Şimdiden hayırlı olsun yeni eviniz. Bu şekilde eşinize anlatırsanız anlar diye düşünüyorum. Eşinizle konuşup ablasınında bu tutumuna karşı ortak hareket edin. Ne münasebet ben otururum havasına girmek. Zaten çokta görüşmüyormuşsunuz anladığım kadarıyla. Eşiniz teklif etmediği sürece yanaşamazlar bence. Eşinizle iyice konuşun, şuan çektiğiniz sıkıntıları en iyi siz biliyorsunuz.Esim yurt dışında çalışıyor bir iki aya bizi de götürmeyi planliyor ama o kadar rahat geliyor ki suan hayat bana gitmek istemiyorumama esimde geri dönsün burada sürekli gecim derdiyle de ugrasalim istemiyorum ne istediğimi bende bilmiyorum aslinda burada iki evim var birisi insaat diğeri suan oturduğum ev insaat olan ev koyde esim kışları annemler benim suan oturduğum evde otursun diyor razi degilim çünkü cok fazla emeğim var geri dönünce de tatillerde falan kimseyle oturmak istemiyorum evimde diğeri de köyde ki ev yapılırsa ablası şimdiden ben otururum derdinde her ucu bilmem ne değnek istemiyorum kızlar ya kimsenin çöpü yok benim evim de cok emek verdik zor sartlarda ev alip içini dizdik gelenleri gidenleri çok oluyor kayınbabamin kumasi var birde onun akrabalari var haci hoca işleriyle çok uğraşırlar hep evlendim evleneli uzak durdum evime girilsin istemiyorum hele yatağım daha kullanmadigim kiyamadigim nevresimlerim aylarca taksitini ödediğim acilmamis yemek takimlarim var siz olsanız ne düşünürsünüz yurt disinda kirada oturucaz eşyalı evde ama emek verdim niye insanlarla paylasayim ki mahremim çünkü ev benim icin
O evde o kadar emeğiniz var. Ben olsam istemezdim başkasının orda yaşamasını. Kalıcı olarak mı yurt dışında kalmak istiyor eşiniz?Esim yurt dışında çalışıyor bir iki aya bizi de götürmeyi planliyor ama o kadar rahat geliyor ki suan hayat bana gitmek istemiyorumama esimde geri dönsün burada sürekli gecim derdiyle de ugrasalim istemiyorum ne istediğimi bende bilmiyorum aslinda burada iki evim var birisi insaat diğeri suan oturduğum ev insaat olan ev koyde esim kışları annemler benim suan oturduğum evde otursun diyor razi degilim çünkü cok fazla emeğim var geri dönünce de tatillerde falan kimseyle oturmak istemiyorum evimde diğeri de köyde ki ev yapılırsa ablası şimdiden ben otururum derdinde her ucu bilmem ne değnek istemiyorum kızlar ya kimsenin çöpü yok benim evim de cok emek verdik zor sartlarda ev alip içini dizdik gelenleri gidenleri çok oluyor kayınbabamin kumasi var birde onun akrabalari var haci hoca işleriyle çok uğraşırlar hep evlendim evleneli uzak durdum evime girilsin istemiyorum hele yatağım daha kullanmadigim kiyamadigim nevresimlerim aylarca taksitini ödediğim acilmamis yemek takimlarim var siz olsanız ne düşünürsünüz yurt disinda kirada oturucaz eşyalı evde ama emek verdim niye insanlarla paylasayim ki mahremim çünkü ev benim icin
Evet temelli taşınıyoruz geri donmesek bile dönünce tatillerde evimde kalmak isterimO evde o kadar emeğiniz var. Ben olsam istemezdim başkasının orda yaşamasını. Kalıcı olarak mı yurt dışında kalmak istiyor eşiniz?
