cok zor bir durum allah yardımcınız olsun. olayın duyulmasını istemediginiz icin savcılıga gitmek istemiyorsunuz da allah korusun bu adam kardesinize bir zarar verirse ne olacak. kardesinizin bu videolardan haberi varmı bence once kardesinizle konusmslısınız ona ne olursa olsun arkasında olduğunuzu hissettirmelisiniz. birde sunu anlayamadım bu goruntuler sizin evdemi cekilmis?
dundenberi yerdemiyim gokteyim bilemedim dun gece facebookuma bi mesaj geldi kizkardesimin facesini pisligin biri calmis bana kardesimle ilgili aklimin duracagi ailemin dagilcagi hatta cinayetin bile islenebilcegi bir seyler soyledi bentabi kizkardesimi savundum yapmaz etmez derken bana bivideo gonderdi cok utaniyorum sizesoylerken ama iste cokileri gitmemekle beraber bayabi uygunsuz goruntuler gordum bizim evde hemde kizkardesim 18yasinda hemde buvideoyu babama veerkek kardesime gosterecegini soyluyor ve bunlar aileme giderse ya kiz kardesim kendini oldurur yada ailemizden biri kesin olur ben biliyorum bunu napacagimi sasirdim kizkardesime hicbisiy soylemedim caktirmadim durumu egerki soylersem kesinlikle kendine bir zarr verir cunku bunu dahaoncebirkere denedi oglani hemen engelledim ama napacagimi bilmiyorum iki taraftanda sikismis durumdayim subatta turkiyeye gidicem ve durumu bisekilde izah edicem ama aslao videodaki kizkardesimdiyemem ama videodaki o eminim hem evimizden dolayi hemde kiyfetinden dolayi sadece yuzu gorunmuyo 30 saniyelik bir video kizkardesimi yanima getirmeyi dusunuyorum hatta istek yaptik ailem oglanin durumundanhaberdar bundan uc ay oncefacesini calip akliniza gelebilicek herturlu pislik seyi soyledi ama ailem hic inanmadilar babam ve erkek kardesim hicbir sekilde oglanla muhattap olmadilar prim vermemek adina daha dune kadar bende inanmazken boyle bisiyin artik gercek oldugunu biliyorum ama ailemin caninin yanmamasi icin nasil bir cozum uretmeliyim nolursunuz banabirfikir verin allahaskina bizcok birbirine tutkun annaeye babaya cok saygi duyan bir aileyken simdi nasil bu duruma geldik anlam veremedim kizkardesim cok degisti buiki sene icinde yalanlara basladi riyalara basladi kotu arkadas edindi ustelik erkek kardesim ve babam okadar cezalarverdigi halde hangi arabu hatayi isledi anlamadim ustelik evimizde internet yok ve kizkardesimin telefonunu almislardi iki sene once kadar bu kadar iletisimsiz kaldigi halde nasil boyle tehlikeli bisiy yapti hala aklim kalmiyo okadar ustune dustugumuz okadarcok deger verdigimiz kizkardesim simdi nehale geldi ben napiyim simdi nasil bir yol izliyim bana bi deyin yapti bi hata biliyorum ama obenim kiymetlim sirdasim en sevdigim bu hatasi yuzunden ondan kopamam cunku eger koparsam biliyorumki okaldiramaz bunu cok seviyorum onu yanlis yapti diye yargilamak istemiyorum aileme ve kizkardesime zarr vermeden nasil cozebilirim bu isi bana bi yontem bulun lutfen
aklima soylebi fikir geldi dun eger bu video cikacak olursa ortaya cunku yuzu hicbi sekilde gorulmuyo kiz kardesim ben degildim o arkadasima anahtari verdim o girdi dese bu bendegilim bizim evi kullanmis dese inandirici olurmu acaba hani sonuna kadar inkar etse hic bir sekilde kabullenmese acaba inanirlarmi bizimkiler biliyorum yalan ama napiyim baska sansim yok bu hatanin bedeli olum olmamali ailem dailmamali negerekirse yapicam ama bundan baska bir fikir gelmiyo aklima sizlerin varsa nolur soyleyin
anladığım kadarıyla kızkardeşiniz yalnızken müstehcen görüntüler içeren bi videosu var bu çocukta.muhtemelende bunlar internette görüntülü konuşurken çocuk kaydetmiştir. kızkardeşiniz oalyı sizin bildiğinizi bilmiyor sanırım.öncelikle kardeşinizle konuşup ne olursa olsun onun arkasında olduğunuzu hissettirmelisiniz.kızakardeşinizi yanınıza alın bence.ailenizin duymasından çok rahatsızsanız bu olay duyulursa oradan taşınır aileniz başka da bir yol gelmedi aklıma.kardeşiniz gidince bu çocuk belki zarar vermek isteyip söylediğini yapabilir ama videoda yüzü belirgin değilmiş madem videoyu internete koysa bile bunu ancak sizin evdekiler bilebilir bu da rahatsızlık veren bir durum ailenizi internetten bir süre uzak tutarsanız sorun olacağını düşünmüyorum.yani zaten kimse kardeşinin yada kızının videosunu izlemek istemez.taşındıkları yerde de kimse bu olayı siz söylemedikçe bilmez zamanla unutulur
Erkeklerin tehditlerine baş eğmeyeceksin.
