Benim Eşim ...

benım nişanlımda aynen maço gecınır amaa kedıdır kedı :) cok merhametlıdırr :) çok duygusaldır :) çok gıcıktır bazen çok ınatcıdır benım gıbı

Bunlarin havasi disariya gosteris canim.disaridayken bisey demem ama evde

ayy bırak çocuklar havalarını atsınlaryazık ıclerınde ukte kalmasın bende dısarda bısey demem ama allahı var oda kımsenın yanında kırmaz benıı..ha kırdı mı bende en musaıt zamanda kırılacak seylerı kafasında denerim

benim eşim de ikizler burcu. dün de doğum günüydü

merhametlidir duyarlı ve düşüncelidir iyi ve ilgili bir eş ve babadır fedakardır vs. ben pek eşimi övmeyi sevmediğimi sanırdım asıl benim gibilerden korkmak lazımmış b,r de övmeyi sevsem ne olacaktı acaba

Son düzenleme:
Ne kocalar var aslinda .
Sansliyiz bazilarimiz.

Allah basimizdan eksik etmesinkocalarimizi

Son düzenleme:
Benim eşim iki farklı kocayla evliymişim gibi hissettirir.
Biri canından bezdirir boğasınız gelebilir, diğeri ayyy ne kadar da tatlı yerimmmmm dedirtir.

Bunu nasıl beceriyor ben de anlamıyorum

ikizler burcu mu yoksa??

Benim eşim iki farklı kocayla evliymişim gibi hissettirir.
Biri canından bezdirir boğasınız gelebilir, diğeri ayyy ne kadar da tatlı yerimmmmm dedirtir.

Bunu nasıl beceriyor ben de anlamıyorum

evet ikizlermiş, şimdi gördüm diğerlerini :)

benim eşim hergün yeniden doğmuşum gibi hissettiren
benim eşim aşk kokan,güven kokan,sevgi kokan,huzur kokan ve ben o kokuyu her aldığım da yeniden doğuyorum

Benim eşim herkese cömert bana cimridir...fazla yüz vermeye gelmez şımarır da şımarır,verdiği sözü tutmaz çoğu zaman...benim eşim iyi bir babadır...

Evet sira bende...
Ben iki farkli adamla evli gibiyim
Birisi inanilaz tatli sevecen guler yuzlu yuzumu asik gormek istemeyen yuzum dusse direk birseyler bulup gulduren surekli sevdigini soyleyen sigara iciyorsa mutfakta salondaki beni arayip sevdigini soyleyip fantezi yapmaya calisan esyalarini benim sevdigim gibi toplayip dolabin daginik desem tum gardolabi bosaltip yeniden duzenleyen yemeklerimde yardim eden yorgun oldugumda utuyu yapan fayans renkli diye eve gelir gelmez halinin ustunde direk corabini cikartip terligini giyip hergece tertemiz yanima yatan maddi durumu olmadihgi zaman bile ikinci kere baktigim bi kiyafeti almaya calisan ( bu duruma getirmek iccin 5 sene verdim )
Ikinci kocacan sinirlenince eger ortaliktaysan sana ucan bi cisim gelmesi
Gozunun donmesi surekli bos durunca karisina saran sinirini stresini atan sinirlennce agzidan neler ciktigini hic bilmeyen surekli elestiren kadin gibi sen beni sevmiyosun beni bosayacaksin deyip cinet gecirten sacim yuzunden kiskanclik krizine girip kufur hakaret edip saygisiz davranan ...

Cozumum kocacan eger iyi kivamdaysa dibinden ayrilmiyorum surekli onun bana davrandigi gibi davraniyorum
Ikinci kocacan ise ortaliktan toz olup 5 6 7 saat yanina yaklasmiyorum telefonumu dahi acmiyorum evime gidip oturuyorum. Nasil olsa hatirlamayacak.... kisaca yorucu benim can kocam :)) ama deli gibi srviyorum onu uyuyo suanda sanki kucuk bi bebek gibi yakisikli karizmmatik gobekli kompleksli kocammm
Sunu unuttum karisina tapan ve sadakatini sonuna kadar gosteren onu doguran kayinvalideme iyi geceler diyorum tatli ruyalar

Son düzenleme:
benim eşim...

iyi yönerini artık birilerine söylemeye korktuğum çok çabuk nazar toplayan. iyisini anlattığım gün artık o iyi yönü anında yok olan.

Benim esim
Kalın duvarları ile kendini cevrelemiş, dısarıya karsı sinirli ve sert mizaçlı,
Ama o duvarların icinde acayip merhametli iyi yürekli bir insan..
Ayrica Rahatsız edici derecede dürüst
Acayip de gururlu

Maşallah yine de ona

Melekmis , senin esinin iyi yonleri supermis ya , mutfaktan salona telefon ha,
Benimki uzayda olsam aramaz kiskandim valla
Allah daha iyi etsin canim

Melekmis , senin esinin iyi yonleri supermis ya , mutfaktan salona telefon ha,
Benimki uzayda olsam aramaz kiskandim valla
Allah daha iyi etsin canim

daha neleri var neleri
ben şuna inanıyorum ama birazcık yönlendirme işi bize ait gibi
maşallah ona
Allahım tez zamanda şu sinirli yapısını bıraksın çünkü inanılmaz sinrli biri
ve bol bol sadakat versin amin...

tekrar maşallah

EŞim eŞİM ,, CANım eŞİM......♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Beni gerçekten seven ,,, nAZIM , cazımı , kaprisimi çeken TEK insan..♥ ♥
.♥
BAna her baktığında gözleRinde AŞKI okuduğum kişi...

YOlda yürürken bile kulağıma AŞK şarkıları ,, sözleri söyleyen kişi...♥ .

İŞten eve gelirken , çocukmuşum gibi bana çikolata , dondurma alan ,,

FOtoğraflarımızı slayT YApıp bana sürpriz yapan ,♥ ♥ ,

BEn istedim diye DENİZ KENARINDA ben gelinlikler içinde , kızım kucağımda o ise damatlıkla fotoğraf çekilmemize OKEy diyen kişi...♥..♥ ♥ ♥

Beni , uyurken sevip ,,, masum yüzlü MELEğİM , BEBEĞİM diyen kişi..♥ ...

Bazen de beni çileden çıkartıp ,, ayrılcam senden göreceksin günün dedirten kişi....:))

İŞte benİM eŞİM bu ,,,,
.♥ ♥
olumsuz yanları olsa da ,, olumlu yanları ÇOooKsa bi eşin daha ne olsun ,,, gerisi MUTLULUK OLMALI...♥ ♥ ♥ ♥

ayliiin iyiki bu konuyu açmışsın valla burdaki konuları okudukça erkeklerden nefret etmeye başlamıştım hatta bazen eşimi bile davranışları ile yargılamaya çalışıyordum tabi bunu kendi kendime yapıyordum onun haberi yokk:)))) bu konudaki eşleri okuyunca işim rahatladı valla:))) demekki hep aynı değilmişşş

oyun bölümünün konusu gibi geldi bana.. ctsi de zaten bdv lik bir şey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…