Benim derdim kuzenim:(

hayalseverrr

yeni mezun fizyoterapist :)
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2013
8.612
2.463
178
Arkadaşlar benim bu derdim biraz önce ortaya çıktı çok üzüldüm olanlar karşısında şok oldum Bİr kuzenim var kuzenden çok kardeşim olarak gördüğüm biri... Kuzenim açık öğretimden okuyor üzerinde ciddi bir aile baskısı var aklınıza gelebilecek her şey annesi ve babası için büyük sorun... Ben kuzenimle her şeyimi paylaşırım hiç sorun yaratmam ben onlarda rahatça kalırım ama onun bizde kalması için 40 takla atardım izin almak için ve bizde kaldığı zaman akşamları dışarı çıkardık gezerdik eğlenirdik... Ama kuzenim şu an başka çabalar içinde arkadaşlarımla aramı bozmak için kötü kötü konuşuyor... Ben aslında çekilmez biriymişim Hiç arkadaşı olmadığı için benimle konuşuyormuş arkadaşlarıma inanamıyormuş bana nasıl katlandıklarına şaşıyormuş Kendi hayatımla onun hayatını kıyaslayıp sürekli onu üzüyormuşum En basiti nişan için yer bakıyoruz ben baktığımız yerlerin resimlerin ona gösterip fikrini almak istedim ama benim asıl amacım fikrini almak değilmiş onu kıskandırmakmış ve küçükte değiliz ki ergenlik diyim bu duruma ben 21 kuzenim 23 yaşında napıyım sizce bu durumu onunla konuşayım mı yoksa hiç birşey demeden aramıza mesafe mi koysam :26::44:

çok basit. bundan sonra 40 takla atmayacaksın kuzenin için. madem öyle işte böyle. anlattıklarından anladığım kadarıyla kaybeden sen değil o olacak.

çok basit. bundan sonra 40 takla atmayacaksın kuzenin için. madem öyle işte böyle. anlattıklarından anladığım kadarıyla kaybeden sen değil o olacak.

Sanırım haklısınız ama insan kendini aptal gibi hissediyor beraber büyüdük resmen bu olanlar sinirimi çok bozdu bi aklım git konuş derdi neymiş öğren diyor bir aklım bırak konuşmanı bile hak etmiyor diyor

Kaprisli,senin de kıskanan bir kuzenin var anlaşılan.
Yani asıl dedikleri kendisi için geçerli gibi gözüküyor.Bundan sonra araya mesafe koymakta fayda var.
Kuzen de olsa böyle türlü türlü huyu olan insandan her şey beklerim ben.
Yine de tercih sizin.

Canim kuzeninin öyle birsey söyleyebilmis olmasindan eminsen ozaman araya mesafe koy. Senin degerini bilmeyene sende deger gösterme. Ama emin degilsin acikca konus böyle böyle seyler duydum dogrumu diye.

siz bunları nerden öğrendiniz peki, ortak arkadaşlarınızdan mı, emin misiniz böyle düşündüğünden yani?
bu forumda da bazen kuzeninizin durumuna benzer başlıklar açılmıyor değil, belki böyle düşünmekten kendini alamıyor, üzülüyor da olabilir.
yüz yüze konuşmak en iyisi bence, tabi kırmadan, sen benim hakkımda şöyle şöyle düşünüyorsun diye değil de, laf arasında "şunu senle paylaşıyorum ki şöyle olsun diye" gibi.

Kaprisli,senin de kıskanan bir kuzenin var anlaşılan.
Yani asıl dedikleri kendisi için geçerli gibi gözüküyor.Bundan sonra araya mesafe koymakta fayda var.
Kuzen de olsa böyle türlü türlü huyu olan insandan her şey beklerim ben.
Yine de tercih sizin.

kesinlikle haklısınız daha öncede ufak tefek şeyler olmuştu ama bu kadar önemsememiştim sanırım arkadaşlarıma beni kötülemesi damarıma basmasına neden oldu niye böyle olurlar anlamam en yakınımdaki insandı

siz bunları nerden öğrendiniz peki, ortak arkadaşlarınızdan mı, emin misiniz böyle düşündüğünden yani?
bu forumda da bazen kuzeninizin durumuna benzer başlıklar açılmıyor değil, belki böyle düşünmekten kendini alamıyor, üzülüyor da olabilir.
yüz yüze konuşmak en iyisi bence, tabi kırmadan, sen benim hakkımda şöyle şöyle düşünüyorsun diye değil de, laf arasında "şunu senle paylaşıyorum ki şöyle olsun diye" gibi.

Daha öncede olmuştu böyle şeyler ama dediğim gibi pek önemsememiştim biraz önce faceden arkadaşım konuşmalarını gönderdi Pelin bak kuzenim kardeşim diyorsun ama olanlar bu dikkat et dedi çok üzüldüm görmesem zaten inanmazdım ki bi yanlışlık var der konuyu kapatırdım

Bazen hiç ummadığın zamanda hiç ummadığın kişiler insanı üzebiliyor malesef ki.
Keşke olmasa ama oluyor işte.Arkadaşlarına seni kötülemiş olması da büyük ayıp ayrıca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…