Benim Eşim ...

benim eşim büyümeyen adam,

benim eşim dünyanın en huysuz canlısı,

benim eşim en şımaarık

benim eşim çok tatlı ve tabi 5 dk sonra çok tatsız diyebileceğim dengemi bozan tosbağa

Benim Kocam Aşık..
Benim Kocam bana sabredebilen,
Benim Kocam Ağlayacağımı, Güleceğimi hiçbir belirti yokken sezebilen,
Benim Kocam Beni Gerçekten Tanıyan,
Benim Kocam Benim Saçmalıklarımdan Hiiiççç Bıkmayan,
Benim Kocam Bir Babaa.. ♥ ♥ ♥
Benim Kocam Buraya Yazmakla Bitmeyecek UçsuZ Bucaksız Kocamaaannn Bir Derya..
Benim Kocam Herşeyim..
Benim EŞim Canım Kocaaaaammm....
Bu arada benimki de ikizleeeerrr..

benım kocam mukkemmel benım ıcın severek yaptıgı meslegını bırakan bı sıkıntım oldugunu moralımın bozuk oldugunu gozlerıme bakınca anlayan hıcbır belırtı yokken mesajımda bıle fark eden benı mutlu etmek ıcın elınden gelenı fazlasıyla yapan cocukları cok sevdıgı halde sırf bende sorun oldugu ıcın uzulme sen bana yetersın sen dunyadakı tekvarlıgımsın olmazsa olmasın okadar onemlı degıl dıyebılen aylesının degıl benım sozume bakan benı kımseye ezdırmeyen bana hıc sesını yukseltmeyen hıc hakaret etmeyen en ufak bı tartışmamızda gozlerı dolan ınadıma nazıma ofkeme sabreden lavobaya gıdınce bıle senı cok sevıyorum karıcım dıye mesaj atan :) uzulmemem ıcın manevı ve maddı sıkıntılarını bellı etmeyen hersey cok ıyıymıs gıbı davranan cok cömert duygusal olan benım kocam herseyım budunyadakı enbuyuk hedıyem

Biz ikimizde kovayiz burcdan anliyanlar
İyimi acaba iki kova ?
İkimizde ozgurlugumuze cok duskunuz
Ama ben onu kisitliyorum biraz

hiç alakası yok benden izin alacaksın demedim ki? ayrıca evli olmadıgımı ya da eşimle problem oldugunu nasıl anladın anlamadım bir yoruma göre karakter analızımı yapıyorsun ??takvımıme bakarsan ne kadar yıldır evlı oldugumu görürsün ayrıca avatarımda yazan yazı eşimle yeteri kadar mutlu oldugumu gösterir herhalde tabi anlayabilirsen?

ayrıca yorumum iyi kötü yönde değil sadece uyarı niteliğindeydi

Son düzenleme:
benimmm canım kocişim:
benim her zman gözümün içine bakan bir dedğimi iki etmeyen çok maço görünüşlüü amma başbaşayknsürekli çocukluk yapan.beraber çufçuf kayıkçı bile oynayanona ters gelen bi hareketi yapmak istesediğimde benii hiç mi kırmayan,bebiş sorunumu bildiği halde maadi ve manevi olarakk ben üzülmiyim diee hiçbişeyy belli etmeyen.benim dünyam sensin ömrüm boyunca tek ikimiz olalım bebşimiz olmasada olmaz napalım köpekçik alıp besleriz çok ta sorun deill diyennn canımm kocaaaammm:103::103::103::103::103:beni hep mutlu etmeye çalışannn,moralim bozuk olduğunuu gözlerimdenn sadece ses tonumdan alayan.ağlamama bi sn bile dayanamayan,evimizde cicim,sevgilim,güzel karıcım die seslenen,ama dışarda sadece ismimi kullanan maço görünümlüü layt erkeğim benimm...beni hiç bir zman ezdirmeyenn tek bi sözüme bakann amma hiç özel günleri hatırlamayann bi tanecikk dünyammmm 5 yıldırr hayatımın en güzel köşesinde olannn hayatımın anlamı kocammmmm:116::116::116::116::116::116::116:

Böyle konuları kıyaslamalara sebep olacağı için sevmiyorum.

Herkesin üzüntüsü de kendine, sevinci de...

Herkesin kocası da kendine, yuvası da...

Birisi kocasını yere göğe sığdıramaz halde överken, diğeri eşinden alamadığı karşılığın burukluğunu yaşayacaktır. Neden benim de böyle bir eşim yok, neden benim eşim de şöyle böyle değil gibi gereksiz kıyaslamalara gidilecektir.

Benim eşim iki farklı kocayla evliymişim gibi hissettirir.
Biri canından bezdirir boğasınız gelebilir, diğeri ayyy ne kadar da tatlı yerimmmmm dedirtir.

Bunu nasıl beceriyor ben de anlamıyorum
aynısından bendede var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…