Niye herkes yerleşme derdinde kapıni kilitle anahtarını da al git küsen küser yılda bir geleceksin keyifle kendi evinde oturamayacaksin, oraya gideceksin kafan rahat olmayacak niye ? Sen eşinden uzak kalıp o evlerin sahibi oldun kimse bedavadan yerlesmesin. ( Kapıyı cilingire kırdırma ihtimaline karşı da kamera taktir ,gerekirse alarm)Esim yurt dışında çalışıyor bir iki aya bizi de götürmeyi planliyor ama o kadar rahat geliyor ki suan hayat bana gitmek istemiyorumama esimde geri dönsün burada sürekli gecim derdiyle de ugrasalim istemiyorum ne istediğimi bende bilmiyorum aslinda burada iki evim var birisi insaat diğeri suan oturduğum ev insaat olan ev koyde esim kışları annemler benim suan oturduğum evde otursun diyor razi degilim çünkü cok fazla emeğim var geri dönünce de tatillerde falan kimseyle oturmak istemiyorum evimde diğeri de köyde ki ev yapılırsa ablası şimdiden ben otururum derdinde her ucu bilmem ne değnek istemiyorum kızlar ya kimsenin çöpü yok benim evim de cok emek verdik zor sartlarda ev alip içini dizdik gelenleri gidenleri çok oluyor kayınbabamin kumasi var birde onun akrabalari var haci hoca işleriyle çok uğraşırlar hep evlendim evleneli uzak durdum evime girilsin istemiyorum hele yatağım daha kullanmadigim kiyamadigim nevresimlerim aylarca taksitini ödediğim acilmamis yemek takimlarim var siz olsanız ne düşünürsünüz yurt disinda kirada oturucaz eşyalı evde ama emek verdim niye insanlarla paylasayim ki mahremim çünkü ev benim icin
Evet ama çilingir le gireceklerini düşünmüyorum ben tepki koyduktan sonra en fazla küsüp dedikodum yapılır diye düşünüyorumNiye herkes yerleşme derdinde kapıni kilitle anahtarını da al git küsen küser yılda bir geleceksin keyifle kendi evinde oturamayacaksin, oraya gideceksin kafan rahat olmayacak niye ? Sen eşinden uzak kalıp o evlerin sahibi oldun kimse bedavadan yerlesmesin. ( Kapıyı cilingire kırdırma ihtimaline karşı da kamera taktir ,gerekirse alarm)
Çok da umurunda olmasın evi versen de dedikodun yapılır kimse madalya takmayacak.Evet ama çilingir le gireceklerini düşünmüyorum ben tepki koyduktan sonra en fazla küsüp dedikodum yapılır diye düşünüyorum
Yok umursamam zaten öyle şeyleri kendileri benim yerimde olsalar kendileri dr aynı seyi yaparlardı eminim cok elalem ne der düşüncesinde biri değilim zatenÇok da umurunda olmasın evi versen de dedikodun yapılır kimse madalya takmayacak.
O zaman dert edilecek bir şey de yok.Yok umursamam zaten öyle şeyleri kendileri benim yerimde olsalar kendileri dr aynı seyi yaparlardı eminim cok elalem ne der düşüncesinde biri değilim zaten
tam olarak neyi dert ediniyorsunuz o haldeYok umursamam zaten öyle şeyleri kendileri benim yerimde olsalar kendileri dr aynı seyi yaparlardı eminim cok elalem ne der düşüncesinde biri değilim zaten
Dert edinmiyor.tam olarak neyi dert ediniyorsunuz o halde
var bir istikrar zaten farkettimDert edinmiyor.
Karadağ'a Montanegro demek için heyecanlanıyor konu açıyor arada.
Esimin ne diyeceğini dert ediyorum aramizda kavga vs cikmasindan çekiniyorum bu konudatam olarak neyi dert ediniyorsunuz o halde
İkisi de eve de çökme derdindeler daha siz gitmeden. Tabi ki asllaaa izin vermeyin. Oradan hiç mi dönmeyeceksiniz? Tatillerde bayramlarda düğünlerde cenazelerde ws hep gelmek durumunda kalacaksınız. Geldiğinizde kendi evinizde misafir mi olacaksınız?Esim yurt dışında çalışıyor bir iki aya bizi de götürmeyi planliyor ama o kadar rahat geliyor ki suan hayat bana gitmek istemiyorumama esimde geri dönsün burada sürekli gecim derdiyle de ugrasalim istemiyorum ne istediğimi bende bilmiyorum aslinda burada iki evim var birisi insaat diğeri suan oturduğum ev insaat olan ev koyde esim kışları annemler benim suan oturduğum evde otursun diyor razi degilim çünkü cok fazla emeğim var geri dönünce de tatillerde falan kimseyle oturmak istemiyorum evimde diğeri de köyde ki ev yapılırsa ablası şimdiden ben otururum derdinde her ucu bilmem ne değnek istemiyorum kızlar ya kimsenin çöpü yok benim evim de cok emek verdik zor sartlarda ev alip içini dizdik gelenleri gidenleri çok oluyor kayınbabamin kumasi var birde onun akrabalari var haci hoca işleriyle çok uğraşırlar hep evlendim evleneli uzak durdum evime girilsin istemiyorum hele yatağım daha kullanmadigim kiyamadigim nevresimlerim aylarca taksitini ödediğim acilmamis yemek takimlarim var siz olsanız ne düşünürsünüz yurt disinda kirada oturucaz eşyalı evde ama emek verdim niye insanlarla paylasayim ki mahremim çünkü ev benim icin
Çıkarsa çıksın. Niye korkuyorsunuz, eşiniz korkuyor mu?Esimin ne diyeceğini dert ediyorum aramizda kavga vs cikmasindan çekiniyorum bu konuda
Evet malesef net konuşmam gerekecek bu durumdaİkisi de eve de çökme derdindeler daha siz gitmeden. Tabi ki asllaaa izin vermeyin. Oradan hiç mi dönmeyeceksiniz? Tatillerde bayramlarda düğünlerde cenazelerde ws hep gelmek durumunda kalacaksınız. Geldiğinizde kendi evinizde misafir mi olacaksınız?
Vallahi pes dedirtti, ne pişkin insanlar var.
Bu konuyu açarlarsa tavrınızı çok net ve sert olsun, yumuşak dilden anlamayabilirler.
çok da bi şeye gerek yok hayır ne münasebet deyip güleceksiniz suratlarınaEvet malesef net konuşmam gerekecek bu durumda
Kesinlikle net olun. Vallahi gelirler evinize yerleşirler haberiniz olmaz. Oradan bir dönmüşsünüz bir de bakmışsınız evinize başkaları yerleşmiş. Kabus gibi.Evet malesef net konuşmam gerekecek bu durumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?