• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

benim derdim görümcem

Eşinizle konuşun siz görüşmek zorunda değilsiniz ama ona bunu dayatamazsınız. O buna ancak kendisi karar verebilir. Hepimiz aslında bir çok durum yaşıyoruz ama başkasına da istediğimiz şeyi dayattığımızda bazı şeyleri göresi varsada görmez sizin eşiniz ile konuşmanız bu yüzden önemli kendinizi ifade edin kırıcı olmayın sonuçta ailesi ve her ne ise aileyi seçemiyoruz. Kendi kararını o versin siz ona saygı duyun oda size. Çok sağlıklı bir durum değil bunlar bir çok konu okuyoruz burda çoğu iletişimde anlaşılamamak

gerçekten anlamıyor. düzelir belki diye inanın her yolu denedim. ama iyice s@lak oluyor. çok düşünüyorum ne olacak böyle diye ama bi çözüm bulamıyorum
Bu evlilik size daha kötü saçma sapan davranışlar yaptıracak. Sizin de psikolojiniz iyi değil. Saçmalamaya başlamışsınız.
İyisi mi daha kötü çuvallamadan ayrıl.

merhaba kızlar. ben 1 hafta sonra 2 senelik evli olucam. benim derdim görümcem. çok masum görünen şeytanlardandır. herşeye karışır alttan su yürütür ama kimse onun fesatlıklarını görmez ya da görmek istemez. aynı zamanda çok kıskançtır. en son daha fazla kudurmamak için, hiçbişey yapmadığım halde beni takipten çıkarttı. ben de eşimden çıkarttım. farkedince eşimi aradı eşim yanımdayken çok güzel beni savundu. meğersem eşim ben yokken onu aramış özlemiş barışmışlar sonra görümcem aramış benim haberim yokken konuşmuşlar. ama takip etmiyo eşim onu çünkü ben görücem diye. ailesinden zaten ayrı çekiyorum. şimdiye kadar çok çaba gösterdim. ama şu an bile onun gözünde çok komik bi duruma düştüm s@lak eşim sayesinde. ne yaptıysam olmadı. çok yıprandım. sizce ne yapmalıyım artık dayanamıyorum.
Sen eşinin kardeşiyle görüşmesine karisamazsin. Seni muhattap etmedikçe. Seni takipten çıkmış sen kendi hesabından çıkarsın da abisinden çıkamazsın !

Ayy cok ergen kafalısınız, yaş 30 larda kesin ama olgunlasamamıssınız, çıkmış işte hiç farketmemiş gibi yapsana ne kendini bi b.k sanmasını sağlıyorsun, ben olsam hiiiç farkında değilim aaa cıkmısmı havalarında takılırım mal gibi kalsın, zaten anlattığın profil meraktan çatlayıp tekrar takip atardı amacına ulaşmış seni sinir edip abimde yanımda catlaa pozları verebilmiş ama bunu, sen sağlamıssın o değil,, bi yokmuş gibi davranda o zaman nasıl kuduruyor gör

Yasiniz cok genc. Olgunlasinca bunlarin gereksiz kaygilar oldugunu anlarsiniz. Insanlar siz izin verdiginiz kadar kafanizda yer edinir

yaptığı şeylerden sonra zaten eşim tamam çık dedi ona sorup çıktım. habersiz çıkmadım. ama s@lak eşim çok iyi niyetli saftır. ayakta uyutsalar ruhu duymaz
Sorun eşinizde ,çok detaylara vakıf olmasamda karısına her türlü kötülük ediliyor, evliliğin temeline dinamit döseniyorsa eşinizin buna dur demesi lazım.
Sizin tabirinizle ayakta uyutulan,saf salak adamı çekecek olan sizsiniz.Hep söylerim kötü kötülüğünü yapar karakteri bu. Sen buna müsade ediyor musun ? Mesele bu.
Müsade eden adamında arkasında gezmeyin,ortada öyle bir bırakılırsınızki aklınız şaşar.

Ülkede böyle bir grup var Gerçekten o beni dürtmedi bu bana dayamadı öbürü eklemedi Ne bileyim ben hayretler içinde izliyorum WhatsApp'tan Ergen sözler paylaşmalar durum yazısı atmalar ortaya salmalar Bilemiyorum ne yöne doğru gidiyoruz

Back
X