Benim derdim ne ☹️

Niye herkes yerleşme derdinde kapıni kilitle anahtarını da al git küsen küser yılda bir geleceksin keyifle kendi evinde oturamayacaksin, oraya gideceksin kafan rahat olmayacak niye ? Sen eşinden uzak kalıp o evlerin sahibi oldun kimse bedavadan yerlesmesin. ( Kapıyı cilingire kırdırma ihtimaline karşı da kamera taktir ,gerekirse alarm)

Evet ama çilingir le gireceklerini düşünmüyorum ben tepki koyduktan sonra en fazla küsüp dedikodum yapılır diye düşünüyorum

İkisi de eve de çökme derdindeler daha siz gitmeden. Tabi ki asllaaa izin vermeyin. Oradan hiç mi dönmeyeceksiniz? Tatillerde bayramlarda düğünlerde cenazelerde ws hep gelmek durumunda kalacaksınız. Geldiğinizde kendi evinizde misafir mi olacaksınız?
Vallahi pes dedirtti, ne pişkin insanlar var.
Bu konuyu açarlarsa tavrınızı çok net ve sert olsun, yumuşak dilden anlamayabilirler.

yok evimi asla kimseye vermezdim buyurun oturun diye. ne münasebet ya bunu isteyen insanda da karakter bozukluğu ararım

Evet malesef net konuşmam gerekecek bu durumda

Siz hiç bana bir yere taşınacakmışsınız gibi gelmiyorsunuz ya. Bir olmamışlık var konularda sanki, geçmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…