benim derdim var?

fomara

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2009
66
4
98
Trabzon
bu bölüme çok sık takılan biriyim ama genelde okumayı terçih ediyorum ama şimdi bende derdimi yazmak benim gibi olup aynı sıkıntıyı yaşayan varsa veya yaşamayan destek olmak moral almak istiyorum yardım istiyorum....
2 yıllık evliyim ve benim sorunum tüylerim...eşimle çinsel anlamda hiç rahat hissedemiyorum hep çekiniyorum utanıyorum...eşim hiç sorun yapmıyor bişey demiyor bana...ne yapalım hayatım seninde bir derdin olcak elbet allah sana bunu nasip etmiş hiç kafana takma diyor hep...
vüçüdumda çok değilse bile göbekte,bütün bacak ve yüzümde tüyler var...ama ben alıyorum tabiki bunları...ama alamağım zamanlarda oluyor ve o zamanlar eşimle yatakta hep kasıyorum kendimi utanıyorum....yanında açık giyinemiyorum.....
doktora gittim sorun yok....ama ben bunalıyorum cookkkk.acaba ben çok mu kafama takıyorum anlamıyorum ki..

Canım aynı sıkıntı bendede var. Hatta artık çenemde bile çıkmaya başaladı. O kadar yani.İnşallah bikaç aya kadar lazere başlıycam. Bence sende lazeri bi düşün. En kesin çözüm bu gibi görünüyo. Ama eşinden de çok rahatsız olmana gerek yok çünkü bu senin istediğin bişey değil elinde değil sonuçta.

Bence yok yere üzülmeyin..
Zaten bakımınızı yapıyormuşsunuz..
Eşinizle mutlu olmanın tadını çıkarın..:lepi:

takmayın kafanızı eşin sorun yapmıyormuş işte
lazer yaptır bu kadar kafayı takıyorsanda

bu bölüme çok sık takılan biriyim ama genelde okumayı terçih ediyorum ama şimdi bende derdimi yazmak benim gibi olup aynı sıkıntıyı yaşayan varsa veya yaşamayan destek olmak moral almak istiyorum yardım istiyorum....
2 yıllık evliyim ve benim sorunum tüylerim...eşimle çinsel anlamda hiç rahat hissedemiyorum hep çekiniyorum utanıyorum...eşim hiç sorun yapmıyor bişey demiyor bana...ne yapalım hayatım seninde bir derdin olcak elbet allah sana bunu nasip etmiş hiç kafana takma diyor hep...
vüçüdumda çok değilse bile göbekte,bütün bacak ve yüzümde tüyler var...ama ben alıyorum tabiki bunları...ama alamağım zamanlarda oluyor ve o zamanlar eşimle yatakta hep kasıyorum kendimi utanıyorum....yanında açık giyinemiyorum.....
doktora gittim sorun yok....ama ben bunalıyorum cookkkk.acaba ben çok mu kafama takıyorum anlamıyorum ki..

lazer epilasyon denedin mi canım?

ama fazla da takılacak bişi değil yani canım eşin rahatsız olmuyormuş ta....
o seni bunun için bunaltıyor olsa tamam...
bence de mutlu olmanın tadını çıkar
:)

lazere başlayabilirsin maddi anlamda çok da zorlayan bişey değil. bende pahalı olacağını düşündüğüm için sürekli erteliyodum. ben uzun bi dönem kortizonlu ilaçlar kullandığım için yüzümde tüylenme sorunu yaşamaya başladım. sadece yüzümde diğer yerilerimde normal ve lazere başladım inanılmaz rahat ettim daha ilk seansta farketti 2 hafta oldu hala tüy yok bu gün kontrolüm var. en azından kendini daha iyi hissedersin.

bence çok fazla takmamalısın. benim vücudumda fazla yok ama benimde yanak ve çene bölgemde var tüylenmem. eşim hatta gırgır geçer tüylü diye. amannn ne var bunad boşver hayatını yaşa. eşinde dert etmiyormuş bak.

lazer denedim 2 sene kadar ama hiç sorun alamadım daha kötü oldu yüzüm...
suan bıraktım denemeyi tekrar düşünmüyorum
yorumlar içi sağolun

