Benim Evim

bende yeni evlendim...bende evimi modern bir tarzda döşemeye çalıştım daha doğrusu çalıştık...tabi ev kendimize ait olmayınca çokta üzerinde oynayamıyosun...evini çok beğendimm.beğendim tarzda döşemişsin modern olmuş.hele kırmızı koltuklu odanı çok beğendim.allah huzurlu sağlıklı oturmanı nasip etsin..güle güle otur...

Çok sağol canım. Benim de kendi evim değil keşke benim olsaydı ama :1no2:

açıklamalarını okudum canım ...alaycı tavırla yazmadım be nde çok cidiyim..biz de neler görüyoruz bütün gün ..vay be deyip geçiyoruz..herkesin yaptığında gözümüz kalıcaksa gözümüz kaalı gezelim ...beterin beteri var bunu da biliyoruz..kimseyi de küçümsemiyoruz..allah herkesin gönlüne göre versin...

salonda ki kırmızı masa örtüsünü nerden aldın acaba bir de markası nedir bu arada güle güle otur evin çok güzelmiş

salonda ki kırmızı masa örtüsünü nerden aldın acaba bir de markası nedir bu arada güle güle otur evin çok güzelmiş

Sağol canım yerimseniben

Masa örtüsü IKEA dan Ev tekstili bölümünde görebilirsin, bi de bunların peçetelerini aldım takım çok güzel durdu

bi ricam olucak ama yakından örtünün resmini koyabilirmisin bir de peçetelerde mi ikea dan ,sipariş ederek mi aldın şimdiden teşekürler

Son düzenleme:
bi ricam olucak ama yakından örtünün resmini koyabilirmisin bir de peçetelerde mi ikea dan ,sipariş ederek mi aldın şimdiden teşekürler

Biraz geç oldu ama

Çok memnunum bundan yerimseniben

Son düzenleme:
Çok şeker bi evin var ..CADIARZU
Tam benlik bi tarz....sağlıklı huzurlu günlerde otur canım evinde...a.s.

çok cici bir evvvvvvv.... cıvıl cıvıl... bayıldım. allah gülegüle oturmak nasip etsin...

Son zamanlarda gördüğüm en cici en güzel ev,huzur dolu sanki,o kapkara müze gibi evlere benzemiyor ne güzel,Allahım ağzınızın tadını bozmasın,güle güle oturun

canım evin çok güzel salonundaki puzzell aynısı teyzemde de var yapması çok zevkli bende de var süper duruyorlar. yatak odandaki perdenede ayrıca bittim allah mesut etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…