Bi kere eğersen istediğini yapar.
Karşı ve güçlü dur. Kardeşini de kolla. Küçük henüz. Allah ona da akıl versin.
Öncelikle içinde bulunduğunuz durum çok zor bir durum Allah yardımcınız olsun. Bu çocuk kaç yaşında ve size neden böyle bir şey yapıyor bu düşmanlığı neden yani onu anlayamadım. Bir şeyler yaşamış kardeşinizle tmm peki sonrasında neden bu hırs bu düşmanlık neden yakıp yıkmaya çalışıyor..Bence bir şey yapacağı yok sadece korku vermeye çalışıyor. Öyle olsaydı size değil ailenize ulaşırdı direk..
olur tabi canım inkar etsin bencede
kizkardesimle cikmislarsanirim sonrakizkardesim ayrilmis bundan ama bunu sadeceben biliyorum ailemin bildigi ise oglanin kardesime teklif edip kardesimin kabul etmedigi oglannda buna taktigini dusunuyolar kizkardesim oyle soyledi yani ama isin asli yukarda yazdigim gibi oglan 25falan benle yasit yediremedi kendine bence cokta tehlikeli garip bi tip nasil yaklasti kizkardesim hayret ettim dogrusu bazen sizin gibi dusunuyorum ama bazende bu oglan susuyosa suanhala o video kardesime gecmediyse cok kotu bir plani var ve onu uygulamak icin zaman sayiyo diyorum yani kedinin faryle oynamasi durumundayim suan
peki ailem sizce inanirmi buduruma bide baska goruntusu varmi onu bilmiyorum ondan tedirginim birazda ya yuzunun gorundugu baskabir video daha varsa
internete koymiycakmis kizatendirek kardesimin telefonuna gondercekmis ve sanal ortam muhabbeti degil oglanlakardesim ayni evdeler malesef oglanin yuzu gorunuyo sonsaniyler ufff konusturmayin iste beni lutfen hatirlamak bile istemiyorum nolur
belkide size videoyu kesip sonunu göndermiştir bence ailenize açmayın konuyu
yanliz konusamadim hic kizkardesim nereye annem oraya hep annem vardi yaninda bence sogudu ve ayrildi isin buralara varicagini tahmin etmedi simdide ceremesini cekiyo evdekapali yanliz kapidan bile disariya cikamiyo oglandan korkuyo bence yani oglanin gecmiside iyi degil nasil kabul etti nasil cikti anlamadim hadi sevgili oldu onu gectim eve nasil katti hic bir fikrim yok abiside babamda bu kadar kati kurallari olan biri ne cesaret edipte yapti bunu soklardayim hala
peki ailem sizce inanirmi buduruma bide baska goruntusu varmi onu bilmiyorum ondan tedirginim birazda ya yuzunun gorundugu baskabir video daha varsa
hic onlarabile bakmadim inanin esim uyumamisti daha disarda sigara iciyodu bende tam kapatip cikcaktim sonra mesaj geldi bende kayitli degildi zaten ama mesaj atabiliyodu bende engellememistim takip ediyodum arada bir sayfaya neler yaziyo diye belkide bilgisayardan gonderdi goruntuyu bilmiyorum belkide bilgisayara kaydetti tam 30 saniyelik bi goruntu sonlaradogru esyalar barizgorunuyo oglaninda son saniyeyuzu gorunuyo sonra hemensildim tabi esim gorur diyeya bu video kaç mb? yani büyüklüğü ne ki telefona bunu nasıl gönderecekmiş?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?