- 28 Kasım 2014
- 4
- 0
- 1
- 34
- Konu Sahibi Esmatunc44
Kızlar merhaba herkese . Benim derdim çok fazla yalnız hissetmem kendimi. Çok şükür ailem yanımda hepsi sağ. Ama ailemden biraz uzağım yani çok faxla oturup konuşmam kendi içimde yaşıyorum herşeyi. Okuyorum hatta ikinci üniversitem , arkadaşlarım var benden biraz küçükler ama yinede anlaşıyorm. Okul dışında çok görüşmüyoruz ama okuldayken iyiyiz tek değilim yani. Haftasonu kursa gidiyorum kendimi geliştirmek için. Ama hayatımda biri olsun istiyorum doğru kişiyi bende bulmak istiyorum artık. Evde bir saat bile tek oturunca bunalıyorum ve çok kötü oluyorum. Neden böyleyim bilmiyorum geçsin istiyorum illa hayatımda biri olunca mı mutlu olucam sanki diyorum ama tuhaf bir ruh hali içindeyim. Basit bir dert gibi gözüküyor belki böyle anlatınca ama beni çok etkiliyor gerçekten depresyondamıyım acaba
beraber gezebileceğim duygusal bişeyler yaşayabileceğim, benimle ilgilenen biri olsun hayatımda istiyorum. Okuldan bir iş teklifi aldım sabah ders saatime kadar çalışmak için onuda kabul etmeyi düşünüyorum boş kalmiyim diye biraz getir götür tarzında bişey olucak sanırım ama yeni birilerini falan tanımak iyi gelir belki. Sizce benim sorunum ne nasıl geçer alaycı cevaplar yazmayın lütfen gerçekten kötüyüm