsam kesin o evden bir olu cikar bundan adim gibi eminim iste yuzu yok videoda umarim bu birtek videodur yuzu olsa bence kesinlikle bunu gosterirdi bana firsat bulup yani inkaredecegin hic bir sey yok derdi tek umudum bu yalan iste sonuna kadar inkar ettircem eger bu durumu aileme bildirirse

oğlanın geçmişi iyi değil ama erkekler şeytandır kardeşinize değiştim akıllandım ayaklarına yattıysa kardeşinizde inanmıştır . Mutlaka kardeşiniz bu çocuğu sevdi ki insan sevmese neden böyle bir şey yapsın ki haksızmıyım..

ya bu video kaç mb? yani büyüklüğü ne ki telefona bunu nasıl gönderecekmiş?
hic onlarabile bakmadim inanin esim uyumamisti daha disarda sigara iciyodu bende tam kapatip cikcaktim sonra mesaj geldi bende kayitli degildi zaten ama mesaj atabiliyodu bende engellememistim takip ediyodum arada bir sayfaya neler yaziyo diye belkide bilgisayardan gonderdi goruntuyu bilmiyorum belkide bilgisayara kaydetti tam 30 saniyelik bi goruntu sonlaradogru esyalar barizgorunuyo oglaninda son saniyeyuzu gorunuyo sonra hemensildim tabi esim gorur diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…