Benim derdimde yalnızlık hissi

Esmatunc44

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2014
4
0
1
34
Kızlar merhaba herkese . Benim derdim çok fazla yalnız hissetmem kendimi. Çok şükür ailem yanımda hepsi sağ. Ama ailemden biraz uzağım yani çok faxla oturup konuşmam kendi içimde yaşıyorum herşeyi. Okuyorum hatta ikinci üniversitem , arkadaşlarım var benden biraz küçükler ama yinede anlaşıyorm. Okul dışında çok görüşmüyoruz ama okuldayken iyiyiz tek değilim yani. Haftasonu kursa gidiyorum kendimi geliştirmek için. Ama hayatımda biri olsun istiyorum doğru kişiyi bende bulmak istiyorum artık. Evde bir saat bile tek oturunca bunalıyorum ve çok kötü oluyorum. Neden böyleyim bilmiyorum geçsin istiyorum illa hayatımda biri olunca mı mutlu olucam sanki diyorum ama tuhaf bir ruh hali içindeyim. Basit bir dert gibi gözüküyor belki böyle anlatınca ama beni çok etkiliyor gerçekten depresyondamıyım acaba :( beraber gezebileceğim duygusal bişeyler yaşayabileceğim, benimle ilgilenen biri olsun hayatımda istiyorum. Okuldan bir iş teklifi aldım sabah ders saatime kadar çalışmak için onuda kabul etmeyi düşünüyorum boş kalmiyim diye biraz getir götür tarzında bişey olucak sanırım ama yeni birilerini falan tanımak iyi gelir belki. Sizce benim sorunum ne nasıl geçer alaycı cevaplar yazmayın lütfen gerçekten kötüyüm

Akıllı bi kızsın, hepimiz böyle hissedebiliriz. Bende eşimle tanışmadan önce yalnızdım aynı bu şekilde hissederdim. İlla ki biri çıkacak karşına, yeter ki sen kapılarını kapatma;)

bence kafanı kaldır etrafına bak etrafında seni beğenen sana ilgi duyan mutlaka birileri vardır onlara bir gülücük atarak başla işe :)

Akıllı bi kızsın, hepimiz böyle hissedebiliriz. Bende eşimle tanışmadan önce yalnızdım aynı bu şekilde hissederdim. İlla ki biri çıkacak karşına, yeter ki sen kapılarını kapatma:KK66:
Hep karşıma çıkan insanlar olmayacak tiplerdi . Bir ilişkim oldu 4 yıl sonra bitti. İki yıldırda kimse olmadı ve hiç umudum yok artık :(

bence kafanı kaldır etrafına bak etrafında seni beğenen sana ilgi duyan mutlaka birileri vardır onlara bir gülücük atarak başla işe :)
Birkaç kişi vardı aslında ama olmayacak kişilerdi :( zaten hiç normali beni bulmadıki en son biri ilgileniyordu sonra sevgilisi olduğunu öğrendim böyle şanssız bahtsız biriyim ben :'(

Birkaç kişi vardı aslında ama olmayacak kişilerdi :KK43: zaten hiç normali beni bulmadıki en son biri ilgileniyordu sonra sevgilisi olduğunu öğrendim böyle şanssız bahtsız biriyim ben :'(
böle öğrenilmişçaresizlik içinde olmayın lütfen .. bence vakit geçirebileeceğiniz insanları eleyin ve onlarla gezinin

Kızlar merhaba herkese . Benim derdim çok fazla yalnız hissetmem kendimi. Çok şükür ailem yanımda hepsi sağ. Ama ailemden biraz uzağım yani çok faxla oturup konuşmam kendi içimde yaşıyorum herşeyi. Okuyorum hatta ikinci üniversitem , arkadaşlarım var benden biraz küçükler ama yinede anlaşıyorm. Okul dışında çok görüşmüyoruz ama okuldayken iyiyiz tek değilim yani. Haftasonu kursa gidiyorum kendimi geliştirmek için. Ama hayatımda biri olsun istiyorum doğru kişiyi bende bulmak istiyorum artık. Evde bir saat bile tek oturunca bunalıyorum ve çok kötü oluyorum. Neden böyleyim bilmiyorum geçsin istiyorum illa hayatımda biri olunca mı mutlu olucam sanki diyorum ama tuhaf bir ruh hali içindeyim. Basit bir dert gibi gözüküyor belki böyle anlatınca ama beni çok etkiliyor gerçekten depresyondamıyım acaba :KK43: beraber gezebileceğim duygusal bişeyler yaşayabileceğim, benimle ilgilenen biri olsun hayatımda istiyorum. Okuldan bir iş teklifi aldım sabah ders saatime kadar çalışmak için onuda kabul etmeyi düşünüyorum boş kalmiyim diye biraz getir götür tarzında bişey olucak sanırım ama yeni birilerini falan tanımak iyi gelir belki. Sizce benim sorunum ne nasıl geçer alaycı cevaplar yazmayın lütfen gerçekten kötüyüm
Sen benim yillar onceki halimsin ve evet depresyondasin.bende cok yalnizdim ve hep bunalimdaydim eve giremezdim bogulurdum evde.hayatimda kimse yoktu herkese ozenirdim.su an 3yillik esim yanimda gitarini tingirdatiyor :)
Benim tavsiyem depresyon zordur.iyi bir psikiyatriye gorun.depresyondan tek basina kurtulmak zordur destek almadan.hergun onemlidir gunlerini bunalimla gecirme tedavi ol hayati sev.birde Allaha dua et hayirli bir insan cikarsin karsina.inanki kabul oluyor icten yapilan dualar.evet ben 5yil once senin gibiydim.simdi kuzumla sicak yuvamizda mutluyum.inan hayat guzel.mutlu ol mutlu et kendini.kendini hep sev.seninde karsina seni hakedebilecek bir insan cikacak.

Sen benim yillar onceki halimsin ve evet depresyondasin.bende cok yalnizdim ve hep bunalimdaydim eve giremezdim bogulurdum evde.hayatimda kimse yoktu herkese ozenirdim.su an 3yillik esim yanimda gitarini tingirdatiyor :)
Benim tavsiyem depresyon zordur.iyi bir psikiyatriye gorun.depresyondan tek basina kurtulmak zordur destek almadan.hergun onemlidir gunlerini bunalimla gecirme tedavi ol hayati sev.birde Allaha dua et hayirli bir insan cikarsin karsina.inanki kabul oluyor icten yapilan dualar.evet ben 5yil once senin gibiydim.simdi kuzumla sicak yuvamizda mutluyum.inan hayat guzel.mutlu ol mutlu et kendini.kendini hep sev.seninde karsina seni hakedebilecek bir insan cikacak.
Beni gerçekten anlamanıza çok sevindim. Destek almak konusubda kararsızım . Kendime çok kızıyorum biri olunca mı mutlu olucam neden mutluluğumu buna bağlıyorum diye. Ama yine hep kendimii bu ruh hali içinde buluyorum:(((

Beni gerçekten anlamanıza çok sevindim. Destek almak konusubda iyi ararsızım . Kendime çok kızıyorum biri olunca mı mutlu olucam neden mutluluğumu buna bağlıyorum diye. Ama yine hep kendimii bu ruh hali içinde buluyorum:KK43:((
Evet aslinda bazi seyleri dojtor destegi almadan halledebiliruz.baktik basaramiyoruz mutlaka yardim almaliyiz.bende cok mucadele etmistim ama doktorsuz yapamamistim.destek almak kotu birsey degilki tatlim.hayati boyle harcama git yardim al kendini iyi hissedeceksin..

Back
X