Zaten esimde onlarla ayni fikirde olursa tepkimi net sekilde koyacagim evim benim mahremim yılda bir defa da olsa gelip kalacaksam tek basima olmak isterim bu sekilde davranmazsak zaten herkes bizim mali mülkü esyayi sahiplenip çökecekŞimdiden hayırlı olsun yeni eviniz. Bu şekilde eşinize anlatırsanız anlar diye düşünüyorum. Eşinizle konuşup ablasınında bu tutumuna karşı ortak hareket edin. Ne münasebet ben otururum havasına girmek. Zaten çokta görüşmüyormuşsunuz anladığım kadarıyla. Eşiniz teklif etmediği sürece yanaşamazlar bence. Eşinizle iyice konuşun, şuan çektiğiniz sıkıntıları en iyi siz biliyorsunuz.
Izin vermek istemiyorum zaten vermem de hepsini geçtim neden insanlara hibe ediyorum ki esyalarimi evimi tatile de gelsem bu ev de esyalar da benim emegim varÇok saçma bende asla izn vermezdim. Hele hacı hoca işleri ile uğraşıyorlarsa büyümü müyü yaparlar eve allah korusun
Hayırlısı olsun inşallah sizin için. Eşiniz kendi başına karar alamaz size de danışması gerekir. Bu konuyu mutlaka konuşun, hislerinizi paylaşın.Evet temelli taşınıyoruz geri donmesek bile dönünce tatillerde evimde kalmak isterim
Zaten esimde onlarla ayni fikirde olursa tepkimi net sekilde koyacagim evim benim mahremim yılda bir defa da olsa gelip kalacaksam tek basima olmak isterim bu sekilde davranmazsak zaten herkes bizim mali mülkü esyayi sahiplenip çökecek
Bekarken ben almadim esim almis esimin üstüne biz altınları da üstüne koyup farkli bir yerden aldik esyalari da ortak aldıkBekarken aldığınız evde hangi had ile oturmayı planlıyorlar? Tek suç onlarda da değil koca da
Eşimin gitmesini isteyen bendim kizimizin geleceği için Türkiye de kalmak istemeyen de bendim hala istiyorum ama malımı mülkümu de etrafa hibe etmek istemiyorumGitmeseniz peki? Eşiniz orda herşeyi düzene soktu mu?
Hal böyleyse anca bir odayı kapatır kitlersiniz gibiBekarken ben almadim esim almis esimin üstüne biz altınları da üstüne koyup farkli bir yerden aldik esyalari da ortak aldık
Evinize kimseyi yerleştirmeyin, sonra çıkaramazsınız. Tavrınızı en baştan koyun sonra önünü alamazsınız.Esim yurt dışında çalışıyor bir iki aya bizi de götürmeyi planliyor ama o kadar rahat geliyor ki suan hayat bana gitmek istemiyorumama esimde geri dönsün burada sürekli gecim derdiyle de ugrasalim istemiyorum ne istediğimi bende bilmiyorum aslinda burada iki evim var birisi insaat diğeri suan oturduğum ev insaat olan ev koyde esim kışları annemler benim suan oturduğum evde otursun diyor razi degilim çünkü cok fazla emeğim var geri dönünce de tatillerde falan kimseyle oturmak istemiyorum evimde diğeri de köyde ki ev yapılırsa ablası şimdiden ben otururum derdinde her ucu bilmem ne değnek istemiyorum kızlar ya kimsenin çöpü yok benim evim de cok emek verdik zor sartlarda ev alip içini dizdik gelenleri gidenleri çok oluyor kayınbabamin kumasi var birde onun akrabalari var haci hoca işleriyle çok uğraşırlar hep evlendim evleneli uzak durdum evime girilsin istemiyorum hele yatağım daha kullanmadigim kiyamadigim nevresimlerim aylarca taksitini ödediğim acilmamis yemek takimlarim var siz olsanız ne düşünürsünüz yurt disinda kirada oturucaz eşyalı evde ama emek verdim niye insanlarla paylasayim ki mahremim çünkü ev benim icin
Hic öyle düşüncem yok niye esyalarimi kapatayım bir odaya illaki gidip geleceğim niye evimi vereyimHal böyleyse anca bir odayı kapatır kitlersiniz gibi
Evet öyleEvinize kimseyi yerleştirmeyin, sonra çıkaramazsınız. Tavrınızı en baştan koyun sonra önünü alamazsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?