Merhaba arkadaslar...
32 yasimdayim, bu yasima kadar bir uzun bir kisa iliskim oldum...son iliskim bittiginden beri bir türlü kimseleri begenemedim...bir cok kisiyle tanismama ragmen yasin da getirdigi begenmemezlikle birlikte hic birisini kabul etmedim...suanda aslinda hayatimdan gayet memnunum...ama tabii ki yas daha fazla ilerlemeden cocuk sahibi de olmak istiyorum...
kararsizligima gelecek olursak yaklasik bir senedir tanidigim benden 2 yas kücük biri var...o basindan beri bana ilgisini belli etti fakat ben yas konusunda takik oldugumdan öyle birseyin olamayacagini söyledim...bu bir sene icinde cok güzel bir arkadasligimiz olustu, ayni seylerden hoslaniyoruz, beraber zaman gecirmeyi cok seviyoruz ve geciriyoruz da...benim kiz arkadaslarim onu bana cok yakistiriyordu, gel zaman git zaman ortak arkadas cevremizde de öyle bir söylenti cikti...yani onun bana ilgisi hala devam ediyormus, hatta beni seviyormus ve biz cok yakisiyormusuz diye...ben bunu bir kac kisiden duyunca onunla bu konuyu yeniden konustum, arkadasliktan öte birseyin olamayacagini ama onu arkadasca cok sevdigimi falan...oda bunu bildigini ve hislerin tek tarafli oldugunu falan söyledi...araya biraz mesafe sokmaya calistim lakin netice de kisa zamanda eskisi gibi samimi olduk...sabah onun günaydin msjiyla uyaniyorum gece iyi geceler msjiyla uyuyorum...herkes bizi birbirimize yakistiriyor ama ben elektrik alamadigimi düsünüyorum...fakat hayatimdan da cikaramiyorum...daha önceki erkek arkadaslarimla bile bu kadar iyi anlasmiyorduk...mantiken benim diger yarim diye düsünüyorum, yani herkes öyle düsünüyor, o dahil...lakin ben belki de arkadasca tanistigimiz icin sevgili veya es olabilecegimizi düsünemiyorum...hayatim boyunca ask´in pesindeydim ve evlilik icin de asik oldugum kisi olmasi gerekiyor diye düsünüyorum...ama son bir senedir kimseye karsi öyle duygular hissedemedim...elektrik alamadigimi düsünmeme ragmen denesem mi yoksa ne yapmaliyim bilemiyorum?