Benim derdim yengem...

insan böyle durumlarda, ''ben olmasam ne yapacaklar' diye düşünüyor değil mi?
bence yengen, sen varsın dıye bir şeye elini sürmüyor ( bir de bu açıdan düşün )
onun bu durumu senı rahatsız etmesin, abinin söyleyebilecek bir ağzı var değil mi?
onlar aralarında halleder, bence sen böyle şeylere karışma

sizin önceki konunuzdan hangı konuda yardımcı olmak istediğiniz belli

siz evlimisiniz evlilik hayatı yaşadınızmı hiç

öyle o ezberlenmiş bı kaç kelımeyle yurumuyor iş hele bırde ufacık bı çocuk varsa ortada 2 gun bıle bekletırsın

sen abını yengenı bırakta kendı hayatına bak boşver onları evlenecek kadar akılları olduğuna göre mutsuzlarsa boşanmayada vardır akılları

görümcemle ilgili bir konu acmıstım.. birden onu hatırladım.. benim yengenden tek farkım ben güleryüz gosterdım hiç anlamadım, yenge daha erken farketmıs en basından:)) öyle kaybetmiş gibi düşünürsen hep sen üzülürsün tatlım, ne mutlu sanaki bir yuvası olmus abinin bir sevdiği bir cocugu var artık, tıpkı seninde ileride olacak hayatın gibi. hiç dert etme üzülme gecici seyler bunlar.. biraz boslukta hayatın doldukca bu dertlerın azalacak eminim..

buna müdahale edecek son kisi sensin ama canim,
annenin yapmadigi kaynanaligi sen yapmaya kararlisin galiba,
agbin bu durumdan rahatsizsa kendisi konusur esiyle,
yada gelip size soylerdi,
demekki onlar hallerinden memnun degilselerde onlar artik ayri bir ev,
sizi baglayan birsey yok yani,
sen yol gostermeye calissan sana verecekleri tek cevap SANANE olur

Sen önce yardım al da şu abim en büyük aşkımdı, tek gerçeğimdi
vah vahh evlendi gitti kaybettim onu
psikolojinden kurtul. Sonra yardımcı olmaya çalış olur mu?
Yok yani şuan hiç sağlıklı olmaz senin yardımın.
Dertleri,sevinçleri en büyük mutlulukları özel odalarında paylaşıyorlar belki.
Nereden biliyorsun?
Evlilik yemek masası, silinen camlar, temiz tezgahlardan ibaret değil.
Ben sana diyeyim evlilik niçin var.
Evlilik iki aşığın aşklarını doyasıya yaşaması için var.
Birbirlerine evlat gibi dünyanın en güzel hediyesini verip aile olmak için var.
Ama 3. şahıslar müsade eder de durmaları gereken yeri bilirlerse daha güzel olur.
Pis bir mutfak rahatsız etmez kimseyi 3. şahısların lafı,sözü kadar..

Son düzenleme:

ben görümceme stajyer kaynana diyorum bayılıyor gülmekten,çok hosuna gidiyor.... demek içinde varmış:)) yanlış anlasılmasın bende bır gorumceyım:))

Sadece renklendirdiğim kısım düşündürücü olabilir.
Bunu da abinizle konuşmalısınız. Çocuk gelişimi elbette önemli.

Diğer saydıklarınız ne sizi, ne annenizi alakadar etmez.
Abiniz koca adam, çok rahatsız olursa karı-koca aralarında hallederler.

söylüyor söylüyor ama devamı yok diyorum.yani şu bir kulaktan girip bi kulaktan çkma meselesi vardır ya.yoksa ben olmasam napıcaklar diye düşümüyorum.çat pat gidiyo,çocuk düşe kalka büyüyor.annem aylardır onların yanında.abim istiyor kalmasını.çünkü yeğenime bakmasını istiyor.sence biz de dahil olmuyor muyuz hal böyleyken?

mody derdim bu değil ki.merak etme çoktan kabul ettim.benim derdim bu değil.yengemle de kişisel bi problem yaşadığmdan onu kötülemk için bi konu açmadım.aksine yardımcı olunabilecek bi yol varsa yardım etmek için.yoksa kıskançlıkmış çekememezlikmiş öyle mevzular yok.herkes kendi hayatında...ancak bunu kardeş nedir can nedir onu bilen anlar.iki kat yabancı el gibi duramam

çocuğun annesi varken neden babaannesi bakıyor?
yengenin abını dinlememesi neden sana problem oluyor?
yengen çalışıyor mu?

böyle bir konu hatırlıyorum ama o çocuk okula gidiyordu
insanın içinde yoksa bir şeyleri yapmak,halletmek boşa uğraşmayın
gönülsüz yapar o zaman da yaptığı bir şeye benzemez.

abinizde biter olay belki o yönlendirirse yola gelir yoksa zor

Olayı şimdi okudum.

Nasıl sinirleniyorum böyle insanları görünce.
Bir kere yazmıştım yine yazacağım, bir tane de bende vardı bu model.
"Abime sarılarak uyuyamıyorum, elini tutturmuyor bana hayatına sen girdiğinden beri" demişti.
Hasta. Hala sinirlerinirim aklıma geldikçe.

Konu sahibesi, bir an önce evlenin.
Aibiniz de rahat etsin yengeniz de.

Son düzenleme:

daha önceki mesjımda dediğim gibi en büyük sorun da o zaten.abime ne söyleyebilirm ki?sonucta en çok vakiit geçiren annesi?

anlamadım ben med?
bu yazıyla ne alaka konu?:44:

boyle gorumcesi olan gelinlere uzuluyorum....gorumce tarafindan kiskanilmak.... allahtan gorumceyim ama oyle bir derdim yok....gorumcelerim var boyle bir sikintim yok.... es ayridir abi ayridir....bunun ayrimini yapin siz once....

cook merak ediyorum, siz evlendiginizde üstelik birde coluk cocuga karistiginizda evi düzenleyemediginizde acaba sizin görümceniz size hangi sekil yardimda bulunacak...
o konuyuda buraya acmayi sakin unutmayin lütfen! merak ile bekliyoruz...

ahaahaa oda bişeymi cd den hala nişan salonuma gişimi gördükce sinirden dudaklarımı ısırıyorum.. nişanlımın bi kolunda ben diğerinde tam içeri adım atarken koluna giren görümce.. üçümüz kol kola halay ceker gibi girmişiz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…