İyi günler sevgili üyeler benim derdim şu ki 6 aylık bir kızım var ve ben ona birsey olacak diye cok korkuyorum ben annesiyim sanki ona bsy yapacak mısım gibi asla öyle birsey yok ben onu canımdan cok daha sevıyorum bilmiyorum bu neden böyle cok baş basa kalıyoruz sacma sapan şeyler biliyorum ama neden böyle düşünuyorum yemek yedirirken aman bogazına birsey kactı mı aman kucagıma alırken incittim mi yani böyle seyler ne yapacağımı hiç blmiyorum güne berbat uyanıyorum hep bsy olacak korkusu bunu nasıl aşarım..
Hayır böyle bir geçmişim yok aslında neden böyle oluyor bilmiyorumBebeğinize hamileyken kaybetme korkusu yaşadınız mı veya düşük geçmişiniz var mi
Lohusa dediğimiz dönem kişiden kişiye süresi, belirtileri vs hepsi değişir. Sizde ilk aylarda bir olaydan etkilenmiş olabilirsiniz. Eşiniz ile konuşabilirsiniz aynı evin içinde olduğunuz için bence size en büyük desteği o verecektirİyi günler sevgili üyeler benim derdim şu ki 6 aylık bir kızım var ve ben ona birsey olacak diye cok korkuyorum ben annesiyim sanki ona bsy yapacak mısım gibi asla öyle birsey yok ben onu canımdan cok daha sevıyorum bilmiyorum bu neden böyle cok baş basa kalıyoruz sacma sapan şeyler biliyorum ama neden böyle düşünuyorum yemek yedirirken aman bogazına birsey kactı mı aman kucagıma alırken incittim mi yani böyle seyler ne yapacağımı hiç blmiyorum güne berbat uyanıyorum hep bsy olacak korkusu bunu nasıl aşarım..
Doğum sonrası bunalıma girmiş olabilir misinizİyi günler sevgili üyeler benim derdim şu ki 6 aylık bir kızım var ve ben ona birsey olacak diye cok korkuyorum ben annesiyim sanki ona bsy yapacak mısım gibi asla öyle birsey yok ben onu canımdan cok daha sevıyorum bilmiyorum bu neden böyle cok baş basa kalıyoruz sacma sapan şeyler biliyorum ama neden böyle düşünuyorum yemek yedirirken aman bogazına birsey kactı mı aman kucagıma alırken incittim mi yani böyle seyler ne yapacağımı hiç blmiyorum güne berbat uyanıyorum hep bsy olacak korkusu bunu nasıl aşarım..
İlk bebeklerde deneyimsizlik çok hassasiyet getirebiliyor, eşiniz de çok hassassa birbirinizi tetikliyor olabilirsiniz. Ama o miniminnacık zor zamanları bitirmiş 6 aya ulaşmışsınız, yaşadıkça, zaman geçtikçe daha da alışacaksınız, rahatlayacaksınız. Bende öyle oldu en azındanİyi günler sevgili üyeler benim derdim şu ki 6 aylık bir kızım var ve ben ona birsey olacak diye cok korkuyorum ben annesiyim sanki ona bsy yapacak mısım gibi asla öyle birsey yok ben onu canımdan cok daha sevıyorum bilmiyorum bu neden böyle cok baş basa kalıyoruz sacma sapan şeyler biliyorum ama neden böyle düşünuyorum yemek yedirirken aman bogazına birsey kactı mı aman kucagıma alırken incittim mi yani böyle seyler ne yapacağımı hiç blmiyorum güne berbat uyanıyorum hep bsy olacak korkusu bunu nasıl aşarım..
buna hüsnü kuruntu derler obsesyon birazda takıntılısınız galiba normal bence kendi parçan korkuyosun panikliyosun sende biraz daha fazla bu duygular geçer zamanla rahat ol hangimiz yaşamadıkkı bu tür duygularıİyi günler sevgili üyeler benim derdim şu ki 6 aylık bir kızım var ve ben ona birsey olacak diye cok korkuyorum ben annesiyim sanki ona bsy yapacak mısım gibi asla öyle birsey yok ben onu canımdan cok daha sevıyorum bilmiyorum bu neden böyle cok baş basa kalıyoruz sacma sapan şeyler biliyorum ama neden böyle düşünuyorum yemek yedirirken aman bogazına birsey kactı mı aman kucagıma alırken incittim mi yani böyle seyler ne yapacağımı hiç blmiyorum güne berbat uyanıyorum hep bsy olacak korkusu bunu nasıl aşarım..
Sakin olun. Bu bir tür panik atak eğer imkanınoz varsa pskolog desteği alın. Veya zihnizi meşgul edecek uğraşılar bulun. Bu geçici bir durum. Endişeler buntür kaygılar zaöanla sönecektir. Sürekli bunları endişeyle düşünmeniz sizi daha çol dibe çeker. Size ketif veren şeylerle meşgul olun boş kalmayın bir şekilde geçecektirİyi günler sevgili üyeler benim derdim şu ki 6 aylık bir kızım var ve ben ona birsey olacak diye cok korkuyorum ben annesiyim sanki ona bsy yapacak mısım gibi asla öyle birsey yok ben onu canımdan cok daha sevıyorum bilmiyorum bu neden böyle cok baş basa kalıyoruz sacma sapan şeyler biliyorum ama neden böyle düşünuyorum yemek yedirirken aman bogazına birsey kactı mı aman kucagıma alırken incittim mi yani böyle seyler ne yapacağımı hiç blmiyorum güne berbat uyanıyorum hep bsy olacak korkusu bunu nasıl aşarım..
O bende de var 2.5 yaşında hala asamiyorum balkona çıkınca evim yüksek katta aşağı düşürürsem onu diye deliriyorum ağlıyorum gece de saate başı nefes kontrolü yapıyorum ihmale denk gelip düştüğünde de kendime çok kızıyorumİyi günler sevgili üyeler benim derdim şu ki 6 aylık bir kızım var ve ben ona birsey olacak diye cok korkuyorum ben annesiyim sanki ona bsy yapacak mısım gibi asla öyle birsey yok ben onu canımdan cok daha sevıyorum bilmiyorum bu neden böyle cok baş basa kalıyoruz sacma sapan şeyler biliyorum ama neden böyle düşünuyorum yemek yedirirken aman bogazına birsey kactı mı aman kucagıma alırken incittim mi yani böyle seyler ne yapacağımı hiç blmiyorum güne berbat uyanıyorum hep bsy olacak korkusu bunu nasıl aşarım..
Nasıl başa çıkacağız bu durumla ya cok korkuyorumO bende de var 2.5 yaşında hala asamiyorum balkona çıkınca evim yüksek katta aşağı düşürürsem onu diye deliriyorum ağlıyorum gece de saate başı nefes kontrolü yapıyorum ihmale denk gelip düştüğünde de kendime çok kızıyorum
Maalesf öyle bir imkanım yok ama dedugınız gibi sosyallesmek iyi fikirTerapi alın destek alın diyoruz da seansı olmuş 600-700₺
Haftada 1 bile azken gerçekten ulaşmak bile ülkede zor hale geldi..
Konu sahibi evet terapi bu işi çözerdi durum varsa arkadaşların dediği gibi tavsiye ederim bende de anksiyete panik atak var terapi işe yarıyor.
İmkan yoksa da bir müddet yalnız kalmayın ailelerinizle vakit geçirin sosyallesin bebeğinizle
EVHAM YAPMA KUŞUM, şeytan sürekli vesvese veriyorİyi günler sevgili üyeler benim derdim şu ki 6 aylık bir kızım var ve ben ona birsey olacak diye cok korkuyorum ben annesiyim sanki ona bsy yapacak mısım gibi asla öyle birsey yok ben onu canımdan cok daha sevıyorum bilmiyorum bu neden böyle cok baş basa kalıyoruz sacma sapan şeyler biliyorum ama neden böyle düşünuyorum yemek yedirirken aman bogazına birsey kactı mı aman kucagıma alırken incittim mi yani böyle seyler ne yapacağımı hiç blmiyorum güne berbat uyanıyorum hep bsy olacak korkusu bunu nasıl aşarım..
Benim bu durumum vesvese mi nasıl aşarım sizce vllahi kafayı yiycemEVHAM YAPMA KUŞUM, şeytan sürekli vesvese veriyor
sana olumlama seansları öneririm ( açıkcası duanın gücü daha fazladır ama olumlama yaparak kendimizi pohpohlamak özgüven veriyor diye düşünüyorum)Benim bu durumum vesvese mi nasıl aşarım sizce vllahi kafayı yiycem
Kesinlikle bir uzmandan destek alın kendinizi daha rahat ve hafiflemiş hissedersiniz.İyi günler sevgili üyeler benim derdim şu ki 6 aylık bir kızım var ve ben ona birsey olacak diye cok korkuyorum ben annesiyim sanki ona bsy yapacak mısım gibi asla öyle birsey yok ben onu canımdan cok daha sevıyorum bilmiyorum bu neden böyle cok baş basa kalıyoruz sacma sapan şeyler biliyorum ama neden böyle düşünuyorum yemek yedirirken aman bogazına birsey kactı mı aman kucagıma alırken incittim mi yani böyle seyler ne yapacağımı hiç blmiyorum güne berbat uyanıyorum hep bsy olacak korkusu bunu nasıl aşarım..
Bilmiyorum ama benim en çok balkonda krizim tutuyor balkonda yürürken bile çocuk deliriyorum kucagimdayken bile krize giriyorum elim ayağım titriyor çocukla balkondaykenNasıl başa çıkacağız bu durumla ya cok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?