Benim derdim gelinim!!!!

Anlatılanlarda hiç bir ayrıntı yok.
Bir de gelini dinlesek, kimbilir onun ne derdi var.
Belki de siz haklısınız herşeyde kimbilir.
Yalnız kimse kimseyi annesi gibi göremez zaten yazmışsınız.
Oğlum bambaşkadır ama gelinim başkadır yazmışsınız.
Aynen öyle kişinin annesi bambaşkadır, kayınvalidesi başkadır.
Çocuğu göstersin demişsiniz, ama sanırım sizden kaçırma ve göstermeme durumu yok.
Aranızda anladığım kadarıyla görüşmeme durumu yok.
Sadece bazı memnuniyetsizlikler var heralde.
Çok sık görüşmüyorsanız eğer torununuzu göstermiyordan kastınız buysa, bence sıkıntı yok.
İk taraflı bakmak lazım olaylara.
Nice gelinler var ki, bırakın anneciğim demeyi, anne bile demiyor.
Anne dememek suç mu, bu konuda bile suçlu olamaz kimse.
Anneciğim diyememekte suç değil bence.
Benim ayrıntı olmadığı için, yazdıklarınızdan anladığım tek şey, aranızın çok açık olmadığı, ama beklentilerin tam olarak karşılanamadığı, belki de fazla şey bekliyorsunuz kimbilir, mesela anneciğim desin bana gibi.
Neden bu beklentiler karşılanmıyor, iki taraflı düşünmek lazım.
Maddi olarak herşeylerini yapmış olmanız, gelinin size hürmette kusur etmemesini sağlamaz.
İnsanın gönlü kırıksa kırılıyorsa, maddi olarak ne yapmışsanız yapın anlamı yok.
Zaten yapmışsanız, annelik babalık vazifesini yapmış oluyorsunuz az çok.
Bu konuda size borçlu hissedip, anneciğim diyemez ki kimse.
Nedenleri vardır belki kimbilir.

Son düzenleme:
cıkks dul kadın istemem oğluma.
tazecik olsun.
hem sen kaynana düşmanısın olmaz.
hem benim gelinciğm hazır gül gibin

Tecrübe sahibi olacak yav Ayaz!!
Anlamıyor musun??
Gözde'nin başlık parasını sen biriktirene kadar biz engin denizlere açılırız Wikingciğimlen..gamyoncuiremsu

Ya işte çok muğlak yazılmış konu. O yüzden diyorum biraz daha bilgi sahibi olalım diye. Çünkü beklenen ne, gerçekleşmeyen ne bilmiyoruz. Konu sahibi ve eşi örneğin bir hafta bir aileyi bir hafta bir ailyei ziyaret etme kararı aldıysa ama konu sahibi bunu az buluyorsa çok haklı değil. Ha ama "Ben sana küsüm, torunun da görüşemez seninle" tavrı varsa tabi ki çok yanlış. Bir de mesela gelin annesi ile aynı şehirde oturuyor kayınvalidesi ile farklı şehirlerde ise, kayınvalde gelin istediği sıklıkta gelip gitmiyor diye bunu söylüyorsa gene haksızlık olur. bu tür örnekleri çok gördüğüm için bakalım bekleyelim diyorum.

5 yaşında teyzesi, ben şimdiden gardımı alayımda gerisine Allah kerimkaydirigubbakcemile

allah bağışlasın, allah gönlüne göre gelin versin kuzusempatiksalakcinni
sözüm sana değil kuzuda, genelde kadınlarda böyle bişey vardır
kaynanadan nefret ederler, sonra oğlları olur liseye gitmeye başlayınca içten içe kızlara gıcık olmaya başlarlar, oğlan evlilik çağına gelince kafadan daha olmayan gelin adayına sinir olurlar
malesef bu gelin kaynana ön yargısı iki taraf içinde var
zaten nasıl olmasınki, bin yıllık mesele

sadece bu ön yargı iki taraflı ortadan kalksa bile çoğu mesele hallolur

Anlamıyor musun??
Gözde'nin başlık parasını sen biriktirene kadar biz engin denizlere açılırız Wikingciğimlen..gamyoncuiremsu

