- 26 Ağustos 2023
- 2.362
- 4.212
- 53
Esim yurt dışında çalışıyor bir iki aya bizi de götürmeyi planliyor ama o kadar rahat geliyor ki suan hayat bana gitmek istemiyorum
ama esimde geri dönsün burada sürekli gecim derdiyle de ugrasalim istemiyorum ne istediğimi bende bilmiyorum
aslinda burada iki evim var birisi insaat diğeri suan oturduğum ev insaat olan ev koyde esim kışları annemler benim suan oturduğum evde otursun diyor razi degilim çünkü cok fazla emeğim var geri dönünce de tatillerde falan kimseyle oturmak istemiyorum evimde diğeri de köyde ki ev yapılırsa ablası şimdiden ben otururum derdinde her ucu bilmem ne değnek istemiyorum kızlar ya
kimsenin çöpü yok benim evim de cok emek verdik zor sartlarda ev alip içini dizdik gelenleri gidenleri çok oluyor kayınbabamin kumasi var birde onun akrabalari var haci hoca işleriyle çok uğraşırlar hep evlendim evleneli uzak durdum evime girilsin istemiyorum hele yatağım daha kullanmadigim kiyamadigim nevresimlerim aylarca taksitini ödediğim acilmamis yemek takimlarim var siz olsanız ne düşünürsünüz
yurt disinda kirada oturucaz eşyalı evde ama emek verdim niye insanlarla paylasayim ki mahremim çünkü ev benim icin