bende yeni evlendim...bende evimi modern bir tarzda döşemeye çalıştım daha doğrusu çalıştık...tabi ev kendimize ait olmayınca çokta üzerinde oynayamıyosun...evini çok beğendimm.beğendim tarzda döşemişsin modern olmuş.hele kırmızı koltuklu odanı çok beğendim.allah huzurlu sağlıklı oturmanı nasip etsin..güle güle otur...
sevgili arkadaşım ...benim anlatmak istediğim o değildi...bu bambaşka bi konu...burada ne insanlar var biliyomusun sen ne durumlarda olan...ne zorluklar yaşayan...özentilikden bahsetmiyorum ben..senin evlendiğini düşün gelinlik giyemediğini ayrı bi evin bile olmadığını için acır...hee tuzun kurudur o ayrıı..burada ben kıyma arkadaşımada bişey demiyorum...gelinlik fotolarınıda gördüm çok cici biri belli evide gerçekden çok gzl güle güle otursun..bunu yazmamın nedenine gelince...bu fotolara bakarken iş yerimde maddi durumu son derece kötü olan ve bir ay sonra evlenecek 18 yaşında bi kızın bu fotolara bakarken..abla ne kadar gzl dimi böyle evlerde var...biz ikinci elden iki çekyat aldık belki kısmet işde diyip gözlerinin dolmasıydıı..ben çok üzüldüm ondan yazdım mutlaka bir başkasıda diyodur diye...hiçbirinize allh göstermesin zorluğu ama sanırım başa gelince bilinmiyor..lütfen bunu bi ağız dalaşı haline getirmeyelim...alaycı bi tavırla yazdığın için cvp yazma gereği duydum..
salonda ki kırmızı masa örtüsünü nerden aldın acaba bir de markası nedir bu arada güle güle otur evin çok güzelmiş
bi ricam olucak ama yakından örtünün resmini koyabilirmisin bir de peçetelerde mi ikea dan ,sipariş ederek mi aldın şimdiden teşekürler
çok guzel canım mutlu mesut yaşayın
bi ricam olucak ama yakından örtünün resmini koyabilirmisin bir de peçetelerde mi ikea dan ,sipariş ederek mi aldın şimdiden teşekürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?