Benim derdim yengem...

Evet bu tiplere bende hasta diyorum.
Kesinlikle bunlar bekar kaldıkları müddetçe yuva yıkacak
kadar tehlikeli olabilirler..
Tez zamanda evlenin asıl aşkınızı bulun.
Abinizi bu yükten kurtarın.
Ve kendi evliliğinizle uğraşmaktan başkalarının evliliğine
burnunuzu sokacak vaktiniz kalmaz böylece.
İşte gerçek yardım

ah sız gelinler yokmu ayırıyorsunuz kardeşleri hep

çocuğun annesi varken neden babaannesi bakıyor?
yengenin abını dinlememesi neden sana problem oluyor?
yengen çalışıyor mu?

hayır çalışmıyor.çünkü bakamıyor.problem oluyor çünkü yeğenimi düşünüyorum.belki annesi kadar değil ama düşünüyorum işte.

malesef ben de öyle düşünüyorum.insanın içinde olmayınca zor...ama hep mi böyle devam edicek yani.insanın ömrü kısalır ya

ahhahahah sinirim bozuldu sesli güldüm, hala gülüyorum
Ne güzel bir anı

belkide sız bakamadığını düşünüyorsunuz abınızde nezaketen kal dıyor annenızde kalıyor

gelin kkya uye olsa kv.dem geldi gitmiyor dıye konu bıle açardı belki

ah sız gelinler yokmu ayırıyorsunuz kardeşleri hep

ah ah sorma benim numuneden kimsede yok.. balayına gidicez 40 gun sonra nolur bende gelim diyo catlak.. zaten boyle bı catlagı anca benım gıbı bı catlak cekıyo ıste.. eskıden cok takıyorumda zamanla bende alıstım ..kel kör geciniyoruz işte.:))

Hahahah ay güleceğim yoktu şu sinirle valla iyi güldüm.
Resmen işine gelen yorumlara cevap yazıyor.
Gerçekleri atlıyor kızlar boşverin yazmaya değmez.
Allah yardım etsin abisine,yengesine. Amin!

Ve size sesleniyorum bu konu aracılığıyla..
Tüm hastalıklı görümceler Allah sayınızı azaltsın!

En büyük aşkım abimdi demiş yaaa..
Ama abinin en büyük aşkı eşi ve çocuğu canım çatlaaaaa!
Ohh be rahatladım

hayır çalışmıyor.çünkü bakamıyor.problem oluyor çünkü yeğenimi düşünüyorum.belki annesi kadar değil ama düşünüyorum işte.

bence yengen bıkmış artık bu durumdan
bakamıyor ne demek?
doğurmasını bılıyor, neden bakamasın? abin yengenın güvenını almıs elınden
bir de kaynana var tabii, sürekli evde. fırsat kalsa, kendı başına kalsa yapacak kadın, ama başında sürekli
'' bır çocuğa bile bakamıyorsun, annem bakacak '' diyen güvenini kaybettiren bir eş var.
ee doğal olarak salmıs kendını yengeciğin.
evde olduğu halde, çocuğuna istediği gibi bakamayan yengenın durumu vahim.

abin gibi erkek tipleri beni hasta ediyor

Son düzenleme:

tövbe Rabbim

Bu durumdan abiniz şikayetçi olduğunu falan mı söyledi size de yardım etmeye çalışıyorsunuz.?
Söylediğiniz hiçbi konu sizi ilgilendirmez yani ilgilendirmemeli.
Eşinizle yaşam tarzınızı görümceniz beğenmese araya girse hoşunuza gider miydi?
Madem abinizin evine gidince huzursuz oluyorsunuz o zaman gitmeyin.

konunun ilk mesajına istinaden yazıyorum: size ne???
hatta bence iyi bir anne, evinin temizliği ya da mutfağının düzeninden çok çocuğunun uykusuna önem veriyor. olması gereken bu bence. bırakın milletin evini allah aşkına, düzgün bir ev, temiz bir mutak görmek için mobilya teşhir mağazalarını ziyaret edebilirsiniz.

bunlardan o kadar cok varki.. sen bide bizim doğada çekilmiş üçlü resimlerimizi gör.. sanki ben görümce o nişanlı:)) ayy ne safmısım dıyorum sımdı hiç anlamadım sonradan aklım basıma geldi.

Ay lütfen sus gözümden yaş geldi hıçkırık tuttu gülmekten
Gülüyormuyum ağlıyor muyum belli değil

Bizimki de, "şimdiye kadar hiç bir kadın benim önüme geçememişti, gurur duy kendinle demişti

bunlardan o kadar cok varki.. sen bide bizim doğada çekilmiş üçlü resimlerimizi gör.. sanki ben görümce o nişanlı:)) ayy ne safmısım dıyorum sımdı hiç anlamadım sonradan aklım basıma geldi.

cnm sen gelin olduğundan ! poz vermesını neyim bilmezsın görümcen fotograflar ıyı çıkın dıye gırmıştır resme

Az daha anlatırsanız görümceme olan nefretim sevgiye dönüşecek
beterin beteri var diyerekten

o nasıl bi laf yaa:)) resmen kendını senın yerınde hıssedıyo.. bakar mısın?? e benim birde kahvemi görümcemin abisine vermek isteğiyle tepsiyi alışı vardı.. bildiğin isteme kahvesini:) bende yazık hevesleniyo demekki diye içimden uzuluyodum:))

aman ALLAHim bunu görümcen mi söyledi hahaha hic gülcem yoktuu
ALLAH bu tür zihniyetli insanlardan bizi uzak eylesin ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…