Benim durumumda siz ne yapardiniz?

lalnaz10

Guru
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2007
15
0
286
Diğer
Merhaba arkadaslar...

32 yasimdayim, bu yasima kadar bir uzun bir kisa iliskim oldum...son iliskim bittiginden beri bir türlü kimseleri begenemedim...bir cok kisiyle tanismama ragmen yasin da getirdigi begenmemezlikle birlikte hic birisini kabul etmedim...suanda aslinda hayatimdan gayet memnunum...ama tabii ki yas daha fazla ilerlemeden cocuk sahibi de olmak istiyorum...

kararsizligima gelecek olursak yaklasik bir senedir tanidigim benden 2 yas kücük biri var...o basindan beri bana ilgisini belli etti fakat ben yas konusunda takik oldugumdan öyle birseyin olamayacagini söyledim...bu bir sene icinde cok güzel bir arkadasligimiz olustu, ayni seylerden hoslaniyoruz, beraber zaman gecirmeyi cok seviyoruz ve geciriyoruz da...benim kiz arkadaslarim onu bana cok yakistiriyordu, gel zaman git zaman ortak arkadas cevremizde de öyle bir söylenti cikti...yani onun bana ilgisi hala devam ediyormus, hatta beni seviyormus ve biz cok yakisiyormusuz diye...ben bunu bir kac kisiden duyunca onunla bu konuyu yeniden konustum, arkadasliktan öte birseyin olamayacagini ama onu arkadasca cok sevdigimi falan...oda bunu bildigini ve hislerin tek tarafli oldugunu falan söyledi...araya biraz mesafe sokmaya calistim lakin netice de kisa zamanda eskisi gibi samimi olduk...sabah onun günaydin msjiyla uyaniyorum gece iyi geceler msjiyla uyuyorum...herkes bizi birbirimize yakistiriyor ama ben elektrik alamadigimi düsünüyorum...fakat hayatimdan da cikaramiyorum...daha önceki erkek arkadaslarimla bile bu kadar iyi anlasmiyorduk...mantiken benim diger yarim diye düsünüyorum, yani herkes öyle düsünüyor, o dahil...lakin ben belki de arkadasca tanistigimiz icin sevgili veya es olabilecegimizi düsünemiyorum...hayatim boyunca ask´in pesindeydim ve evlilik icin de asik oldugum kisi olmasi gerekiyor diye düsünüyorum...ama son bir senedir kimseye karsi öyle duygular hissedemedim...elektrik alamadigimi düsünmeme ragmen denesem mi yoksa ne yapmaliyim bilemiyorum?

arkadaş olarak çok iyi bir uyum içindeymişsiniz, sizce sevgili olsanız ona karşı duygularınız değişir mi? yine bu uyumu yakalayabilir misiniz?
ben sevgili olmak için önce iyi bir arkadaşlığın olması gerektiğine inanıyorum.
ama siz çekim yok aramızda diyorsanız o başka....

yaş tabunuzu yıkmalısınız bence 2 yaş küçükmüş ne olabilirki? belirgin değilki arkadaşlarınızda sizi yakıştırmış bence denemeye değer tabi bunu yaparken arkadaş olarak değil sevgili gözüylede bakmalısınız.. sonra bi bakmışız evlenme haberinizi almışız neden olmasın?:)

Hayatınızda o olduğu sürece de aklınıza birinin gireceğini hiç sanmıyorum :) Bence kocaman bir şans vermeye değer..

Elektrik almaman , büyük ihtimal içindeki sıkkınlıktan olabilir. Yaşın gereği bir takım şeylere hevesin kaçmış olabilir. Ama DİĞER YARIM diyebiliyorsan bir kişiye, bence onunla evlenebilirsin de :)

yüreğini attırmayan bir kişi ile ki bu kişi dünyanın en muhteşem insanı olsa da ruh ikizin de olsa felanda olsa filanda olsa etraftaki yakıştırmalarda olsa sakın evlenme dostluk baki olur ama ondan uzaklaşki önün açılsın derim ben

benim eşim benden 3 yaş kücükü 3 yıl cıktık 5.5 yıldır evliyiz. benim icin yas onemlıydı ama ben ona hayır dıyemedım.birseyler beni ona cektı.nasipmi yoksa baska bırseymi bilmiyorum.ama askta degildi. sonra sevdim onsuz uyku bıle uyuyamaz oldum.nasıp ne yasa nede aşka bakıyo.yasi herzaman sorun yaptım halada yapıyorum.kimseye soyleyemıyorum.birseye baslayacaksan her yonuyle dusun derim.

bu arkadaşına duyguların yok galiba ama iyi arkadaşın öyleyse evlenme mutsuz olursun aşksız evliliğin olucağını düşünmüyorum aşk çok önemli en azından benim hayatımda öyle .ama sadece 2 yaş küçük diye takıntı yaptıysan hoşlanıyorsan bence şans ver derim ben yaş farkının önemli olduğunu düşünmüyorum ilişkilerde 2 yaş çok az zaten yaşıt sayılırsınız sonuçta siz .dediğim gbi hoşlanıyorsan başla birşeylere ama yok hoşlanmıyorum diyorsan başlama diyorum ben sonradan sevilmiyor çünkü ben kendi adıma öyleyim.

Basta kati olarak mümkün degil diyordum ama araya mesafe koymaya calistigim zamanda yoklugundan da hoslanmadigimi farkettim...bir ara üzerime cok düsmeye basladi, belim agriyordu, her gün ayri ayri melhem getirmeler, masaj icin randevu almalar, agri icin bant alip posta kutuma atmalar...cok sikilmistim bu durumdan ve akabinde zaten konuyu actim, nefes almam gerektigini falan söyledim...o da kabul etti...bir iki gün oh dedim ama sonrasinda böyle de mutlu olmadigimi farkettim...bazen Allah´tan belamimi istiyorum diyorum kendi kendime...daha önceki iki iliskimde daha cok seven tarafin ben oldugumu düsünüyorum, belki de suanda bu kadar üzerime düsülmesi beni zorluyor, anlayamiyorum...ben onu onun beni sevdigi gibi sevemem gibi geliyor...bir yandan da sonradan, is isten gecince pisman olurmuyum diyorum...bu belki benim icin bir sanstir diyorum...anlayacaginiz kafam cok karisik...

ben otuz yaşından itibaren mantığın aşkın önünde olduğunu düşünenelerdenimmm
sevgi ve saygı birlikteliği aşktan iki gömlek üsttediir kanımca

sizi bu kadar sevecek, ilgilenecek, karsilik vermediginiz halde her kosula sizin yaninizda olacak birini bir daha nereden bulacaksiniz.. benim esim benden 4bucuk yas kucuk, ve biz de basta arkadastik. hatta basta ben hic hoslanmamistim kendisinden. erkekler gec olgunlasir diye dusundugumden arkadas statusune bile koymak istememistim. ama zamanla tanidikca ben de aramizdaki uyumu farkettim adeta diger yarim gibiydi sizin de dediginiz gibi.. 2 yil icinde evlendik, hayatimda verdigim en iyi karar diyebilirim. onyargili yaklasmayin bence, bu kisi sizi cok mutlu edebilir soylediginiz hersey bunu gosteriyor..

cnm bence denemeye değer
biz sevgilimle lisedeyken çok yakın arkadaştık
kankaydık
2yıl arka sıramda otururdu beraber güler beraber
takılırdık çok ii anlaşırdık lise bitti ve biz sevgili olduk
duyanlarda hiç sasırmadı zaten hiç ayrı değildiniz
bekliyorduk şeklinde tepkiler aldık:):)
peki şuan ki durumumuz nasıl şükür çok ii
allah nazarlardan korusun
yeri geliyor sevgili yeri geliyor kanka yuvarlanıp
gidiyoruz insan anlaşamadığı biriyle aşk yaşadığında
huzurlu olmaz ki ama anlaştığın kişiyle yürütür
gidersin bi şekilde

öncelikle 2 yaş fark çok değil bunu sorun olarak görme.ben evlilikte segi ve saygının önemli olduğunu düşünüyorum.bu insan seni seviyorsa sana karşı saygılıysa kafa yapınız uyuşuyorsa bence bir şans ver.aşk evlilik için önemli kabul ediyorum ama aşkın ömrü uzun olmuyor ilk heyecanlar geçtiğinde eğer geriye saygı sevgi sadakat kalıyorsa ancak insan evliliğinde mutlu olabiliyor

seven bir erkek sevmeyen bir erkekten bin kat iyidir..ilişkide sevilmek sevmekten daha önemli diye düşünüyorum..
onu tam olarak sevmemen acaba geçmiştekilerde aklının kalması gibi bir sebepten olabilir mi?
arkadaşım da aynı şeyi yaşıyor, zamanla hayatındaki insana alışırsın ona da aşık olabilirsin bence..
şu an zaten hayatında başka aşık olduğun birisi yoksa ondan ayrılmak için de sebep yok bence..

Degerli fikirleriniz icin cok tesekkür ederim arkadaslar! Gecmisimdeki iki kisiyle cok sancili ayriliklar yasadik ama suanda her ikisiyle de bittigi icin cok mutluyum...herseyde bir hayir varmis, iyi ki de bitmis diyorum...bahsi gecen kisiyle bazi seylerin bu kadar düzgün ve uyumlu olmasi belki de korkutuyordur beni, bilemiyorum...bazen beni uyariyor mesela niye hep olumsuz yanindan bakiyorsun veya olumusuzluk ariyorsun diye...gecen hafta resmen sok oldugum bir olay, arkadas grubumuzla eglenmeye gittigimiz bir yerde bizi hic tanimayan bir bayanin yanimiza gelip bana erkek arkadasinmi diye sormasi ve degil dedigimde keske olsa, bu cocugu kacirma, birbirinize cok yakisiyorsunuz, fazla nazlanma vs. demesi oldu...ona da demis bunlari, o da ben istiyorum o istemiyor demis...:)

25 yıl sonrasını düşünün. siz 57 yaşında olacaksınız, o da 55. sizi genç bir kadın için terkedebilir.
bu söylediklerim belki çok sevimsiz bir felaket tellallığı gibi gelebilir ama ben yine de uyarımı yapmak isterim. sonuçta o genç kadın için terk eden orta yaşlı erkeklerin hepsi bir zamanlar genç olan karılarıyla evlenirlerken çok aşıktılar. ama zaman her şeyi değiştirebilir.

bence 2 yaşın çok da bi önemi yok. sonuçta anlaşıyoruz diyorsun. evli arkadaşlardan duymuştum. eşinle ilk önce iyi arkadaş olun diyorlardı :)

onun teninin kokusunu içinize çekebilecek misiniz?

cevabınız hayırsa, yolunuzu ayırın derim

sorun yaş farkıysa 2 yaştan nolur ki :)

Ben de yaşa takanlardanım ilk tanıştığımız zamanlar (18) eşim bana ben sana bir şey söylicem ama ne tepki vereceğini bilmiyorum demişti söyle bakalım dedim ben aslında 16 yaşındayım dedi aboooowwww beynimden kaynarsular indi..sonra şaka yaptığını söyledi ve benim o an ne düşündüğümü sordu. Ben de yalan yok seni nasıl başımdan atarım diye düşündüm dedim..Öyle bir bozuldu ki..7 sene oldu hala söyler biz bu kadar iyi anlaşıyoruz birbirimizi seviyoruz sen onu söylediğimde nasıl öyle birşey düşünebildin diye...etrafa hiç takma.. seni seven ki kaç zaman geçmiş hala seni bekliyormuş... sen ona sarıl..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…