Ben genel konuşmadım ki konu sahibine söyledim 32 yaşında bunu bulduysan çok da farklı değilsindir adamdan diye ki hala bunu düşünüyorum beklentisi kadın gibi hissettirecek erkeksi bi adamsa 44 yaşında bunu bulması 32 yaşında bulmasından daha da zor ayrica çekici iyi huylu kadınlar pek yalnız kalmıyor evet 30 yaşında da kalmıyor 40 yaşında daHerkes yorum yapabilir konu sahibi yorum beklediği için açmış belli ki.Yaptığınız yorum çoğu kadını hoşuna gitmemiş aynı şekilde benimde. Bu kadar kaba olmanıza gerek yoktu yazdığımız şeyler karşı tarafı incitebilir, kırabilir.Yaptığınız yorum beni sinirlendirdi sizi kırdıysam kusura bakmayın. İnsanlara karşı biraz daha nazik olabiliriz :))
Yazdıklarım ironi tabii ki, o üyenin anlayacağı dilden konuşmak istedim. Yoksa isteyen istediği yaşta evlensin, evliliğin güzellik çirkinle alakalı olmadığını sanırım herkes biliyordur.19-20 yaşında evlenmeyi mi övdünüz? Benim tanıdığım o yaşlarda evlenenler güzelliklerinden değil başka seçenekleri olmadıklarından evlendiler hep. ne kariyerleri vardı ne düzgün bir hayatları. 22 yaşındayken 2 çocukluydu hepsi. 35 yaşında gösteriyorlar ve mutsuzlar. düzgün aileye sahip okuyan kızların hiçbiri o yaşlarda evlenmedi (güzel olanlar da). üyeye laf sokacağım diye saçmalamışsınız.
Kimse dört dörtlük değildir. Ama buraya gelip 30+ yaşında ancak çirkin adam bulabilirsin sen de büyük ihtimal öylesin diyip konu sahibini aşağılayıcı yorumlar yazarsa ben de onun konusundaki çelişkili ifadeleri yazma özgürlüğüne sahibim.Birinin yaptığı işe mantıksız diyebilmek icin illa kendi hayatimizda her seyin dört dörtlük olmasi gerekiyor diye bi kural mi var.
Eğer dediğiniz gibi eşinizin fiziksel özelliklerini beğenmediğiniz için boşansaydınız şu an mutlu olmanız gerekirdi. Ki uzunca bir süre kendinizi baskıladığınızı söylüyorsunuz özgürlük sizi mutlu etmeliydi. Bu süreçte psikolojik destek almış mıydınız? Belki de sorun bambaşka bir şeydi ama siz fiziksel özelliklerine yordunuz.Merhaba,
44 yaşındayım, iki çocuk annesiyim. Belki çok tuhaf gelecek ama eşim kötü biri değildi; yine de onunla fiziksel uyumsuzluk, özellikle boy farkı beni duygusal olarak zamanla tüketti.Yanında kendimi kadın gibi hissedem Sevgi bağı kurmakta zorlandım.
Bu yüzden boşandım ama şimdi daha da büyük bir yalnızlık, vicdan azabı ve içsel çatışma yaşıyorum.
Benim gibi evliliğinde bu tür sebeplerle mutsuzluk yaşayan, sonra da benzer duygularla baş etmeye çalışan var mı?
Lütfen yargılamadan paylaşın, yalnız hissetmekten çok yoruldum.Üstelik çocuklarda var.O çocukların günahı neydi diyeceksiniz biliyorum ama bende bunları kendime söylüyorum.Çocuk yapmamın nedeni de boşanma gibi bir düşünceyi kafamdan çıkarmaya çalıştım.Kendime sürekli baskı kurdum boşanmayacaksın,böyld bşr sebeple boşanmak yazık değil mi dedim.Gel gör ki 12 yıl boyunca ruhuma söz geçiremedim.Lütfen beni yargılamayın yeterince kendimi yargılıyorum zaten.Ruhsal olarak yıllardır donmuş olarak kaldım.Benim durumuma benzer fiziksel beğenmediği için boşanan var mı?Varsa bu içsel çatışmadan nasıl kurtuldu?
