Benim durumumda siz ne yapardiniz?

sizi çok seven biri var ve siz çok iyi iki arkadaşsınız.onunla flört etmek size ne kaybettirir ki?alelacele evlenmenize gerek yok.biraz zaman tanıyın kendinize.belki zamanla bişeyler hissedebilirsiniz

aşkitomla aramda 4,5 yaş var ve 5 yıldır birlikteyiz inşallahda en kısa zamanda evlenicez 2 yaş neki böle şeyler sorun olmamalı :D

Basta kati olarak mümkün degil diyordum ama araya mesafe koymaya calistigim zamanda yoklugundan da hoslanmadigimi farkettim...bir ara üzerime cok düsmeye basladi, belim agriyordu, her gün ayri ayri melhem getirmeler, masaj icin randevu almalar, agri icin bant alip posta kutuma atmalar...cok sikilmistim bu durumdan ve akabinde zaten konuyu actim, nefes almam gerektigini falan söyledim...o da kabul etti...bir iki gün oh dedim ama sonrasinda böyle de mutlu olmadigimi farkettim...bazen Allah´tan belamimi istiyorum diyorum kendi kendime...daha önceki iki iliskimde daha cok seven tarafin ben oldugumu düsünüyorum, belki de suanda bu kadar üzerime düsülmesi beni zorluyor, anlayamiyorum...ben onu onun beni sevdigi gibi sevemem gibi geliyor...bir yandan da sonradan, is isten gecince pisman olurmuyum diyorum...bu belki benim icin bir sanstir diyorum...anlayacaginiz kafam cok karisik...

Ewlılık zaten senı senden daha fazla sewen biriyle olmalı,sen çok aşık olup ewlenırsen hep eksık kalırsın..Kadınlar ilgiye açtır ve senın bu kadar üstüne düşen ,sana iyi bakan birisi war ve kötü gün dostun..Bence fırsat wermen iyi olur..Eğer beyın yaşı küçük degılse yaş sorun degıl korkma..Gelışmelerı de yaz..:27:

Hepinize tesekkür ederim arkadaslar...Uzun bir kararsizlik döneminin ardindan ve araya giren bir kac arkadasin yönlendirmesi ile birlikte bu sekilde devam etmesinin mümkün olmadigi kanisina vardim ve tüm cesaretimi zorda olsa toparladim...Dün aksam itibariyle denemeye varim dedim...Suan icin hala cok garibime gidiyor...Insallah dogru karari vermisimdir...Herseyin hayirlisi...

Konumu hatirlayan arkadaslar varmidir bilemiyorum fakat kisa bir durum bildirisinde bulunmak istedim. Biz zat-i-muhterem ile ekim itibariyle evlendik ve Allahima sükürler olsun ki hem evlilik hazirligi sürecinde hemde suanda hersey cok cok yolunda gidiyor. :nazar: Sizler beni yönlendirmeseydiniz belkide bugün bu noktada olamazdim. Cok tesekkürler... :kkk:

Back
X