Benim Diyet Günlüğüm

edacurta

Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2013
5
0
6
35
Mardin
Herkese Merhaba :16: şuana kadar 8 kilo verdim ve kaçamaklarım da doğal olarak sıklaşmaya başladı ama bunların önüne geçebilmek ve bu isteklerimi dizginleyebilmek adına artık bende böyle bi diyet günlüğü ile karşınızdayım :42: boyum 160 kilom 60(önceden 68'di) hedefim 52 kilo olmak.. :23: Belki bu da boyuma göre çok kalır ama önce bu kiloyu görmek istiyorum daha sonra duruma göre karar veririm :) Günlük diyet listeme gelince uygulamak isteyenler uygulayabilir çünkü ben bununla verdim 8 kiloyu :)

Sabah:
1 kibrit kutusu peynir
1/2 domates
1/2 salatalık
1 dilim köy ekmeği
1 fincan yeşil çay

Öğle:
1 porsiyon sebze yemeği

Akşam:
1 kase yoğurt
1 dilim köy ekmeği
1 fincan yeşil çay
(isteğe göre 1 fincan bitkisel çay, şekersiz kahve veya soda)

aralarda 1 porsiyon meyve veya 1 avuç kuruyemiş yiyebilirsiniz.. :) son olarak ''Bol leptinli az ghlerinli günler diliyorumm...'' :9::9::9:

ee tüm bu yediklerimin yanında bir de spor yapmam gerekiyo öyle değil mi her gün 2 kere leslie ile yürüyorum ve toplamda 1000 kCal vermiş oluyorum bunun yanında 3 litre suyumu da içiyorum ve şakır şakır gidiyo kilolar :1: benim gibi umutsuzluğun dibine vurmuş biri bunları yapabiliyorsa sizler de yaparsınız tek yapmanız gereken diyetinize sadık kalmanız ha bi de durmadan tartıya çıkmak yok!! :20: cumadan cumaya çıkmanız yeterli çünkü kilo bazı insanlarda psikolojik bi durumdur geçmişte zayıf olup şuan kilolu olan çok insan var ve ben de onlardan biriyim o yüzden ben ve benim gibiler biraz kilolarının azaldığını görür görmez bilinçaltı devreye giriyor ve ister istemez çok kalorili besinler tüketiyoruz bunun önüne geçebilmek için haftada 1 kere tartılmak en iyisi canlar :34:

neden umutsuzluğun dibine vurduğunu düşünüyosunki:20:
8 kilo vermeyi başarmışsan bi 8 daha verirsin kesin.
hadi kolay gelsin hepimize:1:

Back
X