- 23 Kasım 2016
- 209
- 52
- 13
- 33
- Konu Sahibi Adinibilenyazsin
-
Beklentim pek yok evde yaptigim bi is var yavas yavas ilerliyorum.bi evim olsun istiyorum birikim yapiyorum baska istegim yookki hayattan.Hayat kısa,
kuşlar uçuyor
Demiş şair. Belki de çok istememekle başlamalısınız. Beklentilere girmeyerek sadece anlardan keyif almaya çalışıyorum, hayatım da temel düzeninde kendi rutininde öyle akıp gidiyor. Zaten öleceğim bir gün, acele etmeye ne gerek var.
Oyle ama cok daraliyorum.boyle nereye kadarAnı yaşa, yarına çıkacagımız belli mi. Ayrıca herşey günden güne değişiyor yarın ne olacagıda belli değil. Evet vbir amacın olsun ama gerceklesmediği zamanda hayttan kopma, yıldırmasn seni. Benimde istediğim çok sey vardı ama olmadı olmuyor bazen daralıyorum ama olmayınca olmuyor ne yapıcan bosverecen... oldugu kadar.
Ben de 5 yil once senin gibi evimde yaptigim isi ticarete cevirdim çok sukur. Duzenimi oturttum evimi aldim ama emin ol öyle kolay olmuyor. Gecelerce uyumadim sabahlara kadar ugrastim yaptigim isle ilgili. Sundan emin olabilirsin Allah hiçbir emegi karsiliksiz birakmaz ama sebat ediceksinBeklentim pek yok evde yaptigim bi is var yavas yavas ilerliyorum.bi evim olsun istiyorum birikim yapiyorum baska istegim yookki hayattan.
Senin yaptigin is ne pekiBen de 5 yil once senin gibi evimde yaptigim isi ticarete cevirdim çok sukur. Duzenimi oturttum evimi aldim ama emin ol öyle kolay olmuyor. Gecelerce uyumadim sabahlara kadar ugrastim yaptigim isle ilgili. Sundan emin olabilirsin Allah hiçbir emegi karsiliksiz birakmaz ama sebat ediceksin
O bende kalsin ama ne is yaptiginin onemi yok, önemli olan senin yaptigin ise inanman ve arkasinda olmanSenin yaptigin is ne peki
İsime inaniyorum da bebggim var besbucuk aylik o yuzddn pek odaklanamiyorumO bende kalsin ama ne is yaptiginin onemi yok, önemli olan senin yaptigin ise inanman ve arkasinda olman
Ben de bu ise basladigimda hamileydim, dogum yaptim ama pes etmedim, hatta isime daha da çok sarildim yavrum için. Birlikte calistik kizimla her gun sabah gittik ise aksam geldik. Iyi ki de pes etmemisim kizimla birlikte sancili donemli atlattik, isim de oturdu rayina kizim da buyudu isimle birlikteİsime inaniyorum da bebggim var besbucuk aylik o yuzddn pek odaklanamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?