Wiking değil o boynuzlu değil benim oğlum
hee sen başlıksız mı geliyorsun, bak olabilir o zaman CADIARZU

sanırım biz biraz daha bilgi sahibi olamadan karışacak burası
konu sahibi gelmiyor ki, biz varsayımlarla konuşup duruyoruz işte.

amanınn tüm kk burdaaa
bende ilk kez bi kaynananın gelinininden şikayetini okudummm burda ve sevindim acıkcasııı

bende 3 yıldır görüşmüyorum hayatımdan da cok memnunumm.ama kaynanam sizin kadar ii niyetli olsaydı peşinden ayrılmazdımmmmm.ama nerdeee, evlerden uzakk

Ayy bunu da kaçırdık...
Hımm hımm...
Ayaz'a gidem bare ben yine...:icecream:

Anlamıyor musun??
Lale eccük daha sabret 2 seneye kalmaz doğururum bir tosuncuk
tazecik alır büyütürsün , ama eti benim kemiğide benim olsun :jeyyar:

Konu sahibi ablacım, senin yüzünden burda birbirimizi yiycez, gelde iki açıklama yap yahukaydirigubbakcemile

Üühühühühühühühsenağlama
Kendimi Türkan Şoray gibim hissediyimmm...
ühühühühühühühühüh:gitme:
Gidem bir sigara içem efkar bastı...

Tamam kuzum saygı bende sonuna kadar arkasındayım bu lafın.
Ama mesela kaynanaya saygının alasını gösteriyorsun, her istdeğine peki anne diyorsun. başbaşayken işi düştüğünde senden iyisi güzeli yok, ama eltiler görümceler geldiğinde, suratına kapılar kapanıyor, surat 5 karış karşılanıyorsun.
Bu sefer ne yaparsın, bu saygı devam edermi
Ben hakedene saygı gösterilmesi taraftarıyım.
Bu konudada tek taraflı konuşmak yanlış, ha gerçekten bu senin söylediğin konudaki karakterli bir gelinse, ben kapımın önünden bile geçirmem, ama farklı durmlar varsa bunu ayrıca tartışma konusu yapmak lazım.

Ya teyze kaçmasa daha geniş anlatsa daha iyi olacaktı

Lalee nin talipler çoğaldı.
sıraya gir bacım sen; hali hazırda iki tene yetiştirlmeye aday evlat var elimizde.
hemi de biri daha körpe 7,5 aylık sempatiksalakcinni

Lalee başlık istemiyorum dedin ya kuyruk olduk kapında.
Bu zamanda beleşe kız yok ortada

allah allah senle alıp veremediği var ki...

benim bildigim zaten evi esyalari ve dügünü zaten erkek tarafi yapar, bu herkesin yaptigi bisey .özel bir iyilik degilki

Ekmek aslanın ağzında zaten, lalenin hazır kurulu evi var ee takıp takıştıracağı incik
boncuklarıda var bir anne alyansı parmağına hadi hayırlı uğurlu olsun.

valla benim kayınvalidecim nerdeyse eliyle yedirecek beni ama hiç birşey hissetmiyorum kendisine karşı. daha anne de demedim demicem de. kendisi bana habire kızım kızım diyor ama valla zamanında bir takım vukuatları oldu o bakımdan ağzıyla kuş tutsa yok yani başta ısınamadım bu saatten sonra da zor. ama saygıda kusur etmem o ayrı konu büyüktür eşimin annesidir, o başka. yani teyzecim sizin gelinin de vardır eskilere dayanan bi derdi

Ekmek aslanın ağzında zaten, lalenin hazır kurulu evi var ee takıp takıştıracağı incik
boncuklarıda var bir anne alyansı parmağına hadi hayırlı uğurlu olsun.

Anne alyansı istemimmmm
Bulgaria istimm,tamtur istimmmbayanssulusmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…