Benim Diyet Günlüğüm

edacurta

Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2013
5
0
6
35
Mardin
Herkese Merhaba şuana kadar 8 kilo verdim ve kaçamaklarım da doğal olarak sıklaşmaya başladı ama bunların önüne geçebilmek ve bu isteklerimi dizginleyebilmek adına artık bende böyle bi diyet günlüğü ile karşınızdayım boyum 160 kilom 60(önceden 68'di) hedefim 52 kilo olmak.. Belki bu da boyuma göre çok kalır ama önce bu kiloyu görmek istiyorum daha sonra duruma göre karar veririm :) Günlük diyet listeme gelince uygulamak isteyenler uygulayabilir çünkü ben bununla verdim 8 kiloyu :)

Sabah:
1 kibrit kutusu peynir
1/2 domates
1/2 salatalık
1 dilim köy ekmeği
1 fincan yeşil çay

Öğle:
1 porsiyon sebze yemeği

Akşam:
1 kase yoğurt
1 dilim köy ekmeği
1 fincan yeşil çay
(isteğe göre 1 fincan bitkisel çay, şekersiz kahve veya soda)

aralarda 1 porsiyon meyve veya 1 avuç kuruyemiş yiyebilirsiniz.. :) son olarak ''Bol leptinli az ghlerinli günler diliyorumm...''

ee tüm bu yediklerimin yanında bir de spor yapmam gerekiyo öyle değil mi her gün 2 kere leslie ile yürüyorum ve toplamda 1000 kCal vermiş oluyorum bunun yanında 3 litre suyumu da içiyorum ve şakır şakır gidiyo kilolar benim gibi umutsuzluğun dibine vurmuş biri bunları yapabiliyorsa sizler de yaparsınız tek yapmanız gereken diyetinize sadık kalmanız ha bi de durmadan tartıya çıkmak yok!! cumadan cumaya çıkmanız yeterli çünkü kilo bazı insanlarda psikolojik bi durumdur geçmişte zayıf olup şuan kilolu olan çok insan var ve ben de onlardan biriyim o yüzden ben ve benim gibiler biraz kilolarının azaldığını görür görmez bilinçaltı devreye giriyor ve ister istemez çok kalorili besinler tüketiyoruz bunun önüne geçebilmek için haftada 1 kere tartılmak en iyisi canlar

neden umutsuzluğun dibine vurduğunu düşünüyosunki
8 kilo vermeyi başarmışsan bi 8 daha verirsin kesin.
hadi kolay gelsin hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…