Sorry 44 yaşında çirkin değilim var mı arttıran 27: 25 yaşından sallasınlar ama nedense hiç biride filtresiz foto atmıyor hiç biryereKatılıyorum. Vallahi çirkin değilim.
Tamam işte 32 yaşında bu adamı bulabilmiş 44 yaşında sanki iyisini mi bulacak
Ben hep genç ve güzel kalacağım demedim troll de değilim cahil de değilim kibirli değilim konu sahibi tuhaf
Yok boyu kısa erkeksi gelmiyor kadın gibi hissetmiyorum demişKadın pasif davranışlarından dolayı soğudum sevmiyorum artık diyor siz ısrar şu yaşta bulamadı şimdi bulacak gibi küçük düşürücü sözler sarf ediyorsunuz. Ayrıca güzel kadınları hepsi yakışıklı adamlar evlenmiyor. Bir çoğu oldukça çirkin denen adamlarla evli.
Yok boyu kısa erkeksi gelmiyor kadın gibi hissetmiyorum demiş
Valla ben gayet güzel havalı bir kadindim 38 yaşımda evlendim.Peki çok çirkin olup da gayet erken evlenen insanlar için yorumun ne44 yaşında 2 çocukla bulacağın adam ne olacak sen de çok güzel değilsin demek ki bunu bulabildiğine göre daha güzel çekici olsan 32 yaşına kadar evlenirdib
Bu bir seçim sonuçta bu kadın da bunu seçtiyse seçenekleri çok iyi değildir yaValla ben gayet güzel havalı bir kadindim 38 yaşımda evlendim.Peki çok çirkin olup da gayet erken evlenen insanlar için yorumun ne
Bu bir seçim sonuçta bu kadın da bunu seçtiyse seçenekleri çok iyi değildir ya
Evet evlenmek için beğenmediğim biriyle evlenip 2 çocuk yapmam meselaHayatın size ileride ne getireceğinden çok eminsiniz sanırım?
Evet evlenmek için beğenmediğim biriyle evlenip 2 çocuk yapmam mesela
NE ALAKASI VAR YA djdjdjdjsjsjs ne kadar alıngan insan dolu burası. Hala aynı düşünüyorum bu arada konu sahibi bu adamı bulabildiyse o da çok güzel bi kadın değildir ilgi görmüyorsa yine değildir baştan beri sevmemiş çekici bulmamış ben güzelim diye bi iddiada da bulunmadım ama evet ben kendimi beğeniyorum beğenmediğim biriyle de olmam ilerde aldatılınca da ayrılınca da yine çirkin bulmam kafama göre biri olmazsa kimse olmasın der otururum ki ilgi gören bi kadınım ama bu ilgi ben 40 yaşındayken olmayacak farkındayımHımm!! O zaman bir gün kocan aldatinca yada terk edince kendini hem çirkin bulursun o zaman.
NE ALAKASI VAR YA djdjdjdjsjsjs ne kadar alıngan insan dolu burası. Hala aynı düşünüyorum bu arada konu sahibi bu adamı bulabildiyse o da çok güzel bi kadın değildir ilgi görmüyorsa yine değildir baştan beri sevmemiş çekici bulmamış ben güzelim diye bi iddiada da bulunmadım ama evet ben kendimi beğeniyorum beğenmediğim biriyle de olmam ilerde aldatılınca da ayrılınca da yine çirkin bulmam kafama göre biri olmazsa kimse olmasın der otururum ki ilgi gören bi kadınım ama bu ilgi ben 40 yaşındayken olmayacak farkındayım
Ben kendimi beğeniyorum yeterli benim için ayrıca anonim platforma neden fotoğraf atayım çok istiyorsan sen atabilirsin daha da yazmayın öf yeter isteyen istediği gibi ağlayabilir bu kadar alınacak tetiklenecek bir şey yokDurmadan güzellikten siz edip herşeyi güzellik üzerinden değerlendirip duruyorsunuz.
Siz çok mu güzelsiniz? İsterseniz bir fotoğraf atın, güzel olup olmadığınıza bakalım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?