Cnm bendede var hemde Çook
Çene altı gÖĞÜs arası ve ucu
gÖbek bacak
napayım rabbım bunu vermıŞ banada
eŞım benımde anlayıŞlı hıÇ dert etmıyor ama ben mutlu deĞılım pek
Şımdı takmamaya baŞladım napayım tek kıllı sen yada ben deĞılımkı allah baŞka dert vermesın
kaymak gıbı vucudu alup kocası Çok ılgısız olanlar var.sen kocanla mutlu olda tek sorunun kıl olsun.takma kafanı onlarla barıŞık olmalısın yoksa bı ÖmÜr zor geÇer.gÖbek bÖlgeme lazer yaptırıyorum1500 tl ye yakın harcadım dÜŞÜn bak halada gıdıyorum azalma oldu.hormon testlerınde sorun yoksa sende gıt gerÇekten ÇÖzÜm oluyor

lazer denedim 2 sene kadar ama hiç sorun alamadım daha kötü oldu yüzüm...
suan bıraktım denemeyi tekrar düşünmüyorum
yorumlar içi sağolun

neden kötü olduki anlamadım aslında ama bu olayı kafana takma derim sonuçta hangi bayan herzaman tamamen pürüzsüz olarak geziyorki..iş yoğunluğu ev hanımlığı derken çok değil ama azıcık kendimizi ihmal edebiliriz doğal bence...

aynı sorun bende de var..bütün bacak.göbek ve malum yerler..
ilk evlendiğimde nasıl kasıyordum görecektin beni..
durmadan elimde ağda,cımbız,epilasyon aleti..yoruluyordum valla..baktım eşim hiç sorun etmiyor..ona bakarsan ben maymun gibiyim diyor..
artık daha rahatım..biraz büyük bir yere atyinimiz çıkınca ilk işim lazer olacak..sıkma canını bence..

bide şöyle düşün..
benim bir arkadaşımın eşi asla tüy istemiyordu
ve kadın tüysüz denecek kadar az tüyü var aslında..
hayır diyormuş bir tane bile görmek istemiyorum..çıkar çıkmaz alacaksın..ya böyle bir eşin olsaydı..ben onu duydum şükrettim vallahi..

bu konuda yapabileceğin tek şey bakımını yapmak.onun dışında kafana takma napabilirsinki.bence eşine bundan bahsedip durma o zaman daha çok dikkatini çekmiş olursun..onunda kusurları vardır o söyleyip duruyor mu sana.belki de söylemediği için o kadar önemli bir kusuru olduğunu düşünmezsin sen.sen de bundan bahsetmeseydin o da herkesin bir derdi olacak senin de bu deme gereği duymazdı sana

Arkadaşım aynı sorun bende de vardı. Polistik overden dolayı imiş. Çocuk sahibi olmaya karar verip uzun bir tedavi aşaması sonucu bu gerçeği kabullendim. Vücuduma ağda yaptırıyorum ve çok azaldı, yüzüme de lazer epilasyon yaptırdım ve yüzümdeki kıllar bitti. Bu arada çocuk tedavisi sebebi ile çok kilo almıştım, kilo arttıkça tüylerde arttı, çünkü hormon dengem bozulmuştu, zaren pkolu olduğum için kilo almaya da müsitim. 24 kilo verince hem kıllardan hemadet düzensizliğinden kurtuldum. ıstersen başka bir lazer epilasyon merkezini dene, ben çok çabuk fayda gördüm.

göbek ve yüze sarartıcı
bacağa makine
koltukaltı ve bikiniye malesef jilet uyguluyorum.bir şekilde habire tüylerimle meşgulüm ben de.
şimdi hamileyim diye sarartıcı kullanmıyorum yüz neyse de göbek aldı başını gidiyor.çok sinir bozucular gerçekten ama yeni sorunlar da eklendi çatlak ve selülit gibi.hamilelikten sonra nasıl toparlayacağım bilmiyorum.bebek biraz büyüyünce genital ve koltukaltı için lazere gitmeyi düşünüyorum.bu sorun 10 kadından 8 inde var bence.yani yoğun yaşayanları diyorum.yoksa herkeste var.bacak o kadar sorun olmuyor bende ama genital ve koltualtından kurtulmak gerçekten hedefim.

ben de aynı dertten muzdaribim Allah ıma bin şükür eşim sorun yapmıyor
farkında zaten amab ben de tüylüyüm diye koyvermiyorum kendimi elimden geldiğince dikkat ediyorum
üzülme cnm bu derdi yaşayan tek sen değilsin

Back
X