- 6 Aralık 2009
- 6.242
- 3.010
- 723
- Konu Sahibi kaderim_48
-
buldu gelinler kaynanayı vurun bakalım alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
kuzu senin oğlan damatlık çağdamı ya, heç göstermiyon vallakaydirigubbakcemile3
niyeki ne
cıkks dul kadın istemem oğluma.
tazecik olsun.
hem sen kaynana düşmanısın olmaz.
hem benim gelinciğm hazır gül gibin
O doğru bak, ben göstermiyor dediği için öyle yazdım.
iş hayatı- okul falan uzak kalmak için bahane olbilir ama gelin-kayınvalide arasındaki kırgınlık bana göre torunu görmemesini gerektirmez.
o zaman oğlu gelip gösterecek.
5 yaşında teyzesi, ben şimdiden gardımı alayımda gerisine Allah kerimkaydirigubbakcemile
Tecrübe sahibi olacak yav Ayaz!!
Anlamıyor musun??
Gözde'nin başlık parasını sen biriktirene kadar biz engin denizlere açılırız Wikingciğimlen..gamyoncuiremsu
Ya işte çok muğlak yazılmış konu. O yüzden diyorum biraz daha bilgi sahibi olalım diye. Çünkü beklenen ne, gerçekleşmeyen ne bilmiyoruz. Konu sahibi ve eşi örneğin bir hafta bir aileyi bir hafta bir ailyei ziyaret etme kararı aldıysa ama konu sahibi bunu az buluyorsa çok haklı değil. Ha ama "Ben sana küsüm, torunun da görüşemez seninle" tavrı varsa tabi ki çok yanlış. Bir de mesela gelin annesi ile aynı şehirde oturuyor kayınvalidesi ile farklı şehirlerde ise, kayınvalde gelin istediği sıklıkta gelip gitmiyor diye bunu söylüyorsa gene haksızlık olur. bu tür örnekleri çok gördüğüm için bakalım bekleyelim diyorum.
Ayy bunu da kaçırdık...
Hımm hımm...
Ayaz'a gidem bare ben yine...:icecream:
Lale eccük daha sabret 2 seneye kalmaz doğururum bir tosuncukTecrübe sahibi olacak yav Ayaz!!
Anlamıyor musun??
Gözde'nin başlık parasını sen biriktirene kadar biz engin denizlere açılırız Wikingciğimlen..gamyoncuiremsu
Lale eccük daha sabret 2 seneye kalmaz doğururum bir tosuncuk
tazecik alır büyütürsün , ama eti benim kemiğide benim olsun :jeyyar:
Konu sahibi ablacım, senin yüzünden burda birbirimizi yiycez, gelde iki açıklama yap yahukaydirigubbakcemile
Ay tamam sevmeyin kayınvalideleri. (zati bende öyle aman aman sevmemsempatiksalakcinni) Sevmem derken bazen ciddi anlamda gıcık olurum, öyle içime sokasım gelmez hiçbir zaman) ama saygısızlık başka birşey, heleki torununu göstermemek.akannehir.
Her insanın iyisi kötüsü vardır ama illaki kaynana kötüdür diye birşey yok, illaki görümce, elti kötüdür diye bir önyargı olamaz.
geçen gün hepimiz okuduk burda kızın biri daha nişanlı bile değil kaynanamla nasıl mesafe kurabilirim, evime gelmesini istemiyorum, yatılı kalmasın diyordu. Buyrun en basit örneğe.Şımarıklık değilde nedir bu.
ınsan yeri geliyor kendi annesiyle bile çatışıyor ters düştüğü zamanlar oluyor kayınvalideyle tabiki olur anlaşmazlıklar. ınsanız hepimiz. Ama saygı... saygı... saygı..
Loca seninkide çürük elmaymış be güzelim.
Lale eccük daha sabret 2 seneye kalmaz doğururum bir tosuncuk
tazecik alır büyütürsün , ama eti benim kemiğide benim olsun :jeyyar:
Tamam kuzum saygı bende sonuna kadar arkasındayım bu lafın.
Ama mesela kaynanaya saygının alasını gösteriyorsun, her istdeğine peki anne diyorsun. başbaşayken işi düştüğünde senden iyisi güzeli yok, ama eltiler görümceler geldiğinde, suratına kapılar kapanıyor, surat 5 karış karşılanıyorsun.
Bu sefer ne yaparsın, bu saygı devam edermi
Ben hakedene saygı gösterilmesi taraftarıyım.
Bu konudada tek taraflı konuşmak yanlış, ha gerçekten bu senin söylediğin konudaki karakterli bir gelinse, ben kapımın önünden bile geçirmem, ama farklı durmlar varsa bunu ayrıca tartışma konusu yapmak lazım.
Ya teyze kaçmasa daha geniş anlatsa daha iyi olacaktı
Ekmek aslanın ağzında zaten, lalenin hazır kurulu evi var ee takıp takıştıracağı incikLalee nin talipler çoğaldı.
sıraya gir bacım sen; hali hazırda iki tene yetiştirlmeye aday evlat var elimizde.
hemi de biri daha körpe 7,5 aylık sempatiksalakcinni
Lalee başlık istemiyorum dedin ya kuyruk olduk kapında.
Bu zamanda beleşe kız yok ortada
Ekmek aslanın ağzında zaten, lalenin hazır kurulu evi var ee takıp takıştıracağı incik
boncuklarıda var bir anne alyansı parmağına hadi hayırlı uğurlu olsun.
düşüncene özgürce yorumumu yaptım bende evet belki ilerde geleceğin kayınvalidesiyim :roflol:
daha yaşım